Sinan Oğan (Cumhur İttifakı)
Meral Akşener (İyi Parti)
Muharrem İnce (Memleket Partisi)
Ahmet Davutoğlu (Saadet ve Gelecek İttifakı)
Hiçbiri
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Al birini vur ötekine bıktım iktidarından da muhalefetinden de 25 sene olacak hala aynı kör düzen. Seçim meçim bahane, bu koyun milletin tercihi belli mevcut zat ölene kadar başımızda kalır sonra aynı zihniyetten biri gelir yerine.
Erdoğan tekrar aday olamıyor. Başka birini aday gösterecekler ama kimi gösterecekler emin değilim
Yine Cumhur İttifakı’nın adayı kazanır. O konuda haklısın
Bu seçimlerde de aday olamıyordu hatırlatırım. Adam referandumdan sonra kendi çıkardığı kanunla tekrar adaylık koydu koskoca anayasa mahkemesi üç maymunu oynadı.
Cevap
4Cevap
Chpnin adayi ince olacak olursa, Ozmana kadar bişeyler degişirse ince Kazanir. Sinan oganin İncenin karşisinda şanşi olmaz. İmamoglu, Akşener cart curt kazanamaz. Birde Mansur yavaş var. Mansuru halk halen çok seviyor, Goreceksin bu seçimi kazanirsa bence kazanacak. Oda sinan oganin karşisina aday olursa kazanir. Kisaca mansur yavaş veya ince Chpnin adayi olursa kazanir, digerleri kaybeder.
CHP Muharrem İnce’yi harcadı ve Muharrem İnce şimdiki CHP’yi yerden yere vuruyor. Ak Parti’yi bile CHP’ye tercih ediyor. Mansur Yavaş Ankara Büyükşehir Belediye Başkanlığı’ndan fazlasını istemiyor. Cumhurbaşkanlığı makamında gözü yok. Ayrıca Özgür Özel Mansur Yavaş’ı istemiyor
Vallaha ben halkin gozunden konuştum. İnce veya mansurdan başka biri kazanamaz bu saatten sonra. Rte gidince Akpnin oyunda ciddi duşmeler Akpnin kitlesinin %30-40, I refaha kayarsa şaşirmayin.
Hdp ve chp nin bulunduğu hiçbir oluşuma oy vermem bundan sonra. Dilinde Atatürk elinde Türk ün şanlı bayrağı yanında hdp pkk bukadar saçmalık bir arada olamaz
Haklısın
Dansoz sogan hala aday mi
Sinan Oğan aday olmak istiyor ama Cumhur İttifakı’nın onu uygun görmesi gerekir. Uygun görmezse aday olamaz. Bağımsız aday olursa % 1 bile alamaz. Bunu kendisi de biliyor. Bu yüzden vazgeçmek zorunda kalır
Benim favorim ümit özdağ
O zamana kadar çok şey değişir be kardeş
Haklısın. O zamana kadar ne olur bilinmez ama yine Cumhur İttifakı kazanır gibi görünüyor. Cumhur İttifakı hala devam ediyor ama Millet İttifakı tamamen parçalandı
Siyaseti sevmem benim görüşüme uyan hiçbir parti yok da hakkımızda hayırlısı olsun şu anki gidişat iyiye gitmiyor
Ekrem de olur bence
Ekrem İmamoğlu’nun bu konuda kesin bir açıklaması yok. Özgür Özel İmamoğlu’nu istemiyor zaten
Keşke ümit özdağ olsa
Yine Cumhur İttifakı’nın adayı kazanır. O konuda haklısın
Yanlış yere yazdım son yazdığımı
Siyaset seven kız ilk defa gördüm bu arada
Ümit Özdağ başkasını aday gösterir. Kendisi aday olursa az oy alacağını düşünüyor
Bitcoin ne olur sezon sonu
Hiç birisi
Peki
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?