Yetiştirilme tarzı ve büyüme tarzı fark vardır. Türk erkekleri ve yabancı erkekleri aynı yetişmiyor. Biz türk kadınları çocuklarımıza önce merhamet duygusunu, vatan sevgisini, hayvan sevgisini , insan sevgisini , aile saygısı ve töre ve geleneklerimizi ögretiyoruz. Bizim bir töremiz var. Biz çocugumuza hayat hakkında yaşam hakkında herşeyi ögretiyoruz. Herkes çocuguna bunları ögretiyor. Diger ülkelerde ki anneler böyle degil.
Evet mesela ispanyada erkekler etek giyiyor bazıları bazıları böyle alıştırıyorlar çocukken sonra çocuk büyüyünce kimliginin farkında olmuyor kendini diger insanlarda farklı görünce yoluna bakıyor
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Özel seks içerikli mekanlar onlar. Klasik yerlerde böyle konsepte çalışan görmedim
Tayland a gittin mi
Gittim
Dünden razı olanda, kadın erkek diye kendini sınıflandırmasın dümdüz yumuşağım desin.
Zorla yaptırıyorlar
Kimse kimseye zorla bir şey yaptıramaz. Tayland da para için her s2mi yapıyorlar
Para için bu yapılır mı
Hayır. Bunların erkeklik gururu mu var ki MK ndnsjs
Zorla yaptırıyorlar
Soru açtım sana özel kdkjd
Ne diye
Yurt dışı bileti ecito
Yani?
Bir bilet olamadın MK kfksjs
Böylelere Ladyboy deniliyor ve Tayland'da yaygın hatta buna özel yerler bile var fakat zorunlu değil
Bunlar ladyboy değil normal erkek
Zorla degildir bence gayet istekliler 😊😃😃
Hangi erkek ister ki böyle birseyi
Yetiştirilme tarzı ve büyüme tarzı fark vardır. Türk erkekleri ve yabancı erkekleri aynı yetişmiyor. Biz türk kadınları çocuklarımıza önce merhamet duygusunu, vatan sevgisini, hayvan sevgisini , insan sevgisini , aile saygısı ve töre ve geleneklerimizi ögretiyoruz. Bizim bir töremiz var. Biz çocugumuza hayat hakkında yaşam hakkında herşeyi ögretiyoruz. Herkes çocuguna bunları ögretiyor. Diger ülkelerde ki anneler böyle degil.
Onlar ne öğretiyor
Biz çocuklarımızı koruyoruz korumak istiyoruz bu annelik duygusındandır diger ülkelerdeki anneler böyle sıkı ve kontrolcü degil
Onlar kız gibi giyinmeyi mi öğretiyorlar
Bazı kültürlerde var evet
Bilerek kız gibi mi yetiştiriyorlar çocuklarını
Evet mesela ispanyada erkekler etek giyiyor bazıları bazıları böyle alıştırıyorlar çocukken sonra çocuk büyüyünce kimliginin farkında olmuyor kendini diger insanlarda farklı görünce yoluna bakıyor
Hem yetiştirilme tarzı hemde doguştan gelen bir his
Anneleri zorla etek mi giydiriyor
Anlamanda problem mi var evet
Şaşırıyorum sadece
Taylat da eşcinsellik yaygın
Bunlar eşcinsel değil
Gay restoranlarıında mı
Hayır normal restorant
Para kazanıyorlardir
Para için bu yapılır mı