Allah kimseyi ülkesinin yaptığı uçağa , motora, arabaya sevinemeyecek kadar "ACINASI" duruma düşürmesin. Kandiliniz mübarek olsun.

Allah kimseyi ülkesinin yaptığı uçağa , motora, arabaya sevinemeyecek kadar "ACINASI" duruma düşürmesin. Kandiliniz mübarek olsun.

Ben sevinmedim, sevinecek bir şey göremiyorum. Deprem oldu ve insanlar evsiz kaldılar. bunu örtbas etmek için 2 yıl önce yapımı tamamlanmış uçagı sürekli anlatıyorlar maksat konuyu degiştirmek gündemi degiştirmek başka dertleri yok. Buna oy verenlerin kalbi yok ve vicdan merhamet duygunuz yok
Burada sevinecek ve mutlu olacak bir şey göremiyorum. İnsanlar aikesini , arkadaşlarını ve evlerini hayatlarını kaybetti ve kimse sorumluluk almadıgı gibi depremzedeleri tehdit etti. bununla gurur duyan insamlar var ise gitsin pskolojik tedavi olsun
Sizin gibilerin olması "ibret-i alem" için önemli. Utanç olmasa gurur, ayıp olmasa onur, ahlaksız olmaz ahlakın bir anlamı olmazdı.
@Fetih2024 Kaan 1 yıl önce yapımı bitti ve tamamlandı. Seçim var oy kazansınlar diye aynı tiyatroyu 500 kez izletiyor. hadi geçeceksin bunları
Sen ahlak kelimesinin anlamını bilseydin Mazlum depremzedeleri tehdit eden insanların yanında durmazdır.
Hadi gel şu deprem konusunu seninle tartışalım. Bakalım kim haklı kim haksız. İlk sorum. Neden kendini gizledin?
Vicdan merhamet ahlak din üzerinden prim yapan din tüccarı insanlarla benim konuşacak birleyim olamaz
Yaşının küçük oldugu çok belli olgun ve mantıklı bir insan olsaydın eger dogru tarafta yer alırdın
Sen git din tüccarlıgını başkalarına yap kardeş bana sökmez
Din tüccarlığını bırakıp, Atatürk tüccarlığı mı yapalım? Yetti artık. 80 yıl Atatürk alıp sattık bu ülkede. Bırak biraz da din ticareti yapsınlar. Ne o, yoksa Atatürk satışları düşünce dükkanı mı kapatmak zorunda kalıyorsunuz?
Ben sana Mustafa Kemal Atatürk ile ilgili bir şey demedim Atamın ismini agzına almadan önce agzını git çalkala öyle konuş
Senin gibi insanları görünce ne düşünüyorum. bilgin yok fikrin'de olmasın. Diyaet işleri bakanlıgını bile Mustafa Kemal Atatürk kurdu. Herzaman saygı duycaksın Atam olmasaydı sen olmazdın nankör .
Saygısız
Mustafa Kemal Tüccarlığıyla en azından insanlar bir şeyler öğrenirdi de faydası olurdu asklj Din Tüccarlığıyla ne elde ettiniz merak ediyorum
@Fetih2024 sen hayırdır?
@Fetih2024 Hadi ikile, kaybol
"Ben sana Mustafa Kemal Atatürk ile ilgili bir şey demedim" .. :D :D :D Ben de sana din ile ilgili bir şey dememiştim ama sen konuyu dine getirdin. Sizin makyavelist düşüncenizi kabullenmemiz mi gerekiyor?
@Fetih2024 sen nesin kadın peşinde koşan abaza sapık
@Fetih2024 Uydur
güzekil kurgu
@KnightsSword Çok ilginç. Atatürk tüccarları cumhuriyetin ilk yıllarında açılan otomobil, uçak üretimini engellediği için kahraman ilan edildiler. İsimleri devlet binalarına, caddelere verildi. Yanılmıyorsam uçak üretmek isteyenleri de fabrikasıyla beraber diri diri yakmışlardı. Ne öğrettiler halka? Aşağılayarak, köle psikolojisine sokmak dışında? O etki halen devam etmiyor mu? Avrupa'ya gittiğinizde kendinizi neden EZİK hissediyorsunuz? Size empoze edilen aşağılık insan kompleksiniz yüzünden değil mi? Evet size iyi bir eğitim verdiler. Nasıl köle gibi davranmanız gerektiğini öğrettiler. Garip bir şekilde, sizin din tüccarı, siyasal İslamcı dediğiniz kişiler bunları birer birer gerçekleştirdi. Sizin mi medeniyete katkınız oldu, din tüccarı dediğiniz kişilerin mi?
Ndnf yaptığın açıklamada bahsedilen eylemleri yapan taraf hangisi acaba kaynak g0tum galiba
Cumhuriyetin ilk yıllarını geçip son 30 seneye odaklanırsan belki neden bu Ülkenin bir şeyler üretemediğini
Tekeri Patlamış kamyon gibi yokuş aşağı gittiğini anlarsın
Aşagılık, köle pskilojisini en iyi şu anki hükümet becerir görmek istersen o da
Neden ezik hissediyorlar sorusundan ziyade başta neden Avrupa'ya gitme ihtiyacı duyuluyor gibi bir soru sormak lazım mesela
Keşke size de eğitim verilseymiş
Sürü psikolojisinden çıksaymışsınız
İslam üzerinden yürütülen siyasette görüyoruz ne kadar katkı yaptığınızı
Ağzın iyi laf yapıyor da boş
Siz iyi bilirsiniz sahteliği, insanları kandırmayı
Şaşırmaya gerek yok
@KnightsSword "Avrupa'ya gitme ihtiyacı duyuluyor gibi bir soru sormak lazım mesela"... Aslında bu sorunun cevabını verdim ama kötü olan senin bunu fark edememiş olman. Demek ki, 80 yıllık Atatürk Cumhuriyeti, verdiği eğitim ile çağdaş medeniyetler seviyesine çıkmayı değil, Avrupa ya nasıl köle olunacağının eğitimini vermiş. Bu yüzden hep bu halk için Avrupalı üstün insan olurken, kendisi Atatürk büstüne sığınıp, ona ibadet etmek dışında hiçbir gelişme kaydedememiş. Ha bir de ülkemizde köleleştirme eğitimini verenler var. Onların kim olduğunu görmek için son genel seçim haritasına bak. Hepsi sahillerimizde, kum deniz güneşin tadını çıkarırken, halkın sırtından geçinmek için mücadelelerine devam ediyorlar.
He pardon
Istediği kaliteli ahlakli ( senin siyasal islam anlayışına göre) yaşayamayan insanlarımız degıl dee
Cumhuriyetin 80 yıllık egitimiymiş
Yoksa ne alaka canım ekonomi politiklarımızla hiç alakası yok gitmek isteyen insanlarımızın
Hiç alakası yok kendini güvende hissetmeyen, hastanelerde şiddete ugrayan doktorlarımızla, can güvenliği olmayan, suçluların dışarıda el kol sallaya sallaya gezmesiyle ne alakası yok tabi nasıl olabilir ki
İnsanlarımıza bu layik zaten bizim sizin gibiler oldugu sürece
Allaha ibadet ederek ne kazandın cenneten arsa mi aldın yoksa parayla mı sattılar arsayı
Muhalif dusuncelere sahip olmak için chp li olmak gerekmez hiçbir siyasi partinin bir faydası yok memlekete
Ben kendim için konuşuyorum evet kudurtmaz
Problem şurda
Ülkede yanlış olan şeyler de kudurtmuyor
Türk halkı yurt dışına gitme ihtiyacı duyuyor ve gidiyor ve rahatsız hissediyoruz evet bunun sebebi yönetimin tüm gençligini elinden almasıdır. utanacagın yerde gurur mu duyuyorsun. Sen oy kullanıyorsan senin annen kardeşin oy kullanıyorsa Mustafa Kemal Atatürük sayesindedir. Sen şimdi ki yönetimi savunuyorsan ya bir çıkarın vardır ya da aklı dengen bozuktur. Siyasi liderler Mustafa Kemal Atatürk'ü görünce ayagı kalkıyordu saygıdan senin şimdiki yöneticini görünce degil ayaga kalkmak masasına bile oturmuyorlar görümtülü görüşme yapıyorlar.
Senin ülkenin vatandaşlıgını parayla satıyorlar Ülkeni araplaştırıp satmaya çalışıyorlar Sen biraz aklı başında insan olsaydın tarafını iyi seçerdin. Ne zaman anlayacaksın biliyor musun Çocugun , annen , kız kardeşin yabancı birisi tacize ugrayıp katledigi zaman, evine molotof kokteyi atılıp evin kundaklandıgı zaman bu dedigimi hatırlayacaksın ozman bu dediklerim kulagında yankılanacak. Sen müslüman olsaydın kiminle nasıl konuşman gerektigini bilirdin saygı çercevesinde konuşmayı bilirdin sende bu vasfı göremedim Millet cevap vermeyin bu trol çocuga
Mustafa Kemal Atatürk'ün sen kırık tırnagı bile olamazsın kaybol
Ölmüş adamın arkasından konuşmak senin gibi kansızlar yapar. başka bir şey yapamaz. Sen önce annenin yanına git Annen sana edep, ahlak, terbiye, kadınlarla nasıl konuşman gerektigini ögretsin
Sen bu ülkede yaşıyorsan bu topraklarda yaşıyorsan Mustafa Kemal Atatürk sayesindedir. Rahatsız oluyorsan ülkemi terk et
@Kumartaş Oglum sen bu zekayla çok ileri gidemezsin
CHP akp kutuplaşma seçim kaos yine sahte gündemler mesele bu x.com/HSYNYILMAZ09/status/1759931479059018107?s=20
@Kumartaş Sen bu zekayla fazla ileri gidemezsin zaten😀😀😀
@Kumartaş Sen dogru düzgün bir insan olsaydın eger gelip böyle konuşmazdın. Empati yapmayı bilmiyor musun ? Şöyle düşün ; Deprem oldugu zaman enkazın altında sen ve ailen kalsaydı afad sizi 10 saat sonra kurtarsaydı hayatınızı kaybetseydiniz Geç kurtarıldınız diye hayatınızı kaybetseydin , aileni kaybetseydın Akp için gelip burada soru sorarmıydın Sadece evet veya hayır de , Böyle birley olsaydı gelip bu spruyu sorarmıydın akp destekler miydin?
@Fetih2024 Özür diledigin için teşekkür ederim bana chpli abla demeyi bırak benim ismim gamze
Özür dilemek erdemliktir seni affediyorum.
erdemli gamze link okur musunuz
@uyanmakzorundayiz Senin attıgın saçma dogrulugu olmayan bilgilerü neden okuyayım yancı
@Kumartaş Hadi ikile söyleyecek cevap bulamayınca boş atarsın anca
İlgi göstersem ruhunu satacak adamsın
Kaan'ın başarılı uçuşu en çok Hintlilere koydu. Öyle ki, Wikipedia'da 5. nesil savaş uçakları makalesini yazan Hintli editör, kıskançlığından Türkiye adı görünmesin diye, üretici ülkeler listesini makaleden kaldırdı. Bir de bizim Atatürkçülere çok koydu. Çakma Atatürkçülere.
O sırada 23 Milyar dolara 40 Adet F16 alan Turkiye ile
8.6 Milyar Dolara 40 Adet F35 alan Yunanistan
ne çok koymuştur :D Yazılımını bile kontrol edemediğimiz uçaklara o kadar para dökmek Aynennn
ama Kaan'ımız var olsun
Kıskanıyorlar yav.
@Kumartaş Almaya çalışırken o yüzden mi 40 takla attınız anlamadım :D almadık değil, alamadık satmadılar çünkü
:)
50 Yıllık F16 ları daha ne kadar modernize ederek kullanacağız
O parayı vermek mantıklı mıydı yani pardon başka seçeneğimiz yoktu
@KnightsSword Akıllı bi adam olsan nasıl saçmaladığını izah ederim de. Maalesef değilsin.
Dedi mee
Sevinilmeyecek bir şey değil ama siyasi araç yapılması güzel değil
Not : iktidar olmasa yapılmazdı şekilde acınası bir cümleyi kimse yorumumun altına yorum yapmasın kalbini kırarım🤨
Kalp kıranın kalbi kırılır. Bu iktidar olmasa YAPILAMAZDI. Kıskananların kalbi patlasın.
Boş boş konuşma git yatağına işin içeriğini bilmezler yandaş medya ağzıyla burada konuşurlar
Bu sitede benden daha iyi bilen bulursan ben onun köpeği olacağım.
Ahahaha o kişi ben
Kardeşim aselsanda arge mühendisi o uçaktaki parçaların tasarımında da çalıştı
Havla şimdi
Kardeşine sokayım. Uçağı Tusaş yapıyor. Bak bakalım diğer yorumlarda ben ne yazmışım.
Soktururum ben sana şimdi kardeşim!!! 😡😡
Cevap
6Cevap
Ben sevindim çok
Ben seviniyorum ama bunu siyasi araç olarak kullananların hepsinin...
Siyasi irade olmasaydı yapılamazdı. İcraatı gerçekleştirenin hakkı bu.
İcraat Teknik ve Beyin ekibinin değil demek ki :D onları da yurt dışına gönderek
Siyaset kendisi yapar zaten
Depremden, insanların ölmesinden, Geri kalmış Teknolojimizden her b0ktan siyaset
çok güzel görüntü :D
Kaan konusunu bırakıp, deprem konusunu tartışalım diyorsun? Eee, onu da yüzüne gözüne bulaştırınca ne yapacaksın? GDO lu domateslere mi zıplayacağız? Buyur, istiyorsan deprem konusunu tartışalım seninle?
Şu anki iktidarı bıraktım Siyasi durumun savunulacak bir yanı yok
İnsanların her şeyden siyasi prim kasması normal mi awq
onu mu savunuyorsun
Yerdeki çöp bile siyaset konusu bu ülkede ne anlatıyorsun
Siyasi islamcılar kadar da bu ülkeye zarar veren bir kitle yok anlayın şunu
Demek, laf sokacaksın ama ne Kaan, ne de deprem konusunda hatalı olduğun duymaya tahammülün olmayacak. Sanırım o yüzden anlamını HİÇ BİLMEDİĞİN ama ezberden dile getirdiğin "siyasal İslam" ifadesini kullanıyorsun? Siyasal İslam ne demek biliyor musun gerçekten? Yoksa ben sana bu ifadeyi sadece zır cahillerin veya ülkede demokrasi istemeyenlerin kullandığını açıklamamı ister misin?
He laf sokacam sen de kelime oyunu mu yapacan :D kimi arkana almaya çalışıyorsun KS kitlesini mi
At gözlükleri takan dindar kişiler kitle yetmedi burası kaldı herhalde
Kaan uçtu kim sayesinde RTE aynen abi devam bu zihniyetle bir cacık olmaz sizden :D
Neyse, nokta koymadan önce sana küçük bir genel kültür bilgisi vereyim. Siyasal İslam ifadesi, seni "öcü" ile korkutmaktan başka bir anlam ifade etmez. Dünyadaki tüm dinler sadece ibadet ve ritüellerden ibaret değildir. Tamamı iyi, ahlaklı ve kaliteli yaşamı tavsiye eder. O dine göre yaşanması gereğini bu yüzden vurgular. Her birinin kendine göre "hukuk sistemi" vardır. Yani, tüm dinler zaten siyasaldır. O kullandığın siyasal İslam ifadesi de tıpkı "elmanın tadı, aynı elma tadına benziyor" demek kadar aptalcadır. Dolayısı ile bu ifadeyi kullanan ya zır cahil ya da halkı korkutmaya çalışan, toplum düşmanıdır.
Hukuk sistemi olması bir şeyi değiştirmez bizim zaten hukuk sistemimiz var zahmet edip uygulanırsa
Biz tabiri siyaset üzerinden oy toplayanlar için yapıyoruz
Ilim ve bilim üzerinden değil
Mantıklı olan da o
Bizim ülkemizde siysasi islem bu şekilde yürüyor
Söylediklerin neymiş ahlaklı kaliteli yaşam
Nerde pardon
Azına ettiler tüm sistemin hala ne ahlakı ne kalitesi
Nerede kaliteli yaşam
Çocuğuna meyve alamayan babanın yaşamı mı
Nerede ahlak
Hukuk sistemi
Taciz tecavüz kadın katillerinin disarida dolanması mı
Boş versene
Allah deyince oy geliyor
Icraatla değil bu ülkede
Buna sevinmeyen gruplar kandil grubu ve onun temsilcisi olan. (C) eberrut (H) alk (P) artisi. Yani heykelci tayfa
Bu soruda ve sitedeki diğer benzer sorularda yazılanları okudum da, bu ülkede kendi kibri yüzünden acınası duruma düşmüş ne çok zavallı var.
Suriyelilerdir diye düşünüyorum Hatay'ı istiyorlar çünkü diye düşünüyorum
Dua ederken giyindin mi
Önemli olan niyettir.
Benimde kalbim temiz
Onu bana değil, Allah'a izah edersin :) .
Bende ona dedim
Vatan hainleri
coğu kişi böyle
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?