Chp' ya da başka bir parti birinci parti oldu diyelim, ak parti kaybetti belediyeleri diyelim. Belediye seçimlerinin ne önemi var, ak parti kaybetse ne değişir?
AI Persona’ya Sor
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Genel seçimler için bir umut olur ama belediyelerin kendi ceplerinden önce hizmet odaklı çalışması lazım. Bu da bizim ülkemizde olur mu dersen bence olmaz
Cehepeliler den duyduğum en mantıklı yorum buydu. Cehepeli olamazsın. Bu kadar mantıklı konuşan biri cehepeli olamaz 😄
Mantıklı yorum dedim ama. Yorum yapmam lazım yorumuna. Bakalım bunlara ne cevab vereceksin. Merak ediyorum.
Dedin ki. Genel seçimler için umut olur. Tamamda genel seçimler 2028 de. Ozamana kadar kim öyle , kim kala. Birincisi, Erdoğan 2028 deki seçimlere, kural gereği katılamıyacak. Bunu tartışırsın belki ama, ikinci lafım sa. Velevki belediye seçimini kaybetti, genel seçimled için, umut oldu. Genel seçimlere 4 yıl daha var. Bu 4 yılda, ekonomiyi, ülkeyi düzeltir. Bazı değişiklikler yaparsa, ozaman yine genel seçimleri kazanır.
Diğer bir yorumunsa. Sen dedin ki. Belediyelerin kendi ceplerinden önce hizmet odaklı çalışmaları lazım. Dedin. Cehepe belediyeleri çok mu hizmet odaklı çalışıyor. İzmir'de yaşıyorum, her ay, metrolarda, ücretsiz belediyelerin hizmetlerini anlatan brosüler dağıtılıyor. Eskiden, aziz kocaoğlu zamanında, dolu dolu, bir sürü icraatler yazılırdı. Tunç soyer geçti. Brosüre bakiyim dedim. Brosür kalınlığıı yarıya düştü. Yani azizin yaptığının yarısı kadar hizmet ediyor. Aylarca takip ettim. Hep brosürler, az, hizmet az. Boş şeyler yazıyor. Ona başlayacağız. Buna başlayacağız. Şu ihaleyi yapacağız falan. Yaptıkları da yok. Seçimler yaklaşınca. Bu sefer brosürleri iki kat kalınlaştırdı. Ve bir sürü kafadan icraat uydurdu. Yok şu kadar asfalt attık yok bu kadar ihaleye başladık. 5 yıldır ihaleye başlayacaklar, başlamadılar, dahada başlayacağız diyorlar. Cehepe hizmet etse, yemin ederim oy veririm. Ama yok. Aziz kocaoğlu na oy vermiştim. Bu sefer vermeyeceğim. Zaten Tunç soyer'Ede oy vermedim. İyiki vermemişim 😊
Ben yerel seçimlerde partiye bakarak oy vermem kim hizmet etmeye gönüllü ise ona oy veririm. Zaman uzun zamanın ne getireceği bilinmez
Cehepe çok gönüllü hizmet etmek için can atıyor. Hiç inanmıyorum onlara. Ak partinin de beterini yaparlar. Ülke 50 yıl geriye döner. Adamlar vatansever değil. Bi kere
Ranti kaybeder ve belediyenin bütceleri yandaslara dagitilmaz vatandasa gider.
Cehepede kendi yandaşına dağıtır ozaman. Cehepenin vatandaşa gittiği na malûm ben İzmir'de yaşıyorum. Bize bişey geldiği, gittiği yok. Hizmet de yok
Rantı kaybetse ne değilcek. 2028 e kadar, Erdoğan'ın görev süresi var. O zamana kadar kim öyle , kim kala. Hem bu rantı kaybetsr bile, 4 sene var. 4 senede , değişimler yapar. Bazı şeyleri güzelleştirirse, onuda kazanma ihtimali var. Ayrıca cehepe belediyesi, ya da başka belediyelerin, yaptığı, rüşvetler, yolsuzluklar, medyada yayınlandı, YouTube den izleyebilirsin
Eger Imamoglu yandaslara para yedirse bunu en basta burnumuza sokan AKP ve Medyasi olur.
İstanbul 'da AKP gelirse hem hizmet yapmayacaklar hemde parayi catir catir yiyecekler.
Akp medyası paylaşıtı. Ahaber izlemiyorsunuz ki hiç. Tayyibin kanalı diye. Akpnin ahaberden başka medyasımı var. Show tv olsun, star olsun, kanald olsun, hep, enflasyon dan, ekonomik krizden bahsediyor. Tayyibin kanalı olsa, ekonomi kötü derler mi? Överler hep tayyibi. Ama size göre bütün kanallar akp medyası. Fox tv, halktv, sözcü tv hariç. Bunlar tayyibe sövdükleri için ve açıkca, cehepenin kanalıyız dedikleri için muhalif kanallar. Diğerleri tarafsız ama size göre taraflı. Çünkü tayyibin iyi işlerini de kötü işlerini de anlatıyor. Diğerleri sadece kötüyü anlatıyor iyiyi gizliyor
Sen Medya'nin cogunlugunun yandas oldugunu kabul etmiyorsan, sana diyecegim bir sey yok en basta.
Medyanın çoğunun yandaş olduğunu söyleyen cehepe zihniyeyi muhalif zihniyeti. Madem bu kanallar yandaş. Neden şuna zam geldi. Bu kadar pahalandı. Şöyle kötü diye olumsuz haber yapabiliyorlar. Yandaş olan. Hükümeti eleştirir mi? Adamlae yeri geliyor eleştiriyor. Ama size göre halk tv den başka foxdan başka hepsi yandaş. Başka bişey izlemeyin, at gözlüğünüzü takın. Ümmetimin çoğu dalalete ittifak etmez. Bu ümmmet. Cehepede birleşmez. Oy vermez çoğumuz. %25 den fazla oy alamadınız. Hiçbir zaman. Cehepe oylarına bakın. %50 yi geçmez. Kiliçdaroğlu%48 alır. Hdp liler de ona oy verdi çünkü. Cehepeliler. De tüm muhalefet verdi. Ama ümmetin%52 si Erdoğan dedi.
Kızlardan ilk cevabı sen paylaş ve
3 Xper puan fazladan kazan!