AI Persona’ya Sor
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
13Cevap
Aslında yerel secim bir parti taraftarlığı değildir
Ulke çapında bir cok yerde iki parti adayi on planda olacak
Mevcut hukumet ve paydaslarina asla vermem
Ilcemde MHP CHP DEM ve YRP adaylari var ben chp ye vereceğim
Hiçbirine vermek istemiyorum ama secicez birini bakalım
Hmm aklında bir aday yok o zaman
Evet yok. Bulunduğum ilçede dem parti kazanacak muhtemelen, ona vermem zaten. akpye falan da, vermek istemiyorum. Bakalım
Anladım araştırır ona göre verebilirsin sende
Aynen
Zafer Partisi tabii ki
Hmm
Zafer partisine oy verecek insanda var baya
Herkes kalıplaşmış iki parti yerine gönlünden geçeni secse aslında o kadar cok secmeni ve gücü var ki Zafer'in...
Aynen
hiçbirine vermek istemiyorum
O zaman yazmana gerek yoktu
hadi ya, valla mı
Valla ya
Oy kullanmayacam
Geneli kullanmayacak herhalde
Bu belediye secimi sonucta gerek de yok pek ortada adam yok bizim burası çok berbat hic birisini de sevmiyorum istemiyorum iş yapmaya gelmiyorlar bu halkı kimse düşünmüyor onların amacı ben gelecem oturacam yiyecem içecem bu kadar oy alabilmek icin şu anda ortalikta takla atıyorlar sonrası yok siyasette zaten düzgün adamın işi olmaz onu yerler parcalarlar bırakmazlar siyaset dedigin pisligin taa kendisi zaten gerçi biz çok mu düzgünüz temiziz de bizler de hakediyoruz yolda dogru yürümeyi bilmiyoruz araba kullanmasını bilmiyoruz oturdugumuz evin adresini bilmiyoruz oturup kalkmasını konuşmasını giyinmesini bilmiyoruz ben insansam karşımdaki de insan demiyoruz konuşarak sorunlarımızı çözmeyi bilmiyoruz biz toplum olarak düzelmezsek önce kendimizi düzeltmeye başlamazsak böyle başkanmış milletvekiliymiş cumhurbaşkanıymış cartmış curtmuş kim gelirse gelsin hangi parti olursa olsun farketmiyor onlar da düzgün olmayacak
bu toplumu düzeltmeye gelmeyecekler kalkip da sana oturmasını sana da konusmasını sana da giyinmesini sana da yolda yürümesini sana da araba kullanmayi sana da insanlığı sana da evinin adresini öğretecegim demeyecek ssn böyle misin böylesin ben ne ugrasacam sen beni secersin ben gelir otururum yerim icerim diyecek senin üzerinden gecinecek hala toplum olarak bunu anlayamadik yanlışlarımızı doğru olarak bildik doğruları yanlış olarak yanlışlara gelince olur yaparız ederiz dedik doğrulara gelince hayır bunlar yanlış dedik olmaz dedik şu anda bu haldeyiz aileler dagiliyor aile diye bir sey kalmadı cocuklarii dogurup dogurup sokaga atiyoruz çocuklarimizi egitmiyoruz okula gonderiyoruz eğitsinler diye okulda zaten eğitim yok yok da çocuk da zaten egitim istemiyor cocuklara ahlaki edebi adabı hayayi ar namus seref gibi bunları ogretmiyoruz kızlar çırılçıplak geziyor ellerinde sigara alkol esrar tinr ne varsa var erkeklerde öyle elinde sigara alkol kız artik erkeklerle kizlar ayni oldu parkin kösesine gecip öpüşmeler sevismeler erkegin kucagina oturmalar kumar oynamalar insanlarin birbirlerine yalan söylemesi yüzlerine karsi gülüp arkasindan konuşması birbirlerini kazıklamak yardım etmek yerine aynısını yapmak kendini üstün görmek haram para yemek haram para yemek icin kırk takla atmak baskalarini dolandirmak say say bitmez hersey ortada zaten söylemeye gerek yok zaten bizler kendimiz düzeltmedikce çocuklarimizı düzgün yetistirmedikce hic bir sey düzelmeyecek asla bizler bunlara yanlış demedik dogru dedik ama biz yaptigimiz dogru dedik biz yapabiliriz ama baskasi bana bunu yaparsa yanlış olur dedik kendinize gelince tamam baskasina gelince hayır dedik biz böyle böyle bozulduk adam insanligimizi kaybettik
Hepsinin canı cehenneme
Chp vermeyeceğim artık
Hmm hangi partiye o zaman
Bakicaz ama chp kadar kötü belediye görmedim hem çok vergi alıp hem bir bk yapmıyorlar
Hmm anladım
İmamoğlu
Niye İmamoğlu
İmamoğlu diye aşırı dinci ya cihat etcez Elkombelaaaa Allahuakbar Esat suri bumbum
👎🏻
Jejjsjski niye İmamoğlu diye sorman da aynen öyle
Tamam
2 büyük seçenek var ikiside aynı b*k
Kimseye gerek yok
Hmm niye
Degebilecek kimse yok
Hmm anladım
Mhp.
Zafer partisi
Niye Zafer partisi
Zafer partisi projeleri diye aratın googlede detaylıca yazıyor nedenleri