İç savaş tahmini ne zaman çıkar?

gerçekten aklımı yitirmeme çok az kaldı. insanlar nasıl sabrediyorlar. daha maaşımıza zam gelmeden her şeye zam geldi. keşke maaşa zam gelmeseymiş ben eski maaşımla en azından 3-4 bin kenara artırabiliyormuşum. şimdi gelen zamla kenara 2 bin bile zor atıyorum. kirası ayrı aidatı ayrı marketi ayrı. aidata 1000 lira zam birden gelir mi ya? geliyormuş. ha çok lüks bir site mi yoo. diyeceksiniz ki sitede oturma o zaman. 1+1 ev zaten mahalle kirasıyla aynı diye en azından güvenlikli yerde oturalım dedik. ayrıca mahalle evleri de çok farklı değil en düşük kira 20 den başlıyor. ben ömrüm boyunca kira aidat ve fatura ödemek için mi gece gündüz çalışacağım? bunu düşündükçe boğulacak gibi oluyorum. her sene bir öncekini aratıyor her seferinde. artık savaş mı çıkıyor nolacaksa olsun şu durumdan daha kötü olamaz.

işyerimde yediğim öğle yemeğiyle uyuyorum ya, akşam çay dışında boğazımdan bir lokma bile geçmiyor. market alışverişim olmadığı halde böyleyim. ya bu insanlar nasıl geçiniyorlar? sürekli misafiri olan, çocuğu olan. arkadaş siz ne kadar maaş alıyosunuz? herkes bu kadar zordaysa haftaiçi iş saatlerinde bu dışarda deli gibi alışveriş yapıp yemek yiyen kalabalık kim? biz miyiz bu kadar zorlanan anlamıyorum.

İç savaş tahmini ne zaman çıkar?