Bunlar %52 oyla AKP'yi secmediler mi ben onlardan kaçıyorum zaten ölsünler bu ülkede AKP'nin altında gençliğimi bitirdiler kansizlar yazın özel bir şirket aracılığıyla Hollanda'ya taşımıyorum zaten sizide Allah kurtarsın ne diyim 😂
@Kirginimcokk0 len kankam olarak nasil alayim ben çalışmaya gidicem şirket gönderiyor anca oturma iznim olduğu zaman hanımımi götürebilirim başka kanka falan goturulemez 😂😂😂😂
İnan burada yaşadığımiz hayattan sonra memnun kalmamak imkansız bir şey benim kuzenim orada diyor ki en geç 2 aya ortalama bir araba alırsın ama 1 yılda son model arabalara binersin
, 19 yaşındaki ortalama bir erkeğin boyu 182,9, aynı yaştaki bir kadının boyu ise 169,3 santimetre. Ancak 1980 doğumlu erkeklerin ortalama boyu 183,9 santimetre iken aynı yıl doğan kadınların ortalaması 175,6 santimetre olarak kaydedildi.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
Yurtdışından veren varsa Türkiye'ye gelsin 3 ay yaşasın
Yurtdışına gittiğim zaman bende AKP'ye oy vericem 😂
😂 ulan bizi neden yakiyorsun
Bunlar %52 oyla AKP'yi secmediler mi ben onlardan kaçıyorum zaten ölsünler bu ülkede AKP'nin altında gençliğimi bitirdiler kansizlar yazın özel bir şirket aracılığıyla Hollanda'ya taşımıyorum zaten sizide Allah kurtarsın ne diyim 😂
Beni de al bari
Güzelsen nikah kıyar alırım 😂
Degilim knkan olayım vvvnn
Zaten bn gelemem uçak korkm var
@Kirginimcokk0 bahaneye bak 😂
@Kirginimcokk0 len kankam olarak nasil alayim ben çalışmaya gidicem şirket gönderiyor anca oturma iznim olduğu zaman hanımımi götürebilirim başka kanka falan goturulemez 😂😂😂😂
Valla uçak korkum var
Valla benim var mı bilmiyorum daha önce hiç binmedim uçağa 😂😂😂
😂😂 yoktur bence varsa da geçer senin
Günleri sayıyorum ya o uçak gelsin alsinda beni 😂
Memnun kalırsam bana da haber et
İnan burada yaşadığımiz hayattan sonra memnun kalmamak imkansız bir şey benim kuzenim orada diyor ki en geç 2 aya ortalama bir araba alırsın ama 1 yılda son model arabalara binersin
Doğru da bazı gurbetçiler ille de vatanım diyor ya merak ettim neden öyle diyolar yalan mı acaba
Yav hep drama memleket falan bahane Avrupa'da para yemek şahane Türkiye'de 2 ay maaşla toros bile alamiyorsun gidip avrupada 2 ayda bir Megane alirsin
Hollanda'nın boy ortalamsinii dusurebilirim jdjfjfv hollandaya gidersem
Hollandanin boy ortalaması kaç ki 😂
, 19 yaşındaki ortalama bir erkeğin boyu 182,9, aynı yaştaki bir kadının boyu ise 169,3 santimetre. Ancak 1980 doğumlu erkeklerin ortalama boyu 183,9 santimetre iken aynı yıl doğan kadınların ortalaması 175,6 santimetre olarak kaydedildi.
Aa tam boylarıda boyuma he bende 179 boyundayım 😂 gidip vatandaşlik alayim zaten vatanım Hollanda dicem Türkiye'ye tatile gelirim anca 😂😂
😂
Sen dağa çıkcam diyordun Hollanda ne alaka şimdi
Kim daha çıkıyor sen mi?
@Kirginimcokk0 yok arkadaş urfalı da burada pkk seviciliği yaparsa içeri girerim diye korkuyor yurt dışında savunacakmış Kürt haklarını
Bana eski hesabımdan öyle demişti Max Kürt beyni işte
Kim julias mi
@Kirginimcokk0 evet julias
Kürdistan var sanıyor varsa Hollanda da ne işin var aq
akpli değilim ama niye özellikle bir parti. eğer yanlışsa her partiye oy vereni yanlış görecen.
Malum parti ülkenin ekonomisini s... Çünkü... 🙂
Dolu var asıl vermeyen var mı diye sormalıydın
Evlilik düşünür müsünüz hanımefendi 😂😂
yurt dışı oyların %60 küsürü akp'dir yavrum
Öz teyzemsin işte
olur öyle
Kime verdin