Bu çiftlerin bi anasına sövmedikleri kalmış, fakat tek yaptıkları şey sevgili olmak ve bundan dolayı sınır dışı edilmelerini bile istiyorlar🤡

Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Bu çiftlerin bi anasına sövmedikleri kalmış, fakat tek yaptıkları şey sevgili olmak ve bundan dolayı sınır dışı edilmelerini bile istiyorlar🤡

Avrupaya gitme hayalleri kurabilirler. Bundan sorun yok ama ülkenin bu hâle gelmesinde kendilerininde suçu yok mu? Ne eleştiri yaparlar, ne hiçbir şeye sahip çıkarlar. Seçim geldi mi akıllarına geliyor hep siyaset yapmak. Burada bir gün savaş çıkacak ve bu ses çıkarmadığınız için çıkacak.
Cevap
3Cevap
Milliyetçiler adofiltlerse eğer kominist geçinen kürtler ne acaba? :P onlar neden kürtçlük yapıyor? Ayrıca kendi insanı dışında farklı gruplarla evlenen çoğu insan linç yer. Neden yalnızca Türkler gözünüze batıyor?
Kaldı ki ben Bulgaristan göçmeniyim yalnızca Türk vatandaşıyım istesem Bulgar vatandaşı olurdum...
Boşuna diğer Avrupa ülkelerine kıyasla Almanya ile daha samimi değiliz. Türkler Almanlar gibi ırkçıdır. Neyseki akıllı değiliz yoksa biraz güçlensek içimizden bir hitler çıkar.
Çünkü Avrupa'nın bir kısmı Oğuz boylarından :) ceremen ve slavlar dışında gerçek Türklerde var avrupada. Bu kimliği, tarihi belirsiz alçak ırkı elbette istememekte haklıyız.
Anasına sövmüşlerse iyi etmişler çok daha kötülerini hak ediyorlar
“En büyük Türk milliyetçisi benim. En büyük Atatürkçü benim. Araplar’a ve Afganlar’a ölüm!” diyen Batı özentisi ırkçıların hiçbiri Türk değil, bundan emin olabilirsin.
Normal değil mi sen kardeşinin manitası elin afgani olsun ister misin ülkesinden kaçan adam olsun istermisin lavuk
Can sıkıntısındandır hevesini alınca kız bırakır.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?