Bursa'da bir iskendercinin, etin biraz daha bol olduğu 1 porsiyon iskender için 725 lira talep etmesi kısa sürede sosyal medyada gündem oldu ve tartışmalara neden oldu.
Evet
Hayır
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç

Bursa'da bir iskendercinin, etin biraz daha bol olduğu 1 porsiyon iskender için 725 lira talep etmesi kısa sürede sosyal medyada gündem oldu ve tartışmalara neden oldu.
22 dolar ediyor. abartı bir şey yok.
abd'de sıradan işçiler zaten aylık 3-4 bin dolar kazanıyor.
git seni sömüren ülke yöneticilerine çemkir. TL ye değer kaybettiren stratejileri onlar attı. TL dediğin kağıt parçasını TR dışına çıktıgında kimse takmıyor..
Etin kilosu zaten 500 tl olmuş. Dükkan kirası, ustanın garsonların maaşı sigortası, vergisi, elektrik-su-doğalgaz faturası derken adama zaten giriyor.
Demekki orası meşhur bir yer, iskenderi yemeden önce baksaydı menüdeki fiyatına. Kimseye zorla yedirmiyorlar. 300 tl ye de iskender var gitsin ondan yesin.
Nusr’et’ciler alır :D sonuçta orası da tıklım tıklım oluyordu. Bazı İnsanların gösteriş peşinde lafta paraları yok, eylemlerinde var. Türkiye’de ciddi bir dengesizlik var.
😅 teşekkürler
O paraya gidip bir kilo et alsalar.. evde bir kişi değil bir aile doyar..
Cevap
4Cevap
Hayır almazdım
Bu yeri biliyorum Bursa'nın en ünlü yerlerinden biri ama gidilmesini tavsiye etmediğim bir yer normal yerlerde 350-400 bandında satılıyor.
Hayır iskender sevmiyorum zaten. Dün o paraya bir porsiyondan fazla et yedim.
Paranın değeri kalmadı ki...
param olsaydı alırdım ama yok ki
Talep varsa 1000 TL de yaparım.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?