Müstakbel eniştem bir vampir olabilir mi?

Ablam nişanlandı. Nişanlandığı çocuk çok iyi birisi ama gece çalışıyor. Gündüz çalışmıyor. Ve bana, geceyi gündüzden daha çok sevdiğini söylemişti. Kız istemeye gittiğimizde bize vişne suyu ikram etmişti. O kırmızı içecekten kendisi de içmişti. Bir keresinde müstakbel eniştem, ailesiyle beraber bize gelmişti. Ablam, meyve soyarken yanlışlıkla elini kesti ve eniştem, hemen bir peçete alıp ablamın elindeki kanı temizledi. Ablamın yarasını temizlerken gözleri parlıyordu. Sonra lavaboya gitti. Bence lavaboda, ablamın peçetedeki kanını gizlice emdi. Müstakbel eniştem kahkaha attığı zaman, üst köpek dişlerinin biraz sivri ve uzun olduğunu fark ettim. Anneme söyleyince, "Sana öyle geliyor." dedi. Bence o çocuk, kanını emmek için ablamı kandırdı ve ablamı tuzağa düşürmek için onunla evleniyor. Bence bu çocuk ve ailesi, yüzlerce yıldır yaşayan bir vampir ailesi. Yaşlarının büyük olduğu anlaşılmasın diye kimlikteki doğum tarihlerini ara sıra güncelliyorlar. Ablam için çok endişeleniyorum. Ne yapmalıyım? Müstakbel eniştem geldiği zaman yanımda sarımsak bulundursam korkup kaçar mı?

Not: İroni yapmıyorum. Ciddi ciddi, ablamın hayatından endişe ediyorum. Bunu söylediğim zaman arkadaşlarım, ironi yaptığımı zannetmişlerdi ama ben ciddiyim. Bence vampirler gerçek ve ablamın kanını içmek için bizi tuzağa düşürmeye çalışıyorlar.

Müstakbel eniştem bir vampir olabilir mi?