Twitter, diğer sosyal medya sayfalarında kola içmekden inanılmaz zevk alan insanlar var Filistin'e ithafen yapılan eylemler bunlar bakıldığı zaman hükümetin yaptıklarını halka uyarlıyorlar altdaki İsrailli p*ç bı farkları var mı sanmam

Twitter, diğer sosyal medya sayfalarında kola içmekden inanılmaz zevk alan insanlar var Filistin'e ithafen yapılan eylemler bunlar bakıldığı zaman hükümetin yaptıklarını halka uyarlıyorlar altdaki İsrailli p*ç bı farkları var mı sanmam

Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Yazmak istediğim çok şey var ama ya sansürlerler ya da yorumumu kaldırırlar. :)
kardesim senin kafada olan dayılır paket paket kola alıp döküyor onun yerine israile para bağışlasa daha iyi
Senin kafa yapısı nasıl bı yol yorgan göster bizde öğrenelim ben burada niyetden bahsettim sırf İsrail'i desteklemek amaçlı içenler yokmu senin niye zoruna gitti bu kadar
Bahsettiğim durum bu canı çeker içer ben bu adama niye içinyon diye sormam mesela niyetine bakarım
tamam boykot yapmışsın içmişsin aynı şey ikiside destek veriyor? ozaman sizin boykotcu dayılarada açıklama düşseydin
Onlarda beyin olsa alıp dökmezler ben tutupda sana onları savunmam merak etme burada niyetden bahsediyorum niyet farkliliği var adamın aklı badmiyor cahilin önde gideni ama hiç olmazsa vicdan sahibi
Alıpda Filistin'e hitapden oh serinlendim diyen adamlarda bir tutulmaz
ben iki tarafıda desteklemiyorum ikiside en yakın fırsatta ebenizi z4ker
Niye küfür ediyon adam gibi konuşamiyormusun aman bana dokunmayan 1000 yıl yaşasın aklıyla yaşamaya devam et sen mezara girdiğinde ifadeni alırlar senin
sana dokunur kardesim sorun orada
Evet ondan küçükken ezmek lazım yılanın kafasını destekleyenlerin birlikte
🥺🥺🥺 Allahim beter olsunlar…