Evet
Hayır
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Olacakları söyleyeyim. Son 1 hafta kala anlaşırlar hükümet 1-2 tane ilçeyi bunlara salar bunlar bedavadan 1-2 ilçeyi alır üstüne konar sonra cumhur ittifakına desteğini açıklar bitti gitti.
Herkes eleştirmiş ancak ben çok zeki buluyorum kendisini.
İstediğini elde etmek için oynuyor gerektiğinde. Meclise girdiğinden beri oy oranlarında güzel artış olmuş. Akp desteğini zaten meclise girebilmek için yaptığını düşünüyorum. Meclise girip görüşlerini dile getirerek reklamını yapabilmekti. Meclise giremeseydi reklamını yapamazdı sesini duyaramazdı. Chp desteklemiş olsaydı bu hata olurdu çünkü seçmen görüş ağırlığı sağ görüş olduğu için Chp desteği verseydi mevcut taraftar olan oy kitlesini de kaybetmiş olurdu. Bir sonra ki seçimler için iyi bir ivme yakalıyor Akp'yi içeriden bitirecek. Sonra ki genel ve yerel seçimlere bakın bence bunun için. Akp'yi bitiren Yrp olacak bence.
Siyasal İslamcılara güven olmaz. Geçen seçimde erdoğanı desteklmeyeceğiz akpnin günahlarına ortak olmayacağız dediler ve hem destekleyip hem de akpnin günahlarına ortak oldular. aday son teslim tarihi 20 Şubat o güne kadar her şey olabilir. yine son dakikada destekliyoruz diyebilir.
Cevap
7Cevap
Muhtemelen son dakika vazgeçecek. Tek başına iyi parti de bunlarda bir halt yiyemez.
Kimseye atmam ben
Babasının binde biri bile olamaz
Hayır inandırıcı gelmiyor
Babası gibi değil inanmayın...
Politikayla ilgilenmiyorum.
Samimiyet görünmüyor
Hayır gelmez
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?