Turkiyede. Fakirlere ikinci el Satan yer olsa ne olur?

Ismini vermeyecegim yapanci bir ulkede gazi ve yetimlere yardim sirketi var..(Adamlar yardim icin bile sirket kuruyor devlete vergi veriyor... Binkunduz?) Ismini pickup lütfen "alin lutfen" sirketi.. bu sirkete herkes kullanmadigi giysi ayakkabi mutfak esyasi oyuncak tv. Herseyi. " Bagisliyorlar" bu yardimlar dukkanda ikinci el olarak Ucuza fisle satiliyor.. Yani Fakir vatandaslar. ihtiyaclarini cok Ucuza aliyor. Resmi olarak fislerle belgelenen gelirde. Gazi ve yakinlarina dagitiliyor..1- O Mallari bedava bagislayan. Sevap yapmis. oluyor..2-;O Mallari Alan Fakirlerde. Ucuza. Mal alip ihtiyaclarini. Ucuza karsiliyor..3- O yardim. Paralari. Gazilere. gidiyor.. Nasil.. bu sistem guzel mi? Turkiyede sirket duzeyinde yapilabilir mi?

Güncellemeler
+1 yıl
Bu magazalarda cocuklar icin oyuncaklar video oyunlari. PS3 ve DVD oynaticilari laptoplar.. Ayakkabilar ( az kullanilmis Nike air bile gordum valla?) Spor. aletleri mutfak esyalari mikrodalgalar. Hersey var Yani ikinci el deyince. hurda diye dusunmeyin.. Adamlar sevap olsun diye veriyorlar. Bagislari aldiklarinda Hersey depoda. kontrol edilip calisiyor mu V. S. Kontrol edildikten Sonra satisa konuluyor.. Adamlar herseyde oldugu gibi sistem+ Duzen+ Kontrol+ Kandirma yok sistemi ile calisiyorlar
Turkiyede. Fakirlere ikinci el Satan yer olsa ne olur?