6 Şubat 'ta gerçekleşen depremin ardından yapılan devlet yardımları sizce yeterli miydi?
- Bence değildi.
- Bence değildi.
Devlet yoktu 2 gün marasin adı bile yoktu oysaki bir çok bina yıkılmış insanlar ölmuş, işte karagül paraları merkez bankasında bunun gibi durumlarda kullanılması gerekirken 2002 de getirilen cep telefonlarına bildirilen vergileri bile yiyip kaynakları sıfırlayan bir hükumet dünyada Müslüman ülkeleri dışında yaka paça atılır kimse oy vermezken bizin ülkemizde helal olsun iyi yaptın diye bölge insanlarında yeniden seçildi. İşin garip tarafı iki defa imar affı çıkarıp adamlar kat üstüne kat çıkıp binaların kololonlarina ek yükler bindirerek yeni binaların be yıkılıp binlerce kişinin ölümüne sebep olan yönetimleri seçen halkta sorun var sağlıklı düşünemiyor karını zararını bilmiyor. Futbol takımı tutar gibi parti tutulmamalidir. Sık dik değiştirmek ülkenin geleceği için faydalı olur. Wyni deprem İstanbul'da olsa daha kötü sonuç olur onun için halk uyanık olmalı bu dindar diye seçim yapmamalidir
Ne devleti ya. Halk olarak biz yardım götürdük çoğunlukla. Geçen sene minibüs tarzı arabamı full doldurup gittim
Orads devlet yoktu ben gittiğimde. Bugün baktığımızda da küstahça tehdit ediliyorlar. Belediye bizim partiden olmazsa destek gelmez diye. Böyle hükumetin ven gelmişini geçmişini.
hiç bir şekilde yeterli değildi bir Suriyeli mülteciler kadar değerli olmadığını gösterdi bu deprem bize lakin bu duruma ahval verenlerin yeniden iktidara gelmesi de işin tam ironisi oldu
Cevap
18Cevap
Yeterli bulmadım ben
deprem bölgesinde 2 kattan fazla atılmamalı ama gel gör belediyeler rüşvet yemekten umurlarında değil..
şu sahne hiç aklımdan çıkmıyor..
Gölcük depremine göre görece daha fazla olsada kesinlikle değildi. Bir kere Türkiye Cumhuriyetinin ve 953 yıldır Anadoluda olan Türk ulusunun hala coğrafyamızın kaderi olan depreme karşı hazırlıklı , ihtiyatlı, adapte ve optimize olmaması tam anlamıyla utanç kaynağıdır.
Devlet Yardımı mı 😏🤣 halkın yardımı diye düzeltelim yapılan yardımlar vergiden düşürüldü Bilmeyenler için maksimum %40 oluyor ama büyük firmaların yardımı kağıt üstünde kaldı kıt kanat geçinen Recep amcamın bağışladığı yardım yerine ulaşmıştır.. depremde bütün sevdiklerimi kaybettikten sonra yapılan yardımı ne yapayım?
Hayır, deprem bölgesine giden birisi olarak söylüyorum bu kadar aciz kalmayı beklemiyorduk.
Hayır bulmuyorum. Çok sayıda depremzedeye evleri yapılıp teslim edilemedi. Depremzedelere daha çok yardım edilebilirdi.
Devlet kendi emeğiyle yardımda bulunmadı halkın vatandaşın parası ile yaptı yapacağını olan yine bizlere oldu yani
Devlet hiçbir zaman kendi vatandaşını görmedi ki şimdi görsün.
Devlet yardımı diye bir şey olmadı devlet eli ile köşe dönmece oldu.
Valla bence sınıfta kaldı fakat, insanlar memnun ki çoğunluk hükümet lehine oy kullandı
yapılan deprem konutlarını belırlı bır ucret karşışlıgında verdıklerını soyleyenler çok oldu ınanmak ıstemedım
Yardım yapmış gibi gözükmek için yapılmış şeyler var. Yardım sayılır mı bilmem.
Devletin hangi yardımı?
Yeterli demek hakarettir
Herkesi kandirdilar ne yardımı allahınsen
Arkadaşım deprem bölgesindeydi çok memnundu
Devlet yardımı yetersiz
Hayır yardım paraları bile orta da yokmuş.
Bulmadım
Allah hepsinden sorsun..
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?