Gündem Saat şu an kaç? Zeywzeywzey Takip Et Xper 7 Yaş: 28 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Güncellemeler+1 yıl Nedenini bilmiyorum ama bu soru her zaman tutuyor Saat şu an kaç? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Gündem konusunda 26,5b cevap paylaştı. 9 buçuk 0 0 Yorumla
Stajyer_Mafya Takip Et Yoda Yaş: 29 , eic 100% +1 yıl Tutuyor çünkü insanlar basit sorulara cevap vermeyi her zaman sevmiştir 0 1 Yorumla Zeywzeywzey +1 yıl Katılıyorum Yorumla
hasanhceylan Takip Et Guru Yaş: 34 +1 yıl Şimdi sessizce Telefonun sağ veya sol üst köşesine bir bak söyle bakıyim 🤔😄 0 23 Yorumla Zeywzeywzey +1 yıl Baktım şarj %97 diyor Yorumla hasanhceylan +1 yıl Baktığın yönün diğer tarafına bak şimdi saat orada yazar Yorumla Zeywzeywzey +1 yıl Türk Telekom yazıyor Yorumla hasanhceylan +1 yıl Telefonu şimdi kaldır balkondan aşağı at o zaman 😂 ne değişik telefonun varmış Yorumla Zeywzeywzey +1 yıl Tamam ama biz 1. Katta oturuyoruz Yorumla hasanhceylan +1 yıl Bilerek yapıyosun dimi 😂 Yorumla Zeywzeywzey +1 yıl Yok cidden 1. Kattayız Yorumla hasanhceylan +1 yıl Degisiksin 😄😅 Yorumla Zeywzeywzey +1 yıl İltifat mı 😄😄 Yorumla hasanhceylan +1 yıl Bu sana iltifat geliyosa iltifat diyeyim o zaman İstanbul'da mısın Yorumla Zeywzeywzey +1 yıl Napcan 😄 Yorumla hasanhceylan +1 yıl O telefonunu denize fırlat 😶😂 Yorumla Zeywzeywzey +1 yıl Ne kadar kötü birisin Yorumla hasanhceylan +1 yıl Sonunda buldum 😈😂 saat göstermeyen telefonu napcan 😏 Yorumla Zeywzeywzey +1 yıl Satarım 200 liraya. Hem zaman görecelidir hasan ceylan bey Yorumla Zeywzeywzey +1 yıl Uzak dur benden kötü kalpli insan Yorumla hasanhceylan +1 yıl Saat göstermeyen telefonu netcen boş ver boğaza sal kendine gelsin 😌😈😂 Yorumla Zeywzeywzey +1 yıl Sen bana saati Bile söylemedin. Diyorum ki benim telefondan önce seni mi boğaza salsak Yorumla hasanhceylan +1 yıl Gel boğaza karşı çay içelim seninle hadi çaylar benden kahveler senden 😌😄 Yorumla Zeywzeywzey +1 yıl orada bile ucuza kaçıyor. Yanına da waffle ister misin paşam Yorumla hasanhceylan +1 yıl Suffle güzel gider kahvenin yanında ya da magnolia 😌🤤😄 Yorumla Zeywzeywzey +1 yıl Ya bi git işine dnksmwla Yorumla hasanhceylan +1 yıl Oo hemen yan ciziyosun sende varya 😏😏😐 Yorumla
fxesittiry Takip Et Xper 7 Yaş: 38 , eic 100% +1 yıl Wednesday, March 13, 2024 2:33:23 PM 0 3 Yorumla Zeywzeywzey +1 yıl Tamam İngilizce bilen insan Yorumla fxesittiry +1 yıl kopyala yapistir. o kadar da tembelim. Yorumla Zeywzeywzey +1 yıl Qhajajakak vallahi güldüm he 😂😂 Yorumla
ayhanhocangeldi Takip Et Yoda Yaş: 54 , eic 100% +1 yıl 21. 30 ))) bi zahmet teliine bak ())) 0 7 Yorumla Zeywzeywzey +1 yıl Aa doğru Yorumla ayhanhocangeldi +1 yıl Aferin çocuk)(( Yorumla Zeywzeywzey +1 yıl Sensin çocuk dayı Yorumla ayhanhocangeldi +1 yıl bak dayı diyorsun ama Ama Ayhan hocam desen ))) Yorumla Zeywzeywzey +1 yıl Özür dilerim hocam Yorumla ayhanhocangeldi +1 yıl Rica ederim sevgilerimle gen arkadaşım çocukluktan terfi ettirdim)) Yorumla Zeywzeywzey +1 yıl A teşekkür ederim hocam. Müteşekkirim. Bu onuru hep yüreğimde hissedeceğim Yorumla
DrErtuğrulbey Takip Et Master Yaş: 41 , eic 99% +1 yıl 21.30 0 2 Yorumla Zeywzeywzey +1 yıl Hayır 21:40 Yorumla DrErtuğrulbey +1 yıl şu an evetttt Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl 21.31 0 16 Yorumla Zeywzeywzey +1 yıl Kastamonulu vücut yapan değil misin sen Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Profilimden görmüş olabilir misin acaba 😃 Yorumla Zeywzeywzey +1 yıl Ohoğoğoğo Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Başka türlü tanıma şansın yok 😃 Yorumla Zeywzeywzey +1 yıl Var 😄😄 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Nerden var sen bana yazsana bi merak ettim😂 Yorumla Zeywzeywzey +1 yıl No 😄😄😄 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Piss eğleniyorrr benimlee 😂😂😂😂 Yorumla Zeywzeywzey +1 yıl He ya hatta çok saf temiz biri olduğunu beyaz tenli olduğunu bile biliyorum 😄😄😄😄. Bi de sevgilin olmamıştı sanırım uzun zaman Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Boyum kaç onu da söyle bakayım? 😄 Yorumla Zeywzeywzey +1 yıl Çok uzun olduğunu hatırlıyorum 187 mi demiştin Yorumla Cevap sahibi +1 yıl İsmimi de biliyor musun peki? Şu ana kadar söylediğin bazi bilgiler doğru bazıları yanlış. Beyaz tenli oluşum boyum yanlış mesela Yorumla Zeywzeywzey +1 yıl Hee şık ver Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Yok sen profildekileri okumuş yazmışsın sallamasyon hsjdjdjd Yorumla Zeywzeywzey +1 yıl Sen bilirsin Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Ben bilirim çünkü ben vücut geliştirmeci değilim beyaz tenli hiç değilim iyi biriyim o doğru. Boyum da uzun. Teşekkürler Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
9 buçuk
Tutuyor çünkü insanlar basit sorulara cevap vermeyi her zaman sevmiştir
Katılıyorum
Şimdi sessizce Telefonun sağ veya sol üst köşesine bir bak söyle bakıyim 🤔😄
Baktım şarj %97 diyor
Baktığın yönün diğer tarafına bak şimdi saat orada yazar
Türk Telekom yazıyor
Telefonu şimdi kaldır balkondan aşağı at o zaman 😂 ne değişik telefonun varmış
Tamam ama biz 1. Katta oturuyoruz
Bilerek yapıyosun dimi 😂
Yok cidden 1. Kattayız
Degisiksin 😄😅
İltifat mı 😄😄
Bu sana iltifat geliyosa iltifat diyeyim o zaman İstanbul'da mısın
Napcan 😄
O telefonunu denize fırlat 😶😂
Ne kadar kötü birisin
Sonunda buldum 😈😂 saat göstermeyen telefonu napcan 😏
Satarım 200 liraya. Hem zaman görecelidir hasan ceylan bey
Uzak dur benden kötü kalpli insan
Saat göstermeyen telefonu netcen boş ver boğaza sal kendine gelsin 😌😈😂
Sen bana saati Bile söylemedin. Diyorum ki benim telefondan önce seni mi boğaza salsak
Gel boğaza karşı çay içelim seninle hadi çaylar benden kahveler senden 😌😄
orada bile ucuza kaçıyor. Yanına da waffle ister misin paşam
Suffle güzel gider kahvenin yanında ya da magnolia 😌🤤😄
Ya bi git işine dnksmwla
Oo hemen yan ciziyosun sende varya 😏😏😐
Wednesday, March 13, 2024 2:33:23 PM
Tamam İngilizce bilen insan
kopyala yapistir. o kadar da tembelim.
Qhajajakak vallahi güldüm he 😂😂
21. 30 ))) bi zahmet teliine bak ()))
Aa doğru
Aferin çocuk)((
Sensin çocuk dayı
bak dayı diyorsun ama Ama Ayhan hocam desen )))
Özür dilerim hocam
Rica ederim sevgilerimle gen arkadaşım çocukluktan terfi ettirdim))
A teşekkür ederim hocam. Müteşekkirim. Bu onuru hep yüreğimde hissedeceğim
21.30
Hayır 21:40
şu an evetttt
21.31
Kastamonulu vücut yapan değil misin sen
Profilimden görmüş olabilir misin acaba 😃
Ohoğoğoğo
Başka türlü tanıma şansın yok 😃
Var 😄😄
Nerden var sen bana yazsana bi merak ettim😂
No 😄😄😄
Piss eğleniyorrr benimlee 😂😂😂😂
He ya hatta çok saf temiz biri olduğunu beyaz tenli olduğunu bile biliyorum 😄😄😄😄. Bi de sevgilin olmamıştı sanırım uzun zaman
Boyum kaç onu da söyle bakayım? 😄
Çok uzun olduğunu hatırlıyorum 187 mi demiştin
İsmimi de biliyor musun peki? Şu ana kadar söylediğin bazi bilgiler doğru bazıları yanlış. Beyaz tenli oluşum boyum yanlış mesela
Hee şık ver
Yok sen profildekileri okumuş yazmışsın sallamasyon hsjdjdjd
Sen bilirsin
Ben bilirim çünkü ben vücut geliştirmeci değilim beyaz tenli hiç değilim iyi biriyim o doğru. Boyum da uzun. Teşekkürler