Gündem Mükremin askere gidiyor haberiniz var mı? Nâ-mūtenahį Takip Et Yoda Yaş: 110 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 33 Yapay Zekaya Sor Allah'ım affet 🔪 vatana tek faydası olacaktır , düşman bunu görünce geri kaçacak djdjnfnfjf Mükremin askere gidiyor haberiniz var mı? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 6 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Gündem konusunda 26,6b cevap paylaştı. Haberim var maalesef.. sdfsdf utanç kaynağı ülke için 1 1 Yorumla Nâ-mūtenahį +1 yıl Sinirim bozuldu
_snow_ Takip Et Master Yaş: 43 , eic 73% +1 yıl Gündem konusunda 392 cevap paylaştı. Bunu askere aldık savaş çıktı düşman bu ne derse ne diyeceğizzzz 🤣 ben bunla savaşmak düşman olsa gülerim 🤣 1 3 Yorumla Nâ-mūtenahį +1 yıl Aslında onun askere gitmesi çok iyi bir fikir düşmanı geri püskürtmek için bayağı işe yarar 😂 Yorumla _snow_ +1 yıl Düşman bize acır ne hale gelmişler diye 🤣 Yorumla Nâ-mūtenahį +1 yıl Bir şey demek istemiyorum 😂 Yorumla
Portakal-Çiçeğii Takip Et Master Yaş: 29 , eic 100% +1 yıl Umarım askerlik ona yarar yapmış olduğu şeylerin farkına varır Ancak bu şekilde kabul edileceğini düşünmüyorum kabul edilecek bir tarafı da yok 1 1 Yorumla Nâ-mūtenahį +1 yıl Umarım umarım Yorumla
guapomorena Takip Et Master Yaş: 43 , eic 100% +1 yıl Askerlik eskisi gibi olsaydı muhtemelen cinsel kimliği tekrar değişirdi.Verirler eline soğanı. 1 2 Yorumla Nâ-mūtenahį +1 yıl Dmi bence de cjf Yorumla BeratBozkurt +1 yıl Adam ederlerdi Yorumla
_Petunya_ Takip Et Guru Yaş: 29 , eic 100% +1 yıl Bu varlığı nasıl adam yerine koyup asker ederler yahu 🙄 1 1 Yorumla Nâ-mūtenahį +1 yıl Keşke beni alsalar seni alsalar falan Yorumla
ɾҽժ_աօʍɑղ Takip Et Guru Yaş: 82 , eic 99% +1 yıl Onun için cennete gitmek gibi bir şey bu 🙄 vallahi ne diyim yani Allah affetsin. 1 2 Yorumla Nâ-mūtenahį +1 yıl Ay çok güzel cevap 😂😂😂 Yorumla ɾҽժ_աօʍɑղ +1 yıl 😀 Yorumla
íbobeyyy Takip Et Yoda Yaş: 24 , eic 97% +1 yıl 🤦🏻♂️😅 askere top olarak mı gidiyor abla 😅 yanlış anlaşılmasın top mermisi yani 😅😅 1 14 Yorumla Nâ-mūtenahį +1 yıl 😂😂😂😂 yok yalnıs anlar miyiz hiç Yorumla íbobeyyy +1 yıl Al sana bombe kahrol düşmannnn 😅😂😂 Evet arkadaşlar pkkyı bitiricek bir yiğit geliyor alkışlayın 👏😂😂 Yorumla Nâ-mūtenahį +1 yıl Güldürme beni hiç gülesim yok 😂 Yorumla íbobeyyy +1 yıl Bana tokanma hiç gülesim yok 😅😂 gül biraz gül Yorumla Nâ-mūtenahį +1 yıl İyi azıcık güldüm jfjfjf Yorumla íbobeyyy +1 yıl Kahrol düşmaaaan ayhhh 😅😂 durun durun ateş etmeyin 😅 Yorumla íbobeyyy +1 yıl canım mısın burnuma geliyoduu burnum estetikkk ya Yorumla Nâ-mūtenahį +1 yıl Slakkk misin fjfjf Yorumla Nâ-mūtenahį +1 yıl Ayhhhh düşman geliyor kaçın kaçın nfjcjfjjcjc Yorumla íbobeyyy +1 yıl 😅😂 canım mısın ne ya bu site öldürecek beni 😅😂 Yorumla Nâ-mūtenahį +1 yıl Terbiyeli site 😂😂😂 sapıklara dibine kadar cinsellik sorusu soranlara kazmalara hiçbir şey demez ama biz s**** diyemiyoruz Yorumla íbobeyyy +1 yıl Abla o kadar şey gördüm ki tövbe estağfurullah burada 😅😂 millet abla kardeş dayı kuzen komple birbirlerine kayıyorlar tövbe estağfurullah tövbe Yorumla Nâ-mūtenahį +1 yıl Allah cezlrni versin Yorumla íbobeyyy +1 yıl 😅😂 vallaha billaha Yorumla
mütesellî Takip Et Master Yaş: 37 , eic 99% +1 yıl Allahım devletimizi böyle aciz bir duruma düşürmeseydi keşke. 1 2 Yorumla Nâ-mūtenahį +1 yıl Umarım kabul edilmez Yorumla mütesellî +1 yıl Amin. Yorumla
KilimciveKöroğlu Takip Et Xper 7 Yaş: 35 , eic 100% +1 yıl O kadar askerin içine mi gidicekmiş tövb esğt :D 1 5 Yorumla Nâ-mūtenahį +1 yıl Gidecek tabii neyi eksik mükremin'in 😒 Yorumla KilimciveKöroğlu +1 yıl Eksiği yokta gitmesi problem :D Yorumla Nâ-mūtenahį +1 yıl Allah'ım affet jfjfj Yorumla KilimciveKöroğlu +1 yıl Tövb bismillah :D Yorumla Nâ-mūtenahį +1 yıl Sghfhfgn Yorumla
Slalombebeğim Takip Et Master Yaş: 35 , eic 98% +1 yıl Paylaşın daha çok paylaşın amacına ulaşsın popüler olsun 1 1 Yorumla Nâ-mūtenahį +1 yıl 😂😂 sus sus Yorumla
Gahakaş Takip Et Yoda Yaş: 38 , eic 98% +1 yıl Beta karoten tayfaya alsinlar. Turuncu turuncu dolaşsin. Hem havuç lazim olur ona 1 1 Yorumla Nâ-mūtenahį +1 yıl 😂😂😂 Allahimmm Yorumla
Seinjerlin Takip Et Master Yaş: 28 , eic 99% +1 yıl Tanımıyorum kendisini. Twitter da denk gelmiştim bu kim demiştim. :D 1 1 Yorumla Nâ-mūtenahį +1 yıl Ben de tanımıyorum fjfjjf ara sıra denk geliyordum jdjfjfj Yorumla
BeratBozkurt Takip Et Yoda Yaş: 22 , eic 99% +1 yıl Ulan 2 3 güne falan tecili bozup gidecem inşallah ayni yere düşeriz de biraz sopalarım🤣 1 1 Yorumla BeratBozkurt +1 yıl Bedelli yapmıyor nazar değer Yorumla
JuniorForeverrrr Takip Et Guru Yaş: 21 , eic 99% +1 yıl İnsanları gorunuslerine veya yönelimlerine gore yargılamayın 1 0 Yorumla
MaşaKocaAyıı Takip Et Master Yaş: 22 , eic 97% +1 yıl Ben bu kişiyi tanımıyorum. İlgi alanlarımın dışında kalıyor 1 0 Yorumla
hayletdayi Takip Et Master Yaş: 40 +1 yıl Gündem konusunda 1,8b cevap paylaştı. Yalan almazlar. Tsk ciddi kurum sapıklık kabul etmez 1 0 Yorumla
вуηαяcσѕ Takip Et Mentor Yaş: 38 , eic 100% +1 yıl İyi bari geceler Artık uyuyabilirim 2 1 Yorumla Nâ-mūtenahį +1 yıl Artık rahatça uyursunuz vatan topise emanet Yorumla
DorothyBabe Takip Et Master Yaş: 27 , eic 100% +1 yıl Gündem konusunda 487 cevap paylaştı. Djajfhwjs bence de düşmanı kaçırır 1 1 Yorumla Nâ-mūtenahį +1 yıl Hdhfhf
վ0Ӏմղվ0ӀϲմՏմ61 Takip Et Master Yaş: 29 , eic 99% +1 yıl Gündem konusunda 1,4b cevap paylaştı. Bu topu obüse koyup fırlatmak lazım 1 2 Yorumla Nâ-mūtenahį +1 yıl Keşke öyle bir imkanım olsa Yorumla վ0Ӏմղվ0ӀϲմՏմ61 +1 yıl KeşkeCok iyi olurdu Yorumla
FiqHtShoT Takip Et Master Yaş: 24 , eic 98% +1 yıl Komutan bunu görünce rahat bırakmaz 😂 1 4 Yorumla Nâ-mūtenahį +1 yıl 😂😂😂 tövbe est Yorumla FiqHtShoT +1 yıl Şınav antrenmanı olarak dedim 🙄 niye kötü düşündün tövbe 😂 Yorumla Nâ-mūtenahį +1 yıl Kötü düşünmedim şey yani 🙄😂 Yorumla FiqHtShoT +1 yıl 😂😂 Yorumla
yolcununbiri Takip Et Guru Yaş: 22 , eic 100% +1 yıl İlgilenmiyorum ne olduğu bile şüpheli.. 1 3 Yorumla Nâ-mūtenahį +1 yıl Nasıl ne oldu şüpheli🙄 yolcununbiri +1 yıl yani kız mı erkek mi belli değil tuhaf bişi işte Nâ-mūtenahį +1 yıl 😂😂😂 kız bu kesinlikle
ChungCha Takip Et Master Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Ayıır çenden duydum 1 2 Yorumla Nâ-mūtenahį +1 yıl Gel beraber uğurlayalim fjcj Yorumla ChungCha +1 yıl Oyuyyy Yorumla
Donsuzbirerkek Takip Et Bilge Yaş: 29 , eic 97% +1 yıl Teröristlerın önune atın bunu da kurtulak 1 2 Yorumla Nâ-mūtenahį +1 yıl Ne güzel olur jfjfj Yorumla Donsuzbirerkek +1 yıl 😀😀 Yorumla
ft06yl Takip Et Master Yaş: 28 , eic 100% +1 yıl Keşke askere alsalar onu 1 3 Yorumla Nâ-mūtenahį +1 yıl Almazlar dmi Yorumla ft06yl +1 yıl Pembe tezkere verirler Yorumla Nâ-mūtenahį +1 yıl 😂😂😂😂 Yorumla
DertPaketEdition Takip Et Guru Yaş: 31 , eic 100% +1 yıl Devreleri yanar, askerliğin😂 1 14 Yorumla Nâ-mūtenahį +1 yıl 😂😂😂😂 tövbe est Yorumla DertPaketEdition +1 yıl Koğuşun şekeri geliyooo, çavuşcuk askerde 😂 Yorumla Nâ-mūtenahį +1 yıl Deme öyle 😂 Yorumla DertPaketEdition +1 yıl Dedik artık😂 Yorumla Nâ-mūtenahį +1 yıl Hayatı kayar bunun orada 😂😂😂😂 Yorumla DertPaketEdition +1 yıl İnşallah hayatı kayar ( kendisi ) değil 😂 Yorumla DertPaketEdition +1 yıl Göz gör mükremin 😂 Yorumla Nâ-mūtenahį +1 yıl 😂😂😂 moralim o kadar bozuktu ki bilerek bu soruyu sordum ki yorumlarına bakıp güleyim diye sadece senin yorumların yetiyor Yorumla DertPaketEdition +1 yıl anwjejjsjs teşekkürler Yorumla DertPaketEdition +1 yıl Ne oldu bozuk moralin elden bir şey gelirse seve seve Yorumla Nâ-mūtenahį +1 yıl Gelmezzz gelmezzzzzz Yorumla Nâ-mūtenahį +1 yıl Teşekkür ederim sorduğun için Yorumla DertPaketEdition +1 yıl Psikiyatri içindeyim senelerdir ama öyle diyorsan sorun yok 🤷🏻♂️ Dikkat et kendine iyi günler Yorumla Nâ-mūtenahį +1 yıl Sen de kendine çok dikkat et Yorumla
Pâpâtyâbâhcesiii Takip Et Xper 4 Yaş: 27 +1 yıl Allah affetsin de bunu da askere almazlar diye düşünüyorum 1 0 Yorumla
FreePowerFullll Takip Et Guru Yaş: 36 , eic 91% +1 yıl Bilemezsin 1 1 Yorumla Nâ-mūtenahį +1 yıl Nfjcj Yorumla
Cheerrybelle Takip Et Xper 5 Yaş: 110 +1 yıl Kesinleşti mi 😅 1 1 Yorumla Nâ-mūtenahį +1 yıl Gidemem diyordu en son noldu bilemem 😂😂 Yorumla
Akıncı-34 Takip Et Bilge Yaş: 41 , eic 96% +1 yıl bu kim 1 6 Yorumla Nâ-mūtenahį +1 yıl Ne şanslısın sen öyle onu tanımıyorsun Yorumla Akıncı-34 +1 yıl tanımam mı gerekiyor sosyal medyada video paylaşan fenomenlerin çoğunu tanamıyorum ilgilenmiyorumda Yorumla Nâ-mūtenahį +1 yıl İşte sana ne diyorum ne kadar şanslısın böyle bir insanı tanımıyorsun Yorumla Akıncı-34 +1 yıl He gereksiz insanlar çok o yüzden salla geç Yorumla Nâ-mūtenahį +1 yıl 🤝 tebrik ediyorum çok haklısın Yorumla Akıncı-34 +1 yıl Eyvallah Yorumla
tıme-traveler Takip Et Guru Yaş: 45 , eic 100% +1 yıl Allah kavuştursun ne diyelim. 0 3 Yorumla Nâ-mūtenahį +1 yıl Kime be Yorumla tıme-traveler +1 yıl Bilmiyorum artık adettendir diye dedim😂 Yorumla Nâ-mūtenahį +1 yıl 😂 Yorumla
IAmarPresterAen Takip Et Mentor Yaş: 34 , eic 52% +1 yıl Gündem konusunda 2,6b cevap paylaştı. Tanımam 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
21Cevap
Haberim var maalesef.. sdfsdf utanç kaynağı ülke için
Sinirim bozuldu
Bunu askere aldık savaş çıktı düşman bu ne derse ne diyeceğizzzz 🤣 ben bunla savaşmak düşman olsa gülerim 🤣
Aslında onun askere gitmesi çok iyi bir fikir düşmanı geri püskürtmek için bayağı işe yarar 😂
Düşman bize acır ne hale gelmişler diye 🤣
Bir şey demek istemiyorum 😂
Umarım askerlik ona yarar yapmış olduğu şeylerin farkına varır Ancak bu şekilde kabul edileceğini düşünmüyorum kabul edilecek bir tarafı da yok
Umarım umarım
Askerlik eskisi gibi olsaydı muhtemelen cinsel kimliği tekrar değişirdi.
Verirler eline soğanı.
Dmi bence de cjf
Adam ederlerdi
Bu varlığı nasıl adam yerine koyup asker ederler yahu 🙄
Keşke beni alsalar seni alsalar falan
Onun için cennete gitmek gibi bir şey bu 🙄 vallahi ne diyim yani Allah affetsin.
Ay çok güzel cevap 😂😂😂
😀
🤦🏻♂️😅 askere top olarak mı gidiyor abla 😅 yanlış anlaşılmasın top mermisi yani 😅😅
😂😂😂😂 yok yalnıs anlar miyiz hiç
Al sana bombe kahrol düşmannnn 😅😂😂 Evet arkadaşlar pkkyı bitiricek bir yiğit geliyor alkışlayın 👏😂😂
Güldürme beni hiç gülesim yok 😂
Bana tokanma hiç gülesim yok 😅😂 gül biraz gül
İyi azıcık güldüm jfjfjf
Kahrol düşmaaaan ayhhh 😅😂 durun durun ateş etmeyin 😅
canım mısın burnuma geliyoduu burnum estetikkk ya
Slakkk misin fjfjf
Ayhhhh düşman geliyor kaçın kaçın nfjcjfjjcjc
😅😂 canım mısın ne ya bu site öldürecek beni 😅😂
Terbiyeli site 😂😂😂 sapıklara dibine kadar cinsellik sorusu soranlara kazmalara hiçbir şey demez ama biz s**** diyemiyoruz
Abla o kadar şey gördüm ki tövbe estağfurullah burada 😅😂 millet abla kardeş dayı kuzen komple birbirlerine kayıyorlar tövbe estağfurullah tövbe
Allah cezlrni versin
😅😂 vallaha billaha
Allahım devletimizi böyle aciz bir duruma düşürmeseydi keşke.
Umarım kabul edilmez
Amin.
O kadar askerin içine mi gidicekmiş tövb esğt :D
Gidecek tabii neyi eksik mükremin'in 😒
Eksiği yokta gitmesi problem :D
Allah'ım affet jfjfj
Tövb bismillah :D
Sghfhfgn
Paylaşın daha çok paylaşın amacına ulaşsın popüler olsun
😂😂 sus sus
Beta karoten tayfaya alsinlar. Turuncu turuncu dolaşsin. Hem havuç lazim olur ona
😂😂😂 Allahimmm
Tanımıyorum kendisini. Twitter da denk gelmiştim bu kim demiştim. :D
Ben de tanımıyorum fjfjjf ara sıra denk geliyordum jdjfjfj
Ulan 2 3 güne falan tecili bozup gidecem inşallah ayni yere düşeriz de biraz sopalarım🤣
Bedelli yapmıyor nazar değer
İnsanları gorunuslerine veya yönelimlerine gore yargılamayın
Ben bu kişiyi tanımıyorum. İlgi alanlarımın dışında kalıyor
Yalan almazlar. Tsk ciddi kurum sapıklık kabul etmez
İyi bari geceler Artık uyuyabilirim
Artık rahatça uyursunuz vatan topise emanet
Djajfhwjs bence de düşmanı kaçırır
Hdhfhf
Bu topu obüse koyup fırlatmak lazım
Keşke öyle bir imkanım olsa
Keşke
Cok iyi olurdu
Komutan bunu görünce rahat bırakmaz 😂
😂😂😂 tövbe est
Şınav antrenmanı olarak dedim 🙄 niye kötü düşündün tövbe 😂
Kötü düşünmedim şey yani 🙄😂
😂😂
İlgilenmiyorum ne olduğu bile şüpheli..
Nasıl ne oldu şüpheli🙄
yani kız mı erkek mi belli değil tuhaf bişi işte
😂😂😂 kız bu kesinlikle
Ayıır çenden duydum
Gel beraber uğurlayalim fjcj
Oyuyyy
Teröristlerın önune atın bunu da kurtulak
Ne güzel olur jfjfj
😀😀
Keşke askere alsalar onu
Almazlar dmi
Pembe tezkere verirler
😂😂😂😂
Devreleri yanar, askerliğin😂
😂😂😂😂 tövbe est
Koğuşun şekeri geliyooo, çavuşcuk askerde 😂
Deme öyle 😂
Dedik artık😂
Hayatı kayar bunun orada 😂😂😂😂
İnşallah hayatı kayar ( kendisi ) değil 😂
Göz gör mükremin 😂
😂😂😂 moralim o kadar bozuktu ki bilerek bu soruyu sordum ki yorumlarına bakıp güleyim diye sadece senin yorumların yetiyor
anwjejjsjs teşekkürler
Ne oldu bozuk moralin elden bir şey gelirse seve seve
Gelmezzz gelmezzzzzz
Teşekkür ederim sorduğun için
Psikiyatri içindeyim senelerdir ama öyle diyorsan sorun yok 🤷🏻♂️ Dikkat et kendine iyi günler
Sen de kendine çok dikkat et
Allah affetsin de bunu da askere almazlar diye düşünüyorum
Bilemezsin
Nfjcj
Kesinleşti mi 😅
Gidemem diyordu en son noldu bilemem 😂😂
bu kim
Ne şanslısın sen öyle onu tanımıyorsun
tanımam mı gerekiyor sosyal medyada video paylaşan fenomenlerin çoğunu tanamıyorum ilgilenmiyorumda
İşte sana ne diyorum ne kadar şanslısın böyle bir insanı tanımıyorsun
He gereksiz insanlar çok o yüzden salla geç
🤝 tebrik ediyorum çok haklısın
Eyvallah
Allah kavuştursun ne diyelim.
Kime be
Bilmiyorum artık adettendir diye dedim😂
😂
Tanımam