Enerji işleri pek ilgilenmediğim bir alan ama doğduğumdan beri bundan çektiğim için bilen birine danışarak başlayayım dedim.. Çok saçma şeyler yaşadım ve sanki insanların bir havası var ve ben boğuluyor gibiyim bu yüzden enerjiyle mi alakalı diye düşünüp geldim. Elimde ayna kalmıyor. Bu saçma şekillerde illa kırılıyor. Onlarca ayna aldım ama aldığım gibi gidiyorlar. Bir haftadır aşırı gerginim ve sağlıklı kuşum birden fenalaştı melek oldu ve geçen gün uzun süredir kırık olan aynamdan bıkıp yeni bir tane aldım ve az önce yine düz zeminde kaydı düştü ve kırıldı artık delireceğim... Nedeni nedir? Ampuller sık sık gidip geliyor ve ardından patlıyor.. Dahası, yoruldum bunlardan.
Bunlar negative elamet, evinizin enerjisi düşük bu yüzden ampül patlaması iyi bir şey değil ama , sen yine de iyi düşün bu kadar yüklenme kendine ruhsal olarak çökme yani demek istediğim o düşünceni değiştir. Evinizde , odanda kırık kullanmadığın , eski kötü hatırası olan , sana kötü hissetdiren eşyaları saklama en küçük saç tokasından tutmuş herşeyini at kurtul artık birşeyler varsa at saklam ve odanı tozlu tutma her şey enerjiden ibaret değişikliği farkediceksin ✨️
0
3 Yorumla
Soran
+1 yıl
İçim birden daralıyor ve gereksiz korkuyla kaplanıyorum üzerine gelip bir güvercin camıma çarpıp odamın balkonunda (yatağımın yanında) ölüyor.. Daire numaramız 13. Eskiden yolda yürürken durduk yere deliler bana saldırırdı. Bir deli gelip çarşının ortasında onca insan varken bu turist bir şey yapmaz gibi bir şeyler dedi.. Arkadaşlarım inanmıyordu yanında yaşanınca anladılar. Üzerine bir çocuk bugün senin doğum günün dedi gitti arkasından baktık kayboldu ve sonrasında anneme araba çarptı.. Çok var ya negatiflikten nasıl çıkayım her eşyam, evim ve kendim bunlardan travma doldu.
Sirkeyle yıkandıktan sonra böyle deli çekmemeye başladım ama bilmeden yaptım ve etkisini anladım.. Hayvanlarla ilgilenirken mantar gibi hastalıklara karşı korusun diye onunla yıkan demişlerdi. O yıldan beri deli çekmiyorum ama belaya hâlâ devam.
Psikoloji kankam. Ben bir ara kahvemi doldururdum masaya koyardım masayı da hafif çekmem gerekirdi falan hep sağa sola damlardı illaki.
Ya dedim sokarım böyle işe, bu sefer dökmeyeceğim falan, masaya koydum dikkatli çektim dökmedim, sonra bilgisayarımın başına geçtim bu seferde ayağım çarptı masaya döktüm.
Kısaca bir şeye çok fazla focuslanırsan bilinçaltında o şeyin olması için elinden geleni yapıyorsun. Sende de "kendinde negatif"
yazık olmuş aynalara. sana da yazık olmuş. aynaların kırılması senin kendine kırılman demek. niye kırıyosun kendini ayıp değil mi
1
1 Yorumla
Soran
+1 yıl
Doğan herkese yazık oluyor da bazıları yazıklığının farkında olduğu için 3 kat daha fazla acı çekip negatif enerji yayıyor herhalde, benim gibi. Başkaları kırılmasın diye ayna gibi olduk desene.
Üstteki Blossom01'e yazdıklarıma bak anlarsın. Sirke içmeye de mi başlasam? Şsncösnx öyle kötü enerjileri var ki eriyoruz sanki. Hâlâ maske takan ben havadan virüs kapıyorum bıktırdı.