Bir partiye üye olacak olsam bu AKP olurdu şu konjonktürde, CHP benim gözümde ömrünü çoktan doldurmuş bir parti. Ancak Kürt desteği ile falan birkaç büyükşehir kazanabilir en fazla, daha büyük bir başarısı olacağını sanmıyorum. Kürtlerde dümeni başka tarafa kirarsa o belediyeleride kaybederler.
O senin yorumun, ben sana bir gerçek söyleyeyim, merkezi hükümetten destek gören belediyelerin eli her zaman daha güçlü olur bu konularda, buda Türkiye gibi partizanligin had safhada olduğu ülkelerde iyi olmaz, sen muhalif bir başkan olarak ne kadar vizyonlu olsanda, önüne bürokratik engeller koyarlar, maddi destek sağlamazlar, sık sık yetki alanı çatışmaları çıkar vs vs.
@Aristokratımsı Ben akp savunmuyorum ama CHP yi destekledigimde değişecek bir şey söyle CHP yi savunayim, ikna et beni işte, RTE gitsinde kim gelirse gelsin mi diyeyim veya CHP halkın isteklerine uygun kişileri mi aday gösterdi. Bu ülkenin gerçekleri ve dinamikleri ile bağınızı o kadar koparmışsınız ki değişime inanıyorsunuz, mevcut CHP AKP yi mumla aratır farkında değilsiniz, bu ülkenin seçmen kitlesi ABD nin seçmen kitlesi değil, çoğunun iki kelimelik fikri var, günlük kullandığı kelime sayısı 80-100 civarıdır, çoğu 4 işlemi anca yapabilir, gercekten neyi değiştireceğini düşünüyorsunuz bu halkın? Ben sana söyleyeyim Recep Tayyip Erdoğan bile bu halka çok fazla, bunu samimi söylüyorum çok fazla.
ya bırak kardeşim klasını sarsma ya başka partimi yok meclisteki ilk dört partiden uzak dur, kirli oyunların bir parçası olma.. pırıl pırıl partiler var küçük ama onurlu partiler, onlara üye ol. 10 yıl sonra ne chp ne akp kalır
senin fikrin yokmu be güzel kardeşim? zengin kesim olsalar ne olacak hepsinin canı cehenneme vicdan olmadıktan sonra... memleketin anasını ağlattılar ne hale getirdiler baksana...
kardeşim. ülkeyi meclisteki 600 milletvekili yönetiyor. chpnin 20 yıldır en az 150 millet vekili var o mecliste. isteseler dakikasında değiştirirler yönetimin kaderini. ama herkes halinden memnun adamlar maaşlarını alıp bir iki çene çalıp malı götürüyorlar. akp 20 yıldır milletin anasını gondiklediyse bunun tek sorumlusu chpdir.. siyaset nedir, ülke nasıl yönetilir. kuvvetler ayrılığı nedir, meclis nedir milletvekili nedir bunları bilen insanlara içinde bulunduğumuz duruma çok trajikomik gelir... algıyla yarattıkları bu insanların anlaması güç ama evet ekonomiyi bu hale chp ve akp ortak getirdi. ve şu an aslıl sorun ekonomi değil, çok ciddi güvenlik sorunu var, bunun sorumlusuda akp ve chp. hergün gelen şehitlerin sorumlusuda akp ve chp.. bugünkü cehalet bunu anlamayacak ama tarih kidabı okuyan torunlarımız bize çok küfredecek bu olanlara sessiz kaldığımız için
Ana Sayfa > Gündem > Sorular > Arkadaşlar chpye üye olmak istiyorum aranızda üye var mı avantajları neler ya da faaliyetlere katılıyor muyuz üye olan yazsın?