bir insan niye bunu yapar aklım almıyor
— . (@twodotsX) February 28, 2024
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer bir insan niye bunu yapar aklım almıyor
— . (@twodotsX) February 28, 2024
Ülkenin bütün derdi, hataları Atatürk'e atfediliyor birkaç 10 yıldır. Eğitimi, duygusal gelişimi yetersiz bir insanın hınç yüklenmesinden daha doğal bir şey yok. Kızmıyor, ülkenin içine düşürüldüğü açmaza üzülüyorum sadece.
Bunlarinkisi kuyruk acisi başka bir şey değil. Dünyada Atatürke duyulan saygi o kadar fazlaki ama gel gör bu ülkenin insani Atatürkün kurdugu Cumhuriyette yasayan ve sözde kendine Türk diyen ama asla Türk olmayan soyratilar ve sarlatanlar ayni saygiyi gösteremiyor. Atatürk bu ülkenin milli bir değeridir. Sen çok yaşa paşam kurduğun cumhuriyeti bu ülkedeki butun tarikatlara sahte din adamlarina rağmen yükseltemeye ve yüceltmeye devam edeceğiz.
Büyük ihtimalle birilerinin doldurmasıyla heykeli bir put olarak görüyor ve onu yıkarsa sevap kazanacağını düşünüyor. Bir nebze haklı olsa da yaptığı saçmalık çünkü Atatürk'ü putlaştıranların putu zihinlerde. Onu yıkmak için fikir gerekiyor. Bu tür saçma sapan davranışlar ancak putun gücünü arttırır. (Not: Atatürk'ü severim ve çoğu şeyini takdir ederim. Benim derdim Atatürk'ü putlaştıran zihniyet)
Böylelerini gördükçe bir beyine sahip olduğum için ne kadar şanslı olduğumu hatırlıyorum, belli ki bazı kişilerde ya bulunmuyor ya da işlevsiz. Bu eylemi gerçekleştiren şahısta bunun en net örneği.
Cevap
48Cevap
ceza verilmeli direk.. beyin yok bunlarda
Cahillik gadası
Din adi altinda Kendini bademlettiren kisiler bunlar, gidip mensup olduklari dergâhlarda hocalarina askim diye seslensinler. Put derler ama Allah dua icin seyhlerine taparlar araci kosarlar. Şirk yapmaktan kacinmazlar
Bence Beyinsizlik.
Belki de kendini mücahit sanıyodur (Atatürk'e deccaldir diye inanan insanlar var bu ülkede.)
(Atatürk deccaldir, heykelleri ise puttur diye inanan insanlar)
Akli durumu yerinde değil diyerek salacakları kişi.
Atatürk'ün heykeline put diyenlerin şeyhlerini ilâh gibi görmeleri.
Şok geçirdim.
Sakarya da birde ! Orada olsaydım? Harbi bir çılgınlık yapmıştım.
Aklı selim hiç kimse bunu yapmaz, ancak seçim yaklaşıyor sol partiler provokasyon için her şeyi deniyorlar bunu da Atatürk üzerinden yapıyorlar.
Cumhuriyet düşmanları.
Atam mezarnda bile kudurtuo bunun gbileri 😄
Heykeli bile kudurtuo korkutuo
Kudurtmaya devam o zaman 😄😄
Bu nankör vatan hainlerinin yaşadığı yurt için harcadığı ömre yaptığı fedakarlıklara yazık
Cahil artı acınası biri tedavi olmaları dileğiyle eğer tedaviyi kabul etmiyorlarda ülkeden s. Olup gidebilirler, Saygılar.
Gerçekten bende anlamıyorum sonuç ta insanlar o kadar uğraşmışlar o heykeli yapmak için sen gelip bozuyorsun 🤦♀️🤦♀️🤦♀️🤦♀️
Bunu görünce Irak'ta Saddam'ın büstünü yıkıp ardından eğlendikleri görüntüler geldi gözümün önüne. Yorum bu kadar...
Atatürk bunları mezardan bile kudurtuyor
Ne Mutlu Türk'üm Diyene
Atatürk'e bunlari yapanın sorunları beyinlerinde falan değil kanlarında
Cezalar caydırıcı değil bunu yapanların ülkeden sürülmesi gerek
Yaşamayan ama hala kuyruk acısı olanları delirten tek lider.
Gerisini söylemeye gerek yok.
Bana vercen onları 20 kişi toplayıp dövdürerek öldürürüm
Beyni yok çünkü , cahildir aklı başında değildir , sarhoştur başka açıklaması olamaz
Ölüsüyle dirisiyle yenişemediler bu insanların beyinleri bile yok bence kafalar mis
Provakatif hareketler ne kadar dikkate alırsak kendilerini o kadar adam sanarlar
Vatan hainleri işte bunlar
Yazıklar olsun
Sakarya'nın insanları biraz sığ ama bu kadarını da yapmazlar be. Bu adam beyin özürlü olabilir
Zihinsel engelli olduğu kanaatine vardım. Aklı yerinde olan bir insan saygısını bozmazdı
O orspu 3vladini jiletleyip tuzlu suya batirip batirip iskence edeceksin mi krgn evlaid
Bunu vatandas yapmiyor malum parti birilerine yaptiriyor dengesiz birine hepsi bu.
Dertleri birileri gelsin o baltanın sapını bana soksun olabilir
Mallık baska birsey degil fikirler heykelle yok olucak saniyor grizekalilar
Böyle zihniyetli insanlar olduğu sürece bu ülke bi tık ileri gitmez
saü mezunları selam versin:) saldırana da baltanın sapı girsin fmfkfk
İnsanlardan her şey beklenir kendine de saldırabilir o baltayla
Atatrkn yav ya babanıza saldırsalar bu kadar tepki verir misiniz.
başka ülkenin sömrügesi altında yaşasaydın da görseydin o zaman gününü
Bahsettiğin adamın kurduğu harf inkılabını kullanarak yazman çok komik
Atatürkçüler göndermiştir. İnfial yaratmak için.
Ruh hastası.
Çekemiyor işte başarılı, şanlı insanları
Bu olsa olsa emperyalizmin maşası, babası belli olduğu için mutsuz, Türk halkının düşmanı ve beyin fukarası bir yaratıktır.
Senaryoyu yazıp onu oraya gönderip eylemi gerçekleştirenler zaten Kemalistler
Suçlular fotoğrafta görünüyor. Şeytan ayrıntıda gizli
Belki put olarak sayıldığı için yapmıştır yani heykel dinimizce iyi sayılmıyorya
Sen O Heykele Gider Sürekli İbadet Benzeri Şeyler Yaparsan Put Olur Bu Ve Bu Gibileri Put Sayıyor
"O ne dilerse onun için yaparlardı: Mihraplar, heykeller, derin havuzlar ve ağır kazanlar... Ey Davut ailesi, şükür göstergesi olarak çalışın. Kullarımdan pek azı şükredicidir.*" ( Sebe - 13 )
Hz Süleyman yaptırıyordu ama heykel?
Dedeleri yunan İngiliz felan olabilir Türk'ün Atatürk'le sorunu olmaz saygısı minneti olur
O baltanin sapina oturtacaksin oylesini.
Yani baska ulkelerin bile saygi duydugu liderinden önderinden neden nefret edersin? Çok garip bazilari ve bunlar terörist
Bana zararı yok. Şeriat gelecek diyorlar bilemem. kim ne yaparsa yapsın beni bağlamaz.
Akıl sağlığı olmadığını düşünüyorum düşük ıq
Bir gram zekasi olan biri bunu yapar mı:)
Ascan öylesini ülkede adalet yok yeminle
Onlara sokacağım baltayi dert tasa kalmayacak
hala çekemiyorlar
karaktersiz insanlar
Çükünü baltayla kesin
Ruh hastası demek ki.
Cehennemin dibine gitsin
Beyninin yerinde bazlama var bunların
Kafasını ezeceksin kesin tarlkatcidir
Akli dengesi sorgulanmalı.
Dün haberlerde gördüm. Şaşırdım..
onu asmak lazım ibret olsun