Antalya’nın farklı farklı yıllarda Temmuz ayı gündüz sıcaklığının ortalamasını aldım çıkan sonuç ortada
2008 Temmuz 36.46 C
2012 Temmuz 36.52 C
2017 Temmuz 36.26 C
2022 Temmuz 36.63 C
2023 Temmuz 37.16 C
Bu listeye göre en sıcak sene 2023 Sonra 2022 Sonra 2012 diye uzuyor gidiyor dünya böyle ısınmaya devam ederse sonu nolur
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Buzullar erir deniz seviyesi yükselir birçok şehir ülke sular altında kalır ve küresel ısınma gerçekleşir, küresel ısınma aslında bir buzul çağdır
2024-2030 arası 2023’ten dahada beter sıcak olucak
Bu zaten aslında iklim açısından öngörülüyor sadece sıcak değil doğal afetlerde olucak aşırı yağış sebebiyle sel vs gibi
Benim küresel ısınma hakkında kafamı karıştıran eski senelerin şuanki senelerden daha sıcak olması 2023 dışında Misal İstanbul’un Temmuz 2023 sabah sıcaklığı ortalaması 31.70 derece 2007 ise 31.33 derece 2007 gibi 16-17 sene öncesi bir sene 2014-2022 arasındaki tüm senelerden daha sıcak geçmiş küresel ısınmaya göre her geçen sene daha sıcak oluyor normalde
Yarından sonra diye bir film var bunu tüm açıklığı ile dile götürüyor eğer dilerseniz YouTube de bununla ilgili anlatılan bilimlerde var bunun nedenlerini detaylıca oralardan ögrene bilirsiniz, aklımda kalan buzulların erimesi denizdeki tuzu yok ettiği için bu birşeyi tetikliyordu buzul çağı oluşmasını sağlayan tam hatirlamadigim için fikir veremiyorum
Yarından sonra tam konusu ne
Küresel ısınmadan ötürü buzul çağa giriyorlar, yani buzulların erimesi denizdeki tuzu yok ediyor bu birşeyi tetikliyor sonrada buzul cag oluşuyor, neyin tetiklediğini filmde anlatıyor
Kızlardan ilk cevabı sen paylaş ve
3 Xper puan fazladan kazan!