(E) Hiçbiri
KÜRESELCİLER ŞUANDA TÜM BÜYÜK PARTİLERİ KONTROL EDİYORLAR VE YÖNETİYORLAR. YAPILANLAR ve PROJELER KÜRESELCİLER ŞEYTAN TARİKATININ YOL HARİTASINDAKİ İŞLER.. HEPSİ AYNI , YENİ PARTİLER YENİ İNSANLAR GELMELİ YOKSA BU ÜLKE ASLAA DÜZELMEYECEK VE DAHADA KÖTÜ ŞEYLER OLACAK.
KARBONDAN İKLİMDEN BAHSEDENLER ve O KUNULARI SAPLANTI HALİNE GETİRENLER , KAĞIT PARAYI YOK EDİP DİJİTAL TL'YE GEÇİŞİ İSTEYENLER, İNSANLARA YAPAY ET YEDİRMEK İSTEYENLER ve GENETİK BOZUCU + KISIRLAŞTIRICI KAN PIHTILAŞTIRICI m-RNA AŞILARINI ÇIKARTANLAR KÜRESELCİLER ŞEYTANIN TARİKATINA HİZMET EDENLERDİR , ETRAF ONLARLA DOLU.
13 Yorumla- +1 yıl
Yeni partileri de onlar getirecek.
- +1 yıl
@SymrnaCityStyle Ozaman birilernn bu ülke RESET atması gerek ! ya da fişi çekmek gerekiyor bi süre
- +1 yıl
Belki üçüncü dünya savaşı ile...
En İyi Cevaplar
- Gündem konusunda 1,6b cevap paylaştı.
+1 yıl- + Ankara , İstanbul, Hatay ve geçen seçimde kıl payı kaybettiği yerler, bu sefer AKP'nin.
- + Dem "İzmir'de Tunç Soyer olmazsa İstanbul'da aday çıkarırız" dedi. İzmir'de Tunç'un yerine İzmir'in istemediği bir ithal aday koydular. Dem ve iyi Parti de aday çıkardı. Böylece dem, İstanbul için de aday çıkardı. İzmir yine CHP zaten.
- + Ankara 'da iyi parti aday çıkardığı için bu sefer akp alacak Ankara 'yı.
- + Hatay'ı incelemedim. Tahmini söyledim.
- + Ben geçersiz oy kullanıyorum seçimlerde. Filan parti militanıymışım gibi yorum bırakmayın ayar oluyorum.
11 Yorumla- +1 yıl
İzmir'de CHP kazanır ama aldığı en düşük oy oranlarından birini alabilir bu sefer. Akp şimdiye kadar yüzde 33 gibi ortalamaya sahipti bu sefer belki yüzde 36 filan olur. Ya da aynı kalır.
Gündem konusunda 1,3b cevap paylaştı. Ikisini de çok sevmem, İmamoğlu seçiminde mecburen kalıyoruz. İmamoğlu son zamanlarda epey proje üretti, akp izinden gidip her yeri şantiyeye çevirdi. Kurum ismi akp adına hiç beklemediğim biseydi. Bakanken yapmadığını belediye başkanı olarak mı yapacak? Tabi ülkede ismi ne olursa olsun kronik oy atanlar var, seçim dengeli gider ama İmamoğlu kazanır.
25 Yorumla- +1 yıl
Ürettiği ciddi bir projeyi yazar mısın?
- +1 yıl
Ben buna sadece gülerim. işine gelince erkemin başarısı gelmeyince ötekiler suçlu. Buna verecek tek cevabım var. Keşke Yunan kazansaydı.
+1 yılKimin kazanacagi ortada Akp ye yillarca oy atmis biri olarak soyluyorum Murat kurum un sansi yok Akp nin secmeni gidisattan hic memnun degil Belediye secimlerini verme dusuncesinde degil alacagini da sanmiyorum gerci Kemal kilicdaroglu nun adayligi gibi Murat kurum un adayligi
33 Yorumla- +1 yıl
Yine kazanırlar uzulmeyin
- +1 yıl
Dem ve iyi parti oyları bu sefer yok. AKP'ye kemik oylar yetecektir. Fark olursa bunu yiyen İmamoğlu olur.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
64Cevap
- Gündem konusunda 882 cevap paylaştı.
+1 yılBunu bence emeklilerin oyları daha çok belirleyecek eğer istedikleri zam yapılmaz ise Ekrem İmamoğlu kazanır diye düşünüyorum...
318 Yorumla- +1 yıl
Ekrem maaşlarına zam mı yapacak? :D
- +1 yıl
@YataktakiHayvan Hayır tabi ki ama İmamoğlu'na yarayacak tipik bir düşünce vardır sen bana bakmaz isen bende başkasına bakarım içgüdüsel bir durum bu umarım İstanbul için en hayırlısı ne ise o olur...
- +1 yıl
Yapılan araştırmalar Ekremin 2 yıl önce kaybettiğini gösteriyor. Üstelik İstanbul halkı değil sadece kendisi partisi tarafından da terk edildi. Boş bir çuvalı tanrı olarak görmesin kimse.
- +1 yıl
@YataktakiHayvan Onu bir seçim yapılsın sonuçlar açıklansın öyle görelim...
- +1 yıl
Emeklinin oy tercihini değiştireceğini mi düşünüyorsunuz?
- +1 yıl
Hdp, iyi parti, CHP ve bir iki minik parti ancak ucu ucuna kazanabildi İstanbul'u. Yenilenin seçim fark geldi.
şu an tek ihtimal var; dem aday çıkardı, iyi parti aday çıkardı. Kısacası İstanbul artık AKP'nin. - +1 yıl
@SymrnaCityStyle Realist insanları takdir ediyorum. Teşekkürler.
- +1 yıl
Bu millet "bu binalar neden başımıza yıkıldı" diye düşünmek yerine "depremden sonra bize en iyi akp bakar diyerek kendi hastanedeyken, yakını mezardayken iktidara oy veren bir millet. Emekli neden vazgeçsin oy verdiği partiden?
- +1 yıl
@SymrnaCityStyle İlk cümlene katılmıyorum. Halkı bu kadar küçümseme. Ancak teraziye koyduğumuzda kötünün en iyisi Ak Parti olduğunu düşünüyorum. 80 Yıl boyunca bu milletin kanını emen, perde arkasından ülkeyi yöneten asalak takımını istemiyor bu ülke. Bunu en somut delili genel seçimler, sonuç haritasına bakmak. Ülkenin rantını yiyenler, kanını emenler hep CHP li. Neden diye düşünmek lazım.
- +1 yıl
@YataktakiHayvan belliki akp fanatiģi birisiniz. Tercih meselesi. Herkesin istediğine oy verme ya da hiç oy kullanmama hakkı vardır. Buna bir sözüm yok. Chp konusuna zaten girmeyeceğim. Sevmiyorum o partiyi de.
Tek söyleyeceģim siyasetten önce tarih öğrenmenizi tavsiye ederim.80 yıl kim yönetmiş ki?
Buyrun. En azından iyi bir başlangıçolur sizin adınıza.
tr.m.wikipedia.org/.../T%C3%BCrkiye_h%C3%BCk%C3%BBmetleri_listesi - +1 yıl
Başladı miting 🤣 hiç sevmem bye.
- +1 yıl
@Venetor Diyelim ki fanatiğim, diyelim ki trolüm, diyelim ki AK Partiden çıkarım var. En azından çizgim belli... Ya senin durumun?
- +1 yıl
@YataktakiHayvan Diyelim ki hayatını kendi ideallerine göre şekillendiren meritokrasi/teknokrasi taraftarı , liyakat ve adalet isteyen tarihe ve bugüne objektif bakan apolitik bir gencim. Suçlularında çizgisi vardır ama hem kenilerini hem de çevrelerini negatif etkilerler ve birçok hayatın tam anlamıyla içine ederler. Önemli olan bir kişinin çizgisinin olmasından ziyade çizgisinin güzel bir ereğe hizmet etmesi.
- +1 yıl
@Venetor Teknokrasi ifadesini, ne olduğunu bilmeden kullandığını düşünüyorum. :D Bilsen kullanmazdın. :D
- +1 yıl
@YataktakiHayvan Ya teknokrasiyi 2 dakikalık google aramasından araştırdın ya da teokrasiyle karıştırıyorsun.
Her iki durumda da birbirimizi kandırmayalım lütfen.
Aşılamayacak egonu/kibrini bir kenara bırak ilk önce benle konuşurken yoksa birbirimizi kandırmış oluruz.
Teknokrasi anti-demokratik bir sitem değil ki bu yorumu yapabilesin.
Teknokrasi demokrasiye sadece belli bir standart ve liyakat getirir.
Parası, makamı, bağlantıları, popülaritesi olanların değil, işinde yeterli eğitim ve donanıma sahip uzman insanların kendi uzmanlık alanları dahilindeki gerekli pozisyona aday olmalarını sağlar. Bu da berbat çamur siyaseti ve ideolojik çatışmalar üzerine kurulu Tütk siyasetinin seviyesinin kabul edilebilir bir seviyeye getirilmesini sağlar. Bu da en başka fanatikler ve yükselme pesinde koşanların işini tek hamlede bitirmek demektir. Onlar için üzücü tabii.
- Gündem konusunda 26,5b cevap paylaştı.
u +1 yılEkrem İmamoğlu
10 Yorumla - Gündem konusunda 1,9b cevap paylaştı.
+1 yılYine İmamoğlu alır gadası
00 Yorumla Ekrem İmamoğlu önce işsiz kalan engellilere yardım etsin ondan sonra ona oyumu veririm
Engelli maaşı bile alamıyorum yaşadığım ilçem CHP belediyeye müracaat ettim beni mülakata bile çağırmadılar hep boş beleş kişileri almışlar 2 hafta dayanamayıp işte çıkmışlar, böyle adalet mi var 18 yaşıma girdim gireli her şeye başvurdum ama kimse almadı yardım etmedi10 Yorumla
+1 yılİmamoglu gotuyle guler murat kuruma tarafsiz olarak soyluyorum akpde adam akilli siyasetci kalmadi erdigan tek basina tutuyor partiyi aci ama gercek
20 YorumlaEkrem baskana saygilarimi sunar kendisini artik belediye baskani degilde ülke yönetiminde görmek isteriz. Zira belediyecilege cok geldi.
30 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılAdayların soruldugu soruda bile insanlar birbirine hakaret ediyorsa, memleketin çivisi çıkmış demektir. Ayrıca saldırgan paylaşımları direk şikayet ettim. Birbirinizi suçlayarak memlekete doğru adayı secemezsiniz. Önce tartışmayı öğrenmeniz gerekir.
Not: Bana ne veya başka birsey diyerek oy kullanmayacağıni ima eden genç kardeşlerime tavsiyem, ne olursa olsun demokratik haklarını kullanıp oy kullanmalarıdir.10 YorumlaGündem konusunda 1,7b cevap paylaştı. Kurum yalan siyasetçi İmamoğlu hizmet siyasetçisi.
614 Yorumla- +1 yıl
🤩😂😂
- +1 yıl
Yaptığı hizmetleri say say bitmiyor, diyeceğim ama sayacak hizmet yok ortada :)
- +1 yıl
Ya merak ediyorum, bu CHP liler neden sadece mahalle karısı gibi konuşur ama ellerine iş verilince yüzüne gözüne bulaştırır.. Mesela hemen her CHP li belediye rezalet içinde.. Hırsızlık peşinde. İstanbul, İzmir, Bodrum... Sadece ve sadece hırsızlık üzerine belediye var. Neden böylesiniz?
- +1 yıl
Sen 10 yıl öncede chpliydin, 20 yıl öncede. Yabancı sayılmazsın.
- +1 yıl
Yani "beni bile bıktırdılar" diyorsun :) İşte ben de bunu söylüyorum. Boş çuvalı desteklemeyin derken. Ama halen imamın müteahhit oğlu diyorsun :D
- +1 yıl
Haklısın.. Ek olarak 1938 sonrası Türk siyasi tarihin utanç verici olduğunu düşünüyorum. Benim için ülke 10 Kasım1938 de kapandı. 15 Temmuz 2016 da tekrar açıldı. Arası felç.
- +1 yıl
Onu sen dedin. Ben de farklı bir şey söyledim.
- +1 yıl
Hale böyle düşünen insanların var olması utanç verici.
İnşallah putin kazanacak ve İstanbul gerçek belediyecilik anlayışını tadacak.
51 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılmurat kurum gibi yalağa oy vereceğime imamoğlu'na oy veririm daha iyi en azından imamoğlu bişeyler yaptı murat kurum bakan oldugu zamanda bile hicbir bk yapmadı ayrıca imar affında imzası olan bir pislige oy moy vermem
20 Yorumla
+1 yılMurat Beyi tercih ederim çünkü Ekrem beyin başarılı bir başkanlık süreci yürüttüğünü düşünmüyorum. Sürekli ulusal siyasetin polemikleri içinde yer aldı. Yerel siyasetçi yerele bakmali günlük meselelere fazla müdahale etmemeli.
60 Yorumla- Gündem konusunda 367 cevap paylaştı.
+1 yılHayatımda murat kurum kadar itici bir tip görmedim ya adamın yüzünden sahtekarlık akıyor resmen
58 Yorumla- +1 yıl
Seni ekrem müteahhit ev sahibi yapsın :D
- +1 yıl
Kurum seni ev sahibi mi yapıyor olan evinizi elinizden almazsa dua et 😂
- +1 yıl
Kurum son derece başarılı bir bakanlık geçirdi. Ekrem gibi piyanist şantör değil. Ekrem bi bk yapmadı. Utanmadan Ak Partinin projelerine çöküyor. Evimin kapısındaki, çalışan metro istasyonuna açılış yaptı adam yaa.. Ben böyle bir sahtekarı nerene monte edeyim?
- +1 yıl
Tam olarak hangi başarısını monte ettin kendine kurumun 🤔
- +1 yıl
Bakanlığı döneminde yapılanların listesi var internette. Ekrem ise Ak Partinin yaptıklarına çökmekle meşgul. Utanmaz adam evimin kapısındaki, yıllardır çalışan metroya açılış yaptı diyorum sana. kafan basmıyor galiba.
- +1 yıl
Dostum benim kafa basıyorda siz akkoyunlar biraz örümcek beyinlisiniz laf anlatmak boşa çaba maalesef uğraşmak istemiyorum
- +1 yıl
Siz karakoyun musunuz?
Gizli Üye(18-24)+1 yılMurat kurum yanında çöp poşeti olsa ona veririm o yüzden imamoğlu mecbur 🤣
80 Yorumla
+1 yılMurat Kurum gibi adamların bu memlekete katkısı olamaz. Allah affetsin ama tipi bile ben üçkağıtçıyım diye bağırıyor
50 Yorumla
+1 yılMurat kuruma oy verecek olanlar da benim gözümde onların tüm günahlarına ortak oluyorlar
310 Yorumla- +1 yıl
4 yılda mahalle karısı gibi gevezelik etmek dışında hiçbir şey yapmayan ekrem melek mi?
- +1 yıl
Sen git fantezi yap bu işler seni aşar
- +1 yıl
İşte bu da senin fantezin :D
- +1 yıl
@YataktakiHayvan İmamoğlu kazandığı gün kimin fantezisi görürüz. Maden faciasında bile parmağı olan birini nasıl bu kadar rahat savunuyorsun? Bu bile bile günaha ortak olmak oluyor işte.
- +1 yıl
Hadi yürü işine. Utanmadan adama bğk atma peşindesiniz. Siz iftiralarınızla boğulacaksınız. Görüşeceğiz. Kaybolma bi yere.
- +1 yıl
@YataktakiHayvan ben değil sen kaybolma asıl. Seçim sonrası göreceksin 😄 herkes halinden memnun. Siz trollük yapmaya devam
- +1 yıl
Biz araştırmamızı yaptık. İmamın pycine İstanbullu çoktan sgtiri çekti. Siz parmaklarını ağzınıza sokun.
- +1 yıl
@YataktakiHayvan seçimden sonra kim kime ne sokacak göreceksin. Hesabı falan kapatma sakın 😂
- +1 yıl
Sen daha çok hayal kurarsın :D
- +1 yıl
@YataktakiHayvan sen git yorum yapan herkese trollük yapmaya devam et 😄
+1 yılDaha yeni yaşanan maden faciasına bakın. Fay hattının üzerine kurulmasına onay veren bakan kim? Bence partizanlık yapmayın.
20 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılBıktık bu ako den, kusasım geliyor, gergün yenş zamcıklar, milket alamıyor, ama birileri sarayda gününü gün ediyor, oy yok ako ye
21 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılMurat siztem miztem goygoyunu bırak, japınyadakş yöneticilerin bu durumda yaptığı gibi harakiri yapın arkanızdan güzel konuşayım. Bu ülkenin insanına bu kadar eziyet ettiğiniz yeter
Ekrem şovmenlik peşinde, İstanbulla alakası yok, aklı fikri koltukta ve tatilde. Murat kurum kazanırsa kentsel dönüşüm adına önemli kazanımlar sağlayabilir.
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılMaden kazasi oyle mi 😃
Imamoglunun hic sansi yok30 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılİkiside boşlar millet faydaları yok hep ceplerin dolduruyorlar.
21 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılBoş atınca hiç birine gitmiyor sadece sayılmıyor geçersiz oluyor.
Chp aklını kullanıp sskya pkkya sempatizanlık yapmazsa rahat rahat bütün seçimleri alır bu ülkede ama almak istiyolarmı o muamma..!
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılMurat Kurum'a oy vereceğime elimi keser bir tarafıma s. karım.
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılBir CHP li olarak, hizmeti düşündüğüm için Murat kurum diyorum bizimki fos çıktı
10 Yorumla
+1 yılEkrem gibi boş çuvala oy vereceklerin beyinleri ne ile şişirilmiş merak ediyorum :D
10 YorumlaEkrem imamoğlunu sevmem ama kurumun karsısında yine imamoğluna veririm
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılİmamoğlu kazansın diyorum ama kurum kazanacak gibi algılar sağ olsun
10 Yorumla- Gündem konusunda 3,1b cevap paylaştı.
+1 yıl15 Martta Putin’e oy vermeye gideceğim, İstanbul'da yaşasaydım İmamoğlu derdim.
00 Yorumla İstanbul da yaşayan arkadaşların değerlendirmesi benim için de önemli
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılİkisi de aynı bahçenin ürünleri, ama Ekrem İmamoğlu oğlu alacak çünkü Murat Kurum'un şimdiden çok açığı oldu. Yani ben zannetmiyorum ona atacaklarını.
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılVatan hainleri kurumu seçmiş ah Türkiye canım ülkem
50 Yorumla
+1 yılMurat Kurum gibi vizyon sahibi bir lider varken, 5 yıldır hiçbir icraat göstermeyen, tatilden tatile koşan çamura yatan birine oy verecek kadar şuursuz değiliz.
00 YorumlaGündem konusunda 712 cevap paylaştı. Ikisi de birbirinin laciverti işte
40 YorumlaGündem konusunda 714 cevap paylaştı. Kurum sadece piyon. Verilen görevi yapıyor. Bakanligi zamaninda yapmadiklarini şimdi vaad ediyor.😀
00 YorumlaBos atacağım ben.
211 Yorumla- +1 yıl
Yani akp
- +1 yıl
@Slalombebeğim yioo hayatımda bir kere bile oy vermedim, vermem de.
- +1 yıl
Sen vermedin ancak onlar bizzat şahit olduğum için söylüyorum boş pusulalara akp mührünü vurup öyle sayıyorlar. Oy kullanmayan kişiler için sahte imza atıp oy kullanıyorlar. Bizzat şahit oldum. Tutanak vs tutturmadılar. Polis müdahalesi ile karşılaştık
- +1 yıl
@Slalombebeğim ozaman geçersiz atarız yanlış basar ahaha
- +1 yıl
Hepsine bas geç o olur 😄
- +1 yıl
İşte gitmezsen yine kendilerine kullanıyorlar. Geçersiz kullan madem boş atacaksan
- +1 yıl
@Slalombebeğim öyle antepteyim ben açıkçası hiç biri bana sıcak gelmiyor, bu yüzden vicdanım rahat olsun diye , öyle yapcam, tamam Fatma Şahin iyi çalışıyor memnun lar ama partisini guclendirmek istemem başka partide olsa belki atardım. Ama ciks ellerimi keserim o partiye oy vermem.
- +1 yıl
Akp ye bu zamana kadar oy vermedim vermem de. Chpden devam ediyorum ben.
Fatma Şahin için son 1 yıldır iyi şeyler duymuyorum ama malum kitle ne olursa olsun şaşırtmıyor tabi. Yine verirler.
+1 yılSiyasette ki herkesten midem bulanıyor
20 YorumlaGündem konusunda 1,1b cevap paylaştı. Murat bıyıktan kaybediyor
30 Yorumla
+1 yılHangisinin yüzü daha nurluysa ona verelim.
20 YorumlaEkrem İmamoğlu tabii
10 Yorumla
+1 yılmk murat kuruma verin iyice araplara peşkeş çeksinler..
10 Yorumla
+1 yılMk mun adı bile irrite etmete yetiyo.
10 YorumlaTabiki Ekrem baskan gerisi yalan
10 Yorumla
+1 yılMurat kurum alacak büyük güçler onu istiyor
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılİmamoğlu. Murat’a s.. tığım b. ku bile vermem
30 Yorumla- Gündem konusunda 1,5b cevap paylaştı.
+1 yılimamoğlu çok rahat kazanacak
10 Yorumla
+1 yılKesinlikle Ekrem İmamoğlu
00 Yorumla
+1 yılMekrem kurumoğlu desekte herkes mutlu olsa
00 Yorumla
+1 yılMurat imamoğlu
00 YorumlaEkrem bey farklı kazanacak.
00 Yorumla- Gündem konusunda 2,1b cevap paylaştı.
+1 yılNe yapacak murat kurum bir facia daha mi
00 Yorumla Gündem konusunda 570 cevap paylaştı. Sormanız hata
Tabiki imam
00 Yorumla
+1 yılİmamoğlu'nun işi zor...
00 Yorumla- Gündem konusunda 584 cevap paylaştı.
+1 yılEkrem İmamoğlu
20 Yorumla
+1 yılEkrem başkan
20 YorumlaGündem konusunda 817 cevap paylaştı. murat kurum çöp
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılYine Ekrem İmamoğlu alır.
10 YorumlaGeleceğimiz kimlere kaldı 😄
10 YorumlaEko elbette
#Hükümdar00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılEkrem İmamoğlu
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılEkrem İmamoğlu kazanabilir belki
00 YorumlaMurat Kurum
20 Yorumla- Devamını Gör (15)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri