Ben ismimi değiştirdim mahkeme işleri bitti, 1 Şubat 2024’te resmi gazete ilanı verildi şimdi ben nüfus müdürlüğüne ne zaman gideceğim kimlik ve ehliyet değişimi için yarın gideyim mi? 5 Şubat’a randevu aldım nüfus müdürlüğüne
Ve kredi kartları nasıl değişcek bankayımı arayacağım
Güncellemeler
+1 yıl
Ve fiyatlar kaç para?
Mahkeme İsim Değiştirme işlerinden anlayanlar bi baksın bana?
Evet bankayı arayacaksın, yarın hafta içi fazla bekletmeden nüfus müdürlüğüne gitmelisin
0
17 Yorumla
Soran
+1 yıl
Hafta içi olunca ne oluyor özlellik belirtmişsin de o yüzden sordum ücret ne kadar bilgin var mı yanımda 2 bin lira götüreyim mi yeter mi? Bütün bildiklerini yaz bana ne kadar sürer kimlik ehliyet değişimi yani elime ne zaman ulaşır
Bu arada soyadımız aynı benimde soyadım Kaya geldim buraya kaya kaya 😂 yeni adım profil fotoğrafımda yazıyor
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Evet bankayı arayacaksın, yarın hafta içi fazla bekletmeden nüfus müdürlüğüne gitmelisin
Hafta içi olunca ne oluyor özlellik belirtmişsin de o yüzden sordum ücret ne kadar bilgin var mı yanımda 2 bin lira götüreyim mi yeter mi? Bütün bildiklerini yaz bana ne kadar sürer kimlik ehliyet değişimi yani elime ne zaman ulaşır
Bu arada soyadımız aynı benimde soyadım Kaya geldim buraya kaya kaya 😂 yeni adım profil fotoğrafımda yazıyor
Hafta sonu bankalar açık mı kanka?
Onu geç hafta sonu nüfus müdürlüğü mü açık
Haa tamam kanka telefon etsem olmaz mı illah bankayamı gidicem
Kimlik değişme ücreti 130 tl
Güncel fiyat mı 130 dan fazla derse seni bulurum hesabini sorarim😂
Bin liradan fazla dediler bana
Güncel yeni kimliğim gelecek yarın fjfjdh
O hoooo kimlik yenileme yeni kimlik ücreti 130 ben kaybettim o yüzden iki katı lira ödedim
Yarın derken 2 dk da halledip vermiyolar 1 haftayı bulur herhalde
Kargo ile adresine gelecek hemen olmuyor
Kimligini nasil kaybettin aklın nerdeydi
Ablamın cüzdanında çıktı hahahaha
Senin kimliginin ablanin cuzdaninda ne isi var
B’okmu ariyo ablanin cuzdaninda 😂
Bu seni hiç alâkadar etmez
Mematiye bağladın 😂
Benimde başıma geldi ****** Bekir adımı sadece Bekir olarak değiştirdim isim mağduru olanların anısına. (⚖️🥀⚖️🥀).