Herseyi ama herseyi denedim.. Denemedigim tek birsey kalmadi.. Ne yaptiysam olmadi.. Hicbirkiz istemiyor.. gerçekten icimden geliyor ozel hayat kurmak ve icten geldigi icinde mücadelemin tumunu verdim yok olmuyor.. Olanin nasil oluyor, Allahin en sevdigi kullarisiniz sanirim
AI Persona’ya Sor
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
boş ver sevgili boş işler günah flört caiz değil zinaya gider bu yol
Zina yapmak zorunda degilsin kardesim sevgilim var diye haddini bilen yapmamaya calisir her sevgilisi olan illa zina yapacak diye bir kural yok
nefis hakim olmak zor uzak durmaya çalışıyorum
çözüm evlilik ya da oruç şehveti keser
Beraberinde kocası olmayan kadınların yanına girmeyin, zirâ şeytan, insanoğluna (damarlardaki) kan gibi nüfuz eder."
"Bir erkek, beraberinde kocası olmayan kadının yanına kendisiyle birlikte bir veya iki kişi olmaksızın girmesin."
"Resûlullah (aleyhissalâtu vesselâm) buyurdular:
"Kadınların yanına girmekten kaçının." Bir adam: "Kocasının (kardeş, amca, amca oğlu gibi) yakınları da mı?" diye sordu. Aleyhissalâtu vesselâm: "Yakını ölümdür." buyurdu." (1)
"(Yabancı) bir kadınla yalnız kalmayın, çünkü onların üçüncüsü şeytandır."
Değerli kardeşimiz,
İbnu Abbâs (radıyallâhu anhümâ) anlatıyor: "Resulullah (aleyhissalâtu vesselâm) buyurdular ki:
"Sakın bir erkek, yanında mahremi olmadıkça yabancı bir kadınla yalnız kalmasın." [Buhârî, Nikâh 111, Cezâu's-Sayd 26, Cihâd 140, 181; Müslim Hacc 424, (1341).]
Evlilik mi hahaha ah kardesim ah isterlerse evleniriz ama büzükleri yok evlenmeye.. Yurek ister kalp ister ictenlik ister sorumluluk ister sevgi ister.. Onyargilar mesafeler varken kadin erkek cekismesi varken empati yokken ne gerek var evlilige dimi.. Ben bu toplumdan cok sıkıldım.. Ozellikle kizlari cogu gerçekten inanilmaz canım.. Hayatlarina hep ayni erkekleri alip her erkek ayni diyorlar farkli erkek ciktigi zaman karsilarina olmaz diyorlar.. icsel muhasebe yapmak yerine onyargiyla hareket ediyorlar.. Ev isterler iyi meslek isterler araba isterler yani baslik parası modern baslik parasi.. Evin arabam olsun geleyim buna sevgi denir mi? Mal mulke tapacaklar diyor kuranda e bunu bile bile taparsan seytanin gunahi yok kusura kalmasinlar
maalesef evlilik zorlaştı doğum oranı azalıyor nüfus artış hızı azalıyor
Seytan ne derse onu yapiyoruz normaldir.. Hickimseye guvenmiyorumlar vs bu onyargilarla mesafelerle zatem olmaz.. Once kendi icimizdeki mucadekeyi kazanicaz tamir edicez.. fakat ne yazikki ozelestiri sahibi insan cok cok cok cok az.. Evlenmeyince zinalar cogalacak seytanin dedigini yapsinlar.. Hz. muhammed (sav) varken yüce rabbimiz varken seytanin dedigini yapsinlar daha tatli geliyor
maalesef hayırlısı olsun üzülme sevgilim yok benimde
Brğenmiyorlar zorlama. Hem birine ihtiyacında yokki
Begendikleri herkes yakışıklı mi?
Beni kastediyorsan evet
Yaklaşımın yanlıştır belki
Kesinlikle katilmiyorum.. Merhabalar nasilsiniz? Yanlis anlamassaniz tanismak istiyorum mumkunse diyorum örneğin.. Bu söyleminde yanlis olduğunu dusunmuyorum.. Insanlar yasamindan elde ettigi kendi hatalari dahil tecrübeleriyle hareket ediyorlar.. Bir insanin disina bakip fikir ediniyorlar edindiği fikirleride paylaşmiyorlar yuzdeyuz dogruymus gibi harenet edip hayatina alabileceği insanlari bile bile kaybediyorlar
nereden diyorsunuz bunu ağırlık olarak sosyal medya mecralarımdanmı
Tabikide hayir.. Reelde tamamen.. Girisken bir insanimdir..
Allah allah ama şöyle de bşşey var şimdi Örneğin biri benim yanıma gelip böyle bşşey söylediğinde ister istemez ürküyorum Ve uzaklaşıyorum mesela yanlış anlama Ama daha ortak ilgi alanlarında ne bilim kurs gibi işyeri gibi vs vs ay ben bilmiyorum ya bana sormayın 🤣🤣
Korkunun ecele faydasi yok.. Tanimadan korkmaya çalışmak zaten daha omce kısinin yaşadığı olumsuz duygularda tikali kalmasidir.. Bunu kisiye yasatan insanlari hayatin almaya devam eder sonra her erkek ayni der.. Ezberleri bozamiyoruz maalesef.. Peki sormam..