AI Persona’ya Sor
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Bebek Bakımı
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Çünkü gelecekte bu ülkenin etnik kökenlerle bölünmesine yardımcı oluyor. Boşuna ben büyük ortadoğu projesinin eş başkanıyım demedi...
Bu kadim topraklarda zaten bir çok etnik köken bir arada barış içinde yaşıyor.
@BullsKankan Yüz yıllardır yaşayanlara bir şey demiyorum ki, ben sonradan bizim içimize girdirilmiş kökeni bizimle asla uyuşmayanlardan bahsediyorum.
Zaten birlikte yaşadığın insanlar. Şöyle düşün sen İstanbul'da yaşıyorsundur ama o trabsizonda yaşıyordur aynı topraklardasınız ama yüz yıl önce ülkeni bölmüşlerdir ve teabzon artık ülkenin bir parçası değildir. Bu durumda trabzondan gelen birisi senin etnik yapını bozmuş mu oluyor?
@BullsKankan Trabzonlu kişi benim etnik yapımın içinde gelişmiş kişiler. senin söylediğinle benim söylediğim birbiriyle örtüşmüyor, sen kafandaki ve oy verdiğin partinin söylemleriyle ağzıyla yorum yapmayı tercih ediyorsun. Ama ilerleyen yıllarda bunu göreceksin.
Hayır trabzonlu kişiler senin etnik yapın içinde gelmiş kişiler değil yüz yıllardır bu kadim topraklarda yaşamış kişiler toiıpkı ermeniler kürtler lazlar araplar çerkezler rumlar ve birçok millet gibi. Daha 100 yıl önce auriye ve ırak senin toprağındı be oradaki halk ta senin etnik kümliğinin bir parçası olan halkındı. Mısır da öyle lübnan veya tunus da öyle. Ülkenin toprakları bölündü ve sınıron dılında kaldı suriye diye oranın halkını kendi halkın olmaktan çıkaran biriysen yarın trabzonu da ülkenden ayırırlarsa sen de oranın halkını aynı şekilde görmeye başlarsın. Bakış açın öyöe görünüyor.
@BullsKankan Yani bu durumda sen trabzonluları başka bir ırktan gibi mi nitelendiriyorsun? senin o olmayan Beynine s0kayım ben s1kt1min Arap g0t yalayıcısı seni
Trabzonlular pontus rum cumhuriyetimden geliyor tarih bilgin var mı bilmiyorum ama ülkemizin her yöresi ayrı bir kadim medeniyeti barındırıyor. O yüzden o kendi beynini sqkmenlazım önce
@BullsKankan Yani bu durumda sana göre bu tür şeyler normal diyorsun kellerin oradan atlayan Arapların ülkeye gelip Kaçak yolla vatandaşlık falan alması Bak sen ne biliyor musun git Tellerin orada sınırda bekle diline dışarı çıkar içeriye giren Arapların g0tünü yala dur
Yani bajsettiğin iğrenç bir durum. İnsanların düşüncelerine aaygısızca davranmak seni karaniktersiz birisi yapmaz mı. Bahsettiğim şeyi iyi anladın. Zaten senin toprakların ve senin milletin lazıyla çerkeziyle kğrdüyle arabıyla türküyle özbekiyle tacikiyle rumuyla ermenisiyle bu tooraklarda nirlikte yaşamış kadim birhalk ama birbirine düşürülmüş savaştırılmış birbirine kırdırılmış. Bu topraklarda yaşayan araplara demediğini bırakmayıp bu topraklarda yaşayan rumlara ermenilere yahudilere lazlara çerkezlere neden aynı tepkiyi vermiyorsun daha 100 yıl öncesine kadar seni bölmeye çalışan milletler var içinde ve 100 yıl öncesinde senin atalarınla omuz omuza savaşanlar da. Anladığım kadarıyla sen tarihini bilmeyen bir cehalette yetiştirilmişsin. Sana demişker ki bu millet kötü tükür küfret sende sorgusuz suhalsiz küfrediyorsun cehaletinle 😅 biraz tarih okumalısın ama senin beynini yıkamak için sana dayatılmış tarihi değil gerçek tarihini öğrenmelisin.
@BullsKankan ben sana göre karaktersiz olabilirim Fakat sen bana göre Vatan hainsin bu tür şeylere tolerans tanıyaraktan ama karaktersiz olmak Vatan hain olmaktan iyidir ve selam
Yani ben vatanını seven ve vatanına bağlı bir insanım asıl tarihini bilmeyen ve geçmişini hiçe sayan imsanları vatan haini olarak görüyorum. Daha yüz yıl önce kendi milletinden olan insanları düşman ve yüz yıl önce düşman gördüklerini ve ülkene tecavüze gelen leri de doat gibi görenler vatan hainidir bence. Tarihini iyi araştır kendi vatanhainliğini farkedersen kendine kızabilirsin
Boş yapıyorsun başka bir şey yapmıyorsun Boş boş konuşuyorsun durumun ciddiyetinin farkında değilsin tarihten mariften bahsediyorsun Ben sana diyorum ki ne ülkede o kadar kaçak göçmen var sınırlar geneleve dönmüş resmen sen gelmişsin burada bana tarihten bahsediyorsun boş yapıyorsun
Çol aptalcAa yorumların var biliyormusun. Neden inaanlarla mal mal konuşmaknyerime iki dk tarihini okuyup ona göre hakaret etmeden yorum yapmaya çalışmıyorsun. Böylece karşılığında hakaret işitmezsin. Yani karakrerli birisimolsan düzgün konulursun ve karşılığında düzgün cevaplar alırsın ama yok boş bir imsann oldupunu her fırsatta belli ediyorsun
@BullsKankan benim akp li arap g.. tu yalayanlara saygim yok
Yok senin tamamen karakterin böyle dostum çünkü ben ne araplara ilgi duyuyorum ne de akpmye. Bununlamilgili tek kelime bile etmedim. Baştan beri yardıklarımın parti ve siyasetle de alakası yok zaten. O birazaık senin malca görüşün diyebilirim sadece.
Onu bunu bilmem, bence sınırdan içeri bulaşmamaları lazımdı
Bop = Büyük Ortadoğu Projesi.
Aa öylemiymil?
Oy lazim