AI Persona’ya Sor
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer 

Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
8Cevap
Takılıyorum
burada da fena değil sakin sakin oturuyoruz.
Seni görünce daha iyiyim
Baya iyi tam dışarı çıkıp avlanmalık
evet güzel , ama çalışıyorum , sen gezmelerdemisin
Evde çürüyorum
Senin sorunun nedir?
Yardımcı olabilcegim bir şey olursa burdayım. Senelerdir görüyorum. Hiç mi evden cikmiyosun
Ben çocukluğumdan beri utangaç çekingen içime kapanık sessiz asosyal biriyim okula askere falan da gittim ama hiç açılamadım kendimi aşamadım öz güvenim sosyal ve iletişim becerilerim hiç gelişmedi ergenlik ve gençlik yıllarını hep evde geçirdim gençliğim de tamamen eve kapalı geçti senelerdir evden dışarı çıkamıyorum dışarı çıkmaya bile korkuyorum hayatım evden ibaret hiç dışarı çıkmadan yaşıyorum böylece yaşlanıyorum
Peki gecimini nasıl sağlıyor sun
Ailemle yaşıyorum kendime ait bir hayatım yok hiç olmadı işsizim asosyalim hep evdeyim dışarı çıkmıyorum masrafım olmuyor ailemle yaşadığım için yaşamımı bir şekilde sürdürebiliyorum
Onlar öldükten sonra yalnız kalacaksınız o zaman ne yapacaksin
Yanindakine güvenme
Kendi doktorun ol
Kimsenin inan umrunda değilsin herkes kendi derdinde düşmüş niye bu kadar kasiyon
Hangi sehirdesin sen
Doğma büyüme Ankara 'da yaşıyorum daha Ankara yı bile hiç bilmiyorum gezemedim senelerdir mahalleye sokağa çıkamıyorum yaşadığımı unuttum özgürlüğümü hissedemiyorum tutsak gibi yaşıyorum yaşım ilerledikçe herşeye daha da berbat hale geldi daha da dibe battım hayatı kaçırdım hayata geç kaldım yaşamayı beceremedim ailem olmadan nasıl devam ederim bilmiyorum kendimi hayata karşı yetersiz güçsüz hissediyorum
Aileniz ne diyor? Terapi aliyomusunuz
Hayır hiç doktora gitmedim destek de almadım zaten imkanım da olmadı ve hiç düşünmedim de zamana bıraktım yaşım ilerledikçe her şey düzelir değişir diye bekledim ama olmadı daha da kötüleşti gençliğim evde geçti gençliğime dair yaşanmış hiç güzel bir günüm bile olmadı kendimi eksik kalmış hissediyorum ve hâlâ aynı durumdayım 10 15 20 sene önce de aynı durumun içindeydim 35 yaşına geldim hâlâ aynıyım hatta utangaçlığım çekingenliğim korkularım daha da arttı ailem de bu durumdan rahatsız hep evdeyim işsizim bekarım asosyalim gençliğimi böyle geçirdim böylece yaşlanıyorum
Sana nasıl yardımcı olabilirim ya bilmiyorum ki. Üzüldüm böyle olmayı kimseyi haketmiyor hava çok güzel hayat var çık gez dolaş eglen :(
Sağ ol düşündüğün için ama bana nasıl yardımcı olacaksın zaten ailem bile yardımcı olamıyor gerçi ailem sadece laf ediyor senelerdir dışarı çık diyor ama çıkamıyorum hep eve kapalı yaşadım yaşamaya da devam ediyorum dış hayatla hiçbir alakam yok her sene her mevsim her gün sabah akşam gece gündüz hep evdeyim hiç dışarı çıkmadan yaşıyorum dışarı çıkmak istiyorum temiz havaya güneşe ihtiyaç duyuyorum ama olmuyor maalesef senelerdir evde sıkılarak bunalarak yaşıyorum uzun zamandır hiç dışarı çıkmamak sürekli eve kapalı yaşamak beni fiziksel zihinsel duygusal sosyal psikolojik olarak da olumsuz etkiledi
Keşke İstanbul olsan seni zorla kolundane tutar çıkarırdı m asardik beraber
Düşündüğün için teşekkür ederim belki bir gün aşabilirim umudum ve inancım her zaman var ama yıllar geçiyor yaşlanıyorum gençliğimi biraz da olsa yaşamayı isterdim gençlik bir kere yaşanıyor ve ben bunu hiç değerlendiremedim her şey içimde kaldı
Her yerim ağrıyor
Film izlemek