2023’te İzmir 43 dereceyi gördü daha önce böyle bir sıcak olmadı diyorlardı 16 sene önceki yazda 2007 yılında’da aynı sıcaklıklar olmuş küresel ısınma yalanı böyle patlar

Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer 2023’te İzmir 43 dereceyi gördü daha önce böyle bir sıcak olmadı diyorlardı 16 sene önceki yazda 2007 yılında’da aynı sıcaklıklar olmuş küresel ısınma yalanı böyle patlar

Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Oooo kral sen öyle diyorsan, kesinlikle öyledir. Yanımdaki arkadaşlar sana verilecek nobel ödülünün üzerine "Gizli Üye" yazsak problem olur mu diye soruyor, bu önemli soruyu sana iletmemi istediler
Gel iddayı çürüt hadi uzatma 😂
Küresel ısınma görülen en yüksek derecede ile değil. Ortalama sıcaklık oranıyla hesaplanıyor. Tezin çürüdü yani :)
Ortalama sıcaklıkta yine küresel ısınma her türlü çürüyor yani sorun yok
2012 Haziran Temmuz Ağustos İzmir ortalama sıcaklığı 28.76 derece
2023 Haziran Temmuz Ağustos ortalama sıcaklığı 27.37 derece
Boom patladı 😂😅
Küresel ısınmada sadece yaz aylarına bakılmıyor. Tüm senenin ortalamasına bakmak zorundasın. Bom
2023 dünya çapında en sıcak yıldı booommmmmm
En sıcak yazı 2023 senesinde yaşadık boooommmmmmm
En sıcak yazı 2023 yılında yaşadıysak bu küresel ısınmanın doğru olduğunu gösterir zaten :)
Yaşamadığımızın kanıtları ortada zaten 😂😅
Ay tamam sen çok biliyosun her şeyi
😂😂
Bilim adamlarının onlarca tezini bir veriye dayanarak çürüttün. Buralarda harcanma sen nobellere layıksın
Küresel ısınma diye bir şey yok olsaydı şuana kadar daha sıcak olması lazımdı
İzmir 2007 Temmuz gündüz sıcaklığı 36.72 derece
2012 36.53 derece
2023 36.23 derece
2007-2012 seneleri dünyanın en sıcak senesi 2023 dedikleri senelerden daha sıcak geçmiş demekki küresel ısınma diye birsey yokmış hanım efendi 😂😅
Merak etme ben bilime inanıyorum evrim teorisine bile inanıyorum evrim ağacını kaç defa izledim ama bu küresel ısınma safsata
Bunun adı izmirsel ısınma/soğuma değil küresel ısınma, dünya genelinde ortalama atmosfer sıcaklığının yıldan yıla arttığı tespit edilmiş beyefendi.
İzmir için değil İstanbul içinde aynı 2010 senesi Türkiye ortalama sıcaklığı 15.6 dereceyken 2023 sadece 15.1 derece yani 2010 senesi bile bu sıcak dedikleri 2023’twn çok daha sıcak geçmiş herşeyi araştırdım ama bu küresel ısınma inandırıcı gelmiyor
2023 geçmiş yıllardan daha soğuk geçmiş demek ki küresel ısınma yok demek bilimsel gözlem metodlarına aykırı, çünkü bilimsel bilgi güvenilirlik açısından uzun süreli gözlemler sonucu elde edilir. Eğer yalan ise son 10 yılda bu kadar fazla buzulun erimesinin sebebi ne olabilir
Bak en basit örnek İstanbul’da en sıcak Temmuz ayı 2012 senesinde yaşanmış inanmıyorsan siteden kendin hesapla
2012 gündüz sıcaklığı 32.12 derece gece sıcaklığı 23.78 derece ortalama sıcaklık 27.95 derece
2023 gündüz sıcaklığı 31.50 derece gece sıcaklığı 22.60 derece ortalama sıcaklık 27.05 derece
En sıcak 2 Temmuz ortalaması
2012)27.95 derece
2023)27.05 derece
Küresel ısınma sadece bir balondur
2023 Temmuz ayı dünyanın en sıcak Temmuz ayı dediler ama Türkiye’de 2012 Temmuz ayı daha sıcak geçmiş bu yalanda ellerinde patladı böylece 😂
Onlar dünya genelinde demiş, sen sadece Türkiye'de İzmir'e İstanbul'a bakarak karar vermişsin, ne kadar mantıklı
Dünya geneli demek dünyanın her yerindeki her şehir demek küresel çapta 2023 en sıcak sene olabilir ama yaz aylarında batıyor daha sıcak zamanlar olmuş görüldüğü gibi 2012 Temmuz daha sıcakken 2010 Ağustos’ta 2023’ten daha sıcak
2010 İstanbul Ağustos ortalama sıcaklık
Gündüz 32.80 derece gece 24.58 derece
2023 gündüz 31.50 derece gece 23.77 derece
2010) Ağustos 28.70 derece
2023) Ağustos 27.64 derece
Daha önceden daha sıcak geçen bir sürü zaman olmuş ama bizim millet görmemiş gibi bu seneyi abarttı
Arkadaşım İzmir için geçerli olan dünyanın her yeri için geçerli değildir. Her şehrin ayrı ayrı sıcaklığı toplanıp aritmetik ortalaması alınıp dünya genelinde küresel bir artış olduğu hesaplanıyor ve küresel ısınma var deniliyor. Yalan da olabilir safsata da olabilir ama bunu bilimsel verilerle çürütmelisin ben İzmir'e İstanbul'a baktım 2010 ve 2023 verilerini karşılaştırdım dersen tezin tüm dünyayı kapsamadığı için geçersiz olur.
Bilimsel verilere gerek yok dünya senelerde soğuyan ısınan bir gezegen zaten ısındığı için küresel ısınma olmuyor bu
patlat gelsin küreselcilerin yalanı
Daha sıcak 2-3 sene daha olmuş sallıyorlar 😂
Evet var bu kişi kış olmadı
Öncedende ılık kışlar vardı
Yıllardır kış olmuyor
Bu sene soğuktu İstanbul küresel ısınmacıların galeyanına gelme
Neresi soğuktu
Senin başka yerde yaşıyorsun galiba baş baya yıllardır kış olmuyor küresel ısınma bar
Cuma günü 5 dereceydi soğuk değil mi kaç defa 2-3 derecelere kadar düştü İstanbul bu sene 😂
Değil tabi kar yagmiyor doğru dürüst nasıl soğuklar yaşanırdı
Son 5 senenin 2022 dışında en soğuk kışıydı
Küresel ısınma diye bir şey yok.