Sosyal medyada birkaç gündür, Pakistan'da yaşayan ve dünya çapında müritleri olan şifa dağıttığı iddia edilen bir hoca var. Khatteb Hussain Ali isminde Çuf Çuf hoca olarak biliniyor. Yürüyemeyenleri ayağa kaldıran, içine cin girenleri çıkartması gibi şifaları varmış.😀 https://youtu.be/iQ6bZO8XZ1o?feature=shared
Müslümanlar örnek olmazsa, insan islamdan soğur tabi. Peygamber, katı kalpli, kırıcı ve kaba olsaydı, kimse yanında olmazdı ki mesela, onun gibi. Örnek olmak lazım ki ha işte din budur diyecek inanmayan kişi veya farklı dinden. Ateist veya hristiyana izlet bunu, iyi ki müslüman değilmişim der yani çoğunluğa bakıp.🤦
Peygamber günahsız, bizler öyle değiliz. Örnek alınacak bir kul varsa o da peygamberdir başkası değil. Bir ateistin gözünden çok gülünç bir durum evet, ama ben baktığım zaman üzülüyorum mesela. Öğreten olmamış, yol gösteren olmamışki böyle adamların peşine düşmüşler.
Dini sömürmek böyle bir şey işte. İnanılmaz bir biçimde adamların savunucuları çok yüksek. Yapılan bütün eylemler islam dinine ters ama ne hikmetse kimse şikayet etmiyor.. ve şifayı Allah yerine böyle tipler de arıyor insanlar bende ona şaşıyorum 🤔🤔
Ben bıraktım zaten. Baktım olacağı yok, bunlarla aynı dini paylaşmamak gerek. Müslümanım diyor, her halti yiyor. Hristiyanım diyen de müslüman gibi yaşıyor. Bu terslikte bir iş var. Dahası ateistlere bakıyorsun, adam dürüst çıkıyor, bizimkilerde nasıl dolandırırım diye yalan peşinde. Bıktım yeminle yani. İçlerinde elbet dindar ve iyi insanlar vardır ama çoğunluğuna bakınca arada kaynıyor onlar.
Müslümanlık adı altında her haltı yemekle kalmıyor, sen uyardığın zaman onu, bak kitapta öyle demiyor ama dediğin zaman sen ne bilirsin münafık Kafir diyorlar bir de.. yarın oruç başlayacak, yine aynı şeyler de takılıp kalacaklar., yok sakız oruç bozar mı.. 10 saat çiğnemeyiver ölmezsin ya..
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
10Cevap
Ali Ertuğrul du sanırım, bi youtuber içlerine girmiş. Dolandırıcı oldukları o kadar belliki. Din tüccarları
Türkiye'ye gelse acaba kaç kişi giderdi, merak etmiyor değilim🤦
Öyle tipler var burada da ama bunun kadar fenomen olamadılar iştee
Ya niye böyle şeyler hep İslam ülkelerinde oluyor? 🤦
Gelişmemiş ülke olduklarından
İnsanı dinden soğutuyorlar resmen. 🤦
İnsanlar yüzünden dinden soğunulur mu 😅
Müslümanlar örnek olmazsa, insan islamdan soğur tabi. Peygamber, katı kalpli, kırıcı ve kaba olsaydı, kimse yanında olmazdı ki mesela, onun gibi. Örnek olmak lazım ki ha işte din budur diyecek inanmayan kişi veya farklı dinden. Ateist veya hristiyana izlet bunu, iyi ki müslüman değilmişim der yani çoğunluğa bakıp.🤦
Peygamber günahsız, bizler öyle değiliz. Örnek alınacak bir kul varsa o da peygamberdir başkası değil. Bir ateistin gözünden çok gülünç bir durum evet, ama ben baktığım zaman üzülüyorum mesela. Öğreten olmamış, yol gösteren olmamışki böyle adamların peşine düşmüşler.
Bizim ülkede de yok mu? Yani insan hiç mi mealini okumaz kutsal kitabını yani. Dinini hiç mi araştırmaz yahu.🤦
Var tabiiki ama biz okumayı seven bi millet değiliz. Duyduklarımızla yetiniyoruz işte :)
Neyse Oruç Baba türbesi şifası başlar Ramazan'da cüzdan sürtenler falan şimdi.🤦
Cüzdan doluyorsa ben de sürterim 😁😂😂
Doluyormuş iddiasi var, aynı Çuf Çuf hocanın şifası gibi, yersen...😀
Bahsettiğim youtuber hastalık kapmıştı ben de cüzdanı kaptırmıyım neyse 😂😂
😂
Türkiye de dolandıcılara para kaptıran kesimin, Pakistanlılara acıyarak bakmasına vesile olan dolandırıcı 😁😁
TR'ye gelse ziyaretçisi olur mu baya?😀
Türkiye de milyon dolarları vurmazsa bende bir şey bilmiyorum. Arada milletin karısını kızını da düdükler.. malum toplum biraz bu konular da fazla saf
Peygamber dirilse ve görse ümmetinin halini ne derdi acaba? 🤦
Allah sizi ıslah etsin derdi arkasına bakmadan giderdi herhalde
Valla yazık, üzülüyorum açıkcası. Adam şatafat içinde, gelenlere bakıyorsun sefalet.
Dini sömürmek böyle bir şey işte. İnanılmaz bir biçimde adamların savunucuları çok yüksek. Yapılan bütün eylemler islam dinine ters ama ne hikmetse kimse şikayet etmiyor.. ve şifayı Allah yerine böyle tipler de arıyor insanlar bende ona şaşıyorum 🤔🤔
En güzeli deist olmak hacı. Bunlarla aynı dinden olup küfür edip sakatlanmaktansa inanma daha iyi.🤦
Böyle tipler yüzünden zaten yeryüzünde ateizm yükselişe geçti 😅😅
Ben bıraktım zaten. Baktım olacağı yok, bunlarla aynı dini paylaşmamak gerek. Müslümanım diyor, her halti yiyor. Hristiyanım diyen de müslüman gibi yaşıyor. Bu terslikte bir iş var. Dahası ateistlere bakıyorsun, adam dürüst çıkıyor, bizimkilerde nasıl dolandırırım diye yalan peşinde. Bıktım yeminle yani. İçlerinde elbet dindar ve iyi insanlar vardır ama çoğunluğuna bakınca arada kaynıyor onlar.
Müslümanlık adı altında her haltı yemekle kalmıyor, sen uyardığın zaman onu, bak kitapta öyle demiyor ama dediğin zaman sen ne bilirsin münafık Kafir diyorlar bir de.. yarın oruç başlayacak, yine aynı şeyler de takılıp kalacaklar., yok sakız oruç bozar mı.. 10 saat çiğnemeyiver ölmezsin ya..
Yaşar Nuri Öztürk, haklı adammış cidden. Rahmetli.
haklısın dinden soguyorlar üzücü maalesef ateist deist sayısı artıyor
selam :)
ya bu adam bir anda karşıma çıkmaya başladı , Ali Ertuğrul bu adamla ilgili video çekti ertesi gün hastalandı virüs kaptı:D
Üf ya gece gece kız kardeşimin mesajından sonra bunu burada da görmeyi beklemiyordum. Adam resmen tren gibi vagon topluyor pardon para 🤦♀️
Bende gideyim
Ali Ertuğrul un videosunu izledim , gülmekten öldüm , cahillik böyle birsey iste , bizim ülkede de varmis boyleleri
cuf cuf hoca muhabbetinden bayilanzi her masada dönüyo
Rezillik
https://www.youtube.com/embed/K468XWvU4DgYaw ksksksks evdekiler basim ağrıyor dedim mi tesbihi alıyorum cufluyorum başlarına geçmiyor taktiği öğrenmem lazım
😀😀
Hastalık bulaştırmış adam.
https://www.youtube.com/embed/O74yrk6xjaAÇuf çuf hocanın tarikatı 😂😂🤣
Ortam müq 😂😂😂😂🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣
Neden çuf çuf peki dkfjjf
Videoyu izle, çuf çuf yaparak şifa dağıtıyormuş.🤦
Uykumu kaçırmak istemiyorum djjgjfgj
Birisi paylaşmış yorumlarda, ne yaptığını merak ediyorsan hızlı hızlı geçip bak. Benim koyduğum çok kısa videosu.
Timam 🧚🏻♀️
Adam seni bile etkisi altına almış. Bedava reklamını yaptırıyor :D
Bunlar hep amerikanın oyunları
Cehalatin cok olfugugu ülkelerde haci hoca bitmez.
Tren makinist i mi
Çuf çuf ne be tövbe estağfurullah
Pakistan'ın Adan Oktar'ı, trajikomik
2 yüzlü dolandırıcı hastalıklı bir üçkağıtçı
Sahtekarin biri
Eski sevgilim
😀