Zam seçimden sonra gelecek diyorlar. Özellikle yol ücretlerine yansır 2 katı kadar diyorlar ama. Siz ne dersiniz?

Zam seçimden sonra gelecek diyorlar. Özellikle yol ücretlerine yansır 2 katı kadar diyorlar ama. Siz ne dersiniz?
Epilasyon daha mantıklı bence Nisan birde büyük zama hazır olun şimdi seçim var diye durduruyorlar
Ben bazı ürünlerin stoğunu yaptım gadası mesela jilet gibi
Organize sanayiiii
teşekkür ederim
Cevap
6Cevap
Şaşırmıyorum artık
Sen de bi şeye tepki versen şaşcam
Türk milleti sonunda gerçekten seçimlerinin bedelini ödüyor diye seviniyorum ama bende bundan zarar görüyorum diye üzülüyorum
Ben ödüyorum zaten 😂😂😂 vizyonu olmayan birine kriz ha vurmuş ha vurmamış
Öyle deme. Milka çikolata 50 lira daha bugün aldım. Dayıların içtiği çaya kadar zam giriyor merak etme
Umurlarında bile değil
Benzin, altın, hatta su fiyatı bile etkiler onları merak etme.
Kardeş adam MÖ 268 yılında yaşıyor. Takas yapsa gücüne gitmez
Fareye deney yaptığında bile acı verilince pedala basmamış... Bunlar ya algılamıyor. Ya da algılayamıyor
Hayır sadece daha az hissediyorlar. İç anadoluda kira derdi olmayan, çoğu ihtiyaçlarını köyden getirten dayı sana bana göre elbette daha az hisseder. Ama atıyorum benzin alırken, düğüne altın götürürken yavaş yavaş hisseder.
Onlar yavaş yavaş ısınırken biz kül oluyoruz
Maalesef ama hiç yoktan iyidir.
Umrumda bile değil zaten battı bi kere gemi daha ne kadar batacak? türk halkı hak ediyor tüm bunları diyecek bir şey yok
Yeminle zam görmeyen ne kaldı ben şu paraya makine alıyordum
Dert pakete indirim var 1 alana 7 si bedava snkcmdşs
Ucuza kaçtın :d bu arada Gillette venus riveria kullanıyordum sakallarıma oda zam görmüş :d
Tarikatlere katılabilmek çin güzel bir adım
nasiii
Sakallarını uzatcan ya 😄😄🧙🏽♂️🧙🏽♂️🧙🏽♂️🧙🏽♂️
(emoji sakallı dedeydi)
la yok sakal yok bende çıkanda sarı tonunda bir şey iki gündür pro Gillette arıyorum bulamadım ondan uzadı öyle büyücü yaptı bizi ben bir mordor bekçisiyim lütfen sjsjjd
Ahahah😄😄😄
snsjdjdj
Sanırım tüyleri akışına bırakmanın zamanı geldi 🥲
Alıştım artık, etkilemiyor.
Yuh ya şu fiyata bak
O fiyat ne aw
Erdoğan kıllı seviyor ondan
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar