2. Mahmut yenilikçi zeki Batının gelişmişliğini ülkeye uyarlamaya çalışan. Malum ırka düşman
...
...
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
9Cevap
Araplara düşman falan değildi. Vahabilere düşmandı. Başkayacam ırkçılığınıza da, bi bok bikmezdiniz sallar dueuesunuz
Neudhdbfhf o boku yediririm sana
" herkes kendi yediğinden ikram edermiş" Yavuz Sultan Selim.
yenilik vs derken tam mantıklı biri herhalde savaşı degil bilimi önemsiyor dedim. sende mal çıktın kardeş malum ırk ne aqq :D
Asıl mal tam sana denir. Malum ırk basbayağı onları kastediyorum. Benim ırkçılıkla ilgili fikirlerim farklı uza hadi
2. Mahmud döneminde kadınlara konulan yasakları araştırmanı tavsiye ederim. Kılık kıyafet. Alışveriş yasağı gibi şeyler.
Kralımıj en büyük lidey çenşin başkaşı oyamaj
Evet o çaten benim teşekküy edeyim. Çadece kardeşim şoymuştum
Abdullahamıd
Yavuz Sultan Selim
Fatih Sultan Mehmet
Fatih Sultan Mehmet.
Genc Osman
2. Mahmud.
Gerisi bence bos.
Fatih Sultan Mehmet çünkü Peygamberimiz kendisini övmuştur
Ulu hakan Abdülhamid han. Aslan dedem😍
En akıllısı Deli İbrahim o da delirmeyi seçti
3. selim Mahmud un öncüsü bence amcasi
Sultan 2. Abdülhamid
Neyse bişey yazmayayım
Bi şey yazmaya yetecek bilgin olduğunu sanmıyorum
Ahahhahahaha sen kimsin evlat ya hadi sen şuradan uza
Ne yazacan ki ulu hakanımız hakkinda? 😂 hoştttt köpecik 😂😂😂
Ulu hakan mı? Acaba onun zamanında toprakların yüzde kaçı kaybedildi haberin var mı yoksa gerçekten cahillikteki en dip nokta mısın
Bitmiş bir imparatorluğu en uzun süre ayakta tutan ve Çanakkale savaşlarını tahmin edip kanal boyuna ağır toplar döşeten binbir çesit plan yapan , en zeki en kurnaz padişahtı.
Sen ve senin hayran olduğunuz kişiler o devleti 1 gün bile ayakta tutamazdiniz.
Vatan ve ümmet ona minnettar, cennetmekan ulu hakanımız nur içinde uyusun
Ahahah işte sizin gibilerin kökü taa onun zamanından başlıyor. Allah de kitap de şey sürüsü gibi hiç sağa sola bakmadan yürür gidersiniz. Çanakkale durumu tahmin edilmeyecek bişey değildi ki zaten. Avrupa devletlerinin Rusya ile irtibat sağlamasını nereden bekliyordun? Sen iyice bi araştır 2. Mahmut ve Abdulhamidi. Hangisi neler yapmış ve zekilik yönünden ne adım atmış 2. Mahmut öğren sonra konuş
Benden iyi tarih bilemezsin canım 😂 Ortaokul lisede hocalarım bana tarih profesörü ol diyorlardi. Bütün Türkiye geneli sınavlarda tarihten hep fullerim.
Yani sen benim ayağimin tozu olamazsin 😂 sen hayatinda ders kitabi haricinde tarih kitabi alip okumamiş adamsin, benim evde şahsi kütüphanem var
Ahahhahahaha lisede yazılıdan aldığın 100 puanla baya profesör sayılırsın evet haklısın. Ilber Ortaylı da öyle diyor hatta bazen senin çalışmalarını örnek gösteriyor dünya çapında biliniyosun
😂😂😂 herkesi kendi kulvarında saniyosun canım ama maalesef dünya o kadar değil.
Ben Avukatım. Sen nesin?
Siber güvenlik uzmanıyım avukat hanım buyrun dinliyorum :D
Abdülhamid Osmanlinin gördügü belki en berbat Padisahidir. Savunulacak ve tutunulacak bir tarafi yoktur.
2013'den sonra hayatimiza zorla AKP'nin bir projesi olarak sokuldu Abdülhamid, bu projeye kurban gittiginiz icin üzgünüm.
🤣🤣🤣 Siber güvenlik uzmanı ne oluyo kuzum? Sen aklınca kimi keklemeye çalışıyorsun? 😂 Bilgisayar mühendisi mi? Değilsin. Polis mi değilsin. Bir mesleğin bile yok. Allah bilir lise mezunusundur da.
Devlette bile çalışmadığına eminim. Meydanı boş sanıp, atıp atıp tutuyorsun da yemezler kuzum 😄
@Besiktas256 Bana tarih öğretmeye kalkma kuzum. Benim tarih bilgim senin hafzalanin alamayacağı kadar geniştir. Git de ötede oyuncaklarınla oyna sen
@KRALINIZASELAMDURUN
Kiz bu ara Avukat falanda degil. Bununla tartistigimiz var. En temel hukuki kavramlari bilmiyordu kiz. Sacma sapan iddialarda bulunuyordu, katlaya katlaya paket yaptim eve gönderdim.
Tersleyen birisini görünce "Ben Avukatim" lafini cakiyor ortaya. Nasil bir kompleksi varsa artik bilmiyorum.
Ahahhahahaha zaten biz yazılımcılar olarak devlette çalışmayız ki genel olarak. Siber güvenlik uzmanı yazılımda Red Team ve Blue Team olur. Bunlardan birisi pentester denilen sızma testi uzmanları olur. Saldırmaya çalışırlar. Diğerleri de sistemdeki zafiyetleri onarırlar
Besiktas256 bence de bu kız pek normal değil
@Besiktas256 🤣🤣🤣 şizofrene bak 😂 ayak üstü milyon tane şey uydurdu ben şok!!!
Oğlum sen kimsin? Avukatlık ruhsatimi buradan gösterirsem herkesin içinde burada anıracak misin dediğimde ortadan kaybolan yav! şak mısın yoksa? 🤣
Lise mezunları da kendine yazılımcı diyor artık 🤣🤣🤣 sorsan mezuniyetin ne desen , diploma yok, meslek yok. Iş desen bir var bir yok artık Allah ne verdiyse. Ordan burdan iş kapmaya çalışıyolar.
Ama sorsan , siber güvenlik uzmaniyim, yazilimciyim falan diye palavra sıkarlar 😂😂😂
Lan olum ben yıllardır ksdeyim herkes de bilir beni. Hatta burada gerçek hayatta görüşmüş olduğum üyeler bile var. Yazılımda uzmanlık alanı seçilir. Kimi web developer kimi siber güvenlik kimi veritabanı programlamada uzmanlaşır vs vs sus artık iyice sıktın be kadın
@betterbocek
Zorlama bacim, gecen sefer oldugu gibi paketlenmeyesin yine. Tarih hakkinda bir cacik bilmedigini gösterdin yine.
Dedigim gibi, AKP'nin projesine kurban gittigin icin üzgünüm. Burdan bile kafan basmadigi görülüyor.
@Besiktas256 ziyaaaaaa🤣🤣🤣 oğlum ufak at burada gülmekten öldüm.
Rezil olup da anırmamak için ortadan kaybolan bendim sanki. Dayak yemeye doyamayan serseriler gibisin. Bi posta daha yemeden duramiyon 😂
Hırsından kuduruyorsun da yapacak bişey yok kuzum. Senin gibiler ayak takımı benim gibiler beyin takımı. Hayatın acı gerçeklerini kabul edeceksin , napacan mecbuuuuuurr 😂
Bu kendini üstün gösterme cabalari. Nasil bir eziklik komplesi yasiyorsun inanilmaz gercekten.
Önüne gelene sonra "Ben Avukatim, sen nesin" gibi sacma sorular. Sanki meslegini soran oldu, sanki meslegi birisini hakli cikartacak. Haa bari dedigin gercek olsa oda degil.
Okumamis ve dünyadan habersiz bir cahil oldugun öyle ortada ki. Istedigin kadar dalga gecmeye calis, istedigin kadar palavralar ile kendini yükseltmeye calis, senin iki yorumunu okuyan nasil bir kompleksli zavalli varlik oldugunu anliyor.
Korkma ama, her seye cözüm var. Okul okumana bile gerek yok, Tarih ve diger konular hakkinda kendini kitap okuyarakta gelistire bilirsin, zor degil.
@Besiktas256 🤣🤣🤣 kendini anlatıyor ezikkkk
@besiktas256 daha önce senle cok tartısık genellikle işine geldiği gibi cevap yazdın dürüm yapmaktan beter etim hatırlatırım
@benorila
Verdigim tüm örnekleri inkar edip, HDPye oy veren kürtlerin Muhafazakar oldugunu inkar ettin.
Tartismamizi ben farkli hatirliyorum kardes.
Hdp solcu olduğunu hatırlatım ayırca dikkatli bakarsan senin gibi gidip akp yüksek oy aldığı ilden örnek vermedim ayırca bunu defalarca dedim sağa sol dan kasıtın ne olduğuna bakman lazım
@benorila
PKK sol hareketlerden cikmistir ama Dogudaki kürtlerin geneli muhafazakardir. HDP Batida sol, doguda Milliyetci (Kürt Milliyeciligi) politikalar izler.
Ülkeden haberin yok, hala israrla gercekleri inkar ediyorsun ya.
Hdp ideolojisine göre söylüyorum ben yukarıdaki yazdığım şeyin sonu oku bence
Fsm
.
Yavuz Sultan Selim hayranım
Fatih Sultan Mehmet
Fatih Sultan Mehmet