rabbim bir daha yaşatmasın.. biz uzaktan bile bu kadar etkilendiğimiz halde o insanların halini düşünemiyorum bile.. asla empati yapamayız bence.
— . (@twodotsX) February 5, 2024
rabbim bir daha yaşatmasın.. biz uzaktan bile bu kadar etkilendiğimiz halde o insanların halini düşünemiyorum bile.. asla empati yapamayız bence.
— . (@twodotsX) February 5, 2024
Milletimiz adına üzücü bir olaydı. Hepsinin mekanı cennet olsun dilerim. Ailelerine yakınlarına baş sağlığı diliyorum hepsinin. Umarım bir daha böyle bir şey yaşanmaz..
Allah rahmet etsin de bir şey demeden duramayacağım seçim günü akparti kazanınca o yıkık binaların etrafında daha ölen insanlar çıkarılmamışken dans edip göbek atıyorlardı ilginç bir milletmiş
Ayy o deprem sesini hala unutamıyorum apartmandaki çocukların anne baba diye ağlayıp çığlık atması o soğukta üstümüzde pijamalarla dışarıya kaçmamız çok kötüydü 😪 Allah bir daha yaşatmasın
Cevap
27Cevap
Mekanları cennet olsun.. baş sağlığı diliyorum
Bugün bir girip tekrar eski videolara baktım da sanki o günlerdeymiş gibi hissettim. Sanki hâlâ enkazın altında kurtarılmayı bekleyen birileri, başlarda bekleyen aileleri varmış gibi. Öyle bir felaketti ki, deprem bölgesinde yaşayan yaşamayan herkesi derinden etkiledi. Allah bidaha böyle bir felaket göstermesin.
Yürüyüşe katılan insanların sessiz çığlığını içimde hissettim.
Akp akp diye kendini yirtan o cahiller gorun iste devleti bile aciz duruma dusurenleri devletcilik vasfi dahi olmayan larla dolu Allah islah etsin heleki dinimizi kullanip da nerde oyle insan varsa bulur lar insallah, oy varsa hizmet var ne demek ya bu particiligi kapdiracaksin aslinda turkiye gibi guzelim toprak ulkesinde uretim dahi durdu cok sey var dicek elbet sonu gelecek soysuzlarin
Milletin acisini vicdan masturbasyonu yapiyonuz. Bu ulkeden bi halt olmaz. Sen sehir planlama, jeolojik etud yapma. Bina yap kiytirik. Yikilsin sonra agla dur. Eee? Bu devletin isi. Vatandas aglayinca bisey duzelmiyo. Ama siz allah peygamber diyenlere destek vermeye devam edin.
Smdi tek yapabilceginiz ordaki insanlara biseyler gondermek. Siz sistemin degismesini dusunmuyosunuz sadece aglayip duruyosunuz. Ordaki insanlarin senin uzuldugunle karni mi doyuyo? Hayir.
Japonya M7.2de neden binalar yikilmiyo guzel insanlar mesela dmi? Bilim denen bi gercek var d mi?
Senin allahin peygamberin neye faydasi var hic soruyo musun? Hayir.
Rabbim mabbim. Su kafalara bak deliriyorum. Sen git yine oyunu maluma ver. Sonra yine felakette agla zirla rabbim de. Devam et.
Ne acitmasi... faydasi ne diyorum, anlar misin?
Gittim ve gördüm o dönem. Elimizden ne geliyorsa yaptık. Ama seçim zamanı kutlama yaptıklarında aklımı kaybettim…
Depremden değil maalesef aç gözlü aşağılık müteahitler ve rüşvet yiyen çakma belediye görevlileri nedendir. Hepsini teker teker bulup ASMALI
GERÇEKTEN AMA!
Benim mentalim bu kadar acıya dayanamıyor. Bu tarz konularda konusmayı sevmem ne varsa içimde tutarım. Allah bi daha yaşatmasın ve devletimizi daha da bilinçlendirsin inş.
6 Şubat sabahı hayat devam ediyordu ama kaldığı yerden değildi, kimse yaşamaz umarım bu vb olayları o sesi hayatım boyunca unutmam sanırım
Güncel durumu bilemiyoruz ancak kader ve imtihan silsilesi içerisinde ne desek boş. aklıma bile gelmesini istemediğim bir psikoloji.
Verdiler yetkiyi gördüler etkiyi. Keşke böyle olmasaydı ama 20 yıldır aynı şarkıdan, fıkradan sıkılmaz mı insan?
Rabbim birdaha böyle şeyler yaşatmasın. Ölenlere rahmet, yakınlarına baş sağlığı, sabır diliyorum
Umarım böyle bir acı yaşanmaz.
Ölen lerimize Allah'tan rahmet yakınlarına başsağlığı diliyorum.
Müteahhitler içinden doğrusunu en iyi yapan A class yüzde 1 iken diğer mütahitlere o izni veren belediyelere mi yürüdüler?
Şaka gibi bir seneydi. Hiç bitmeyecek sanmıştım. Ve o gecenin yine arefesindeyiz. Allah bir daha yaşatmasın.
çok duygulu anlar Allah'ım birdaha yasatmasin bunlari
Aslına bakarsan hepimiz öldük ama onları gömdüler 😢
Allah bir daha yaşatmasın çok zor onlarıda anlamak lazım her şey yarım kaldı onlar için 🥺
Sonsuza kadar yuruseler ne olacak giden geri gelmiyor 😔
İlginç, daha düne kadar halay çekip horon tepip Akp sloganları atıyorlardı.
Adamlar ne tepki gösterseler haklılar Rabbim bir daha yaşatmasın
Ben deprem. bilgesindeydim yaşayan anlar çok zordu ve üstüne kış günü
Bir şey hissetmiyorum Allah hayırlısını versin Devletimiz var olsun Milletimiz sağ olsun
Lütfü istifa diye burada mı demişler?
tabiat mukadderat
Rabbim düşmanıma yaşatmasın yaşayan biri olarak
daha çoook yaşayacaklar
Yarin hatay genelinde okuklar tatil çünkü sabah 4.17nde yuruyuse çıkıyoruz
Haklılar başka ülkelerde olsa hükumeti düşürürler
Allah rahmet eylesin hepsine
Allah bir daha böyle bı felaket yasatmasn
Çok kötü günlerdi ya için buradan cız etti
Allah gani gani rahmet eylesin
bunlar gene akpye oy basarlar
bir mevlüt daha iyi olmaz muydı
Duygularımı tarif edemiyorum bu konu ile ilgili
Yaşayan bilir
Allahım bize bidaha o günleri yaşatmasın..
Geçmiş olsun
çok can yakıcı
daha dün gibi
Umursamıyorum
Çok anlamlı olmuş
Bunun olayı vardı ya
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?