Sonra İsrail sivil vurdu mubabbeti yapılıyor adam sivil gibi davranıp kim bilir kaç kişiyi vurmuştur ve bunu utanmadan paylaşıyorlar

Sonra İsrail sivil vurdu mubabbeti yapılıyor adam sivil gibi davranıp kim bilir kaç kişiyi vurmuştur ve bunu utanmadan paylaşıyorlar

Zaten İsrail terör örgütü bu sivilleri zalimce katlediyor. Bu adam kendi evini , eşini ve çocuklarını koruması son derece doğal değil mi? Biri senin toprağını işgal etmeye, eşini ve çocuklarını öldürmek için gelse sen izler misin yoksa nefsi müdafaa mı yaparsın?
Sivil gibi davranıp düşmana bahane vermezdim ben
Tabi canım kassam füzeleri zaten gps sistemine sahip jdam kitli hepsi kesinlikle Demir Kubbe durdurmasa sivilleri vurmayacaklar
İtrail terörist devleti tarih boyunca hep gittikleri yerlerde karışıklık çıkartmaktan başka bir b*ka yaramıyorlar ve hep gittikleri yerlerden kovuluyorlar.
En kısa zamanda kendilerine bir son hazırlıyorlar ve ebedi cehennemde binlerce masum çocuk ve kadınların katlettikleri için cazalarını çekerler. Tabi kalben bu teröristlere tarafgirlik yapanlar da hisselerini alırlar
Cevap
6Cevap
Daha bu sabah İsrailli askerler sivil kıyafetle Cenin hastanesini basıp 3 doktoru katletti.
Hamas'a sallayan İsrailci dğmbelekler ne zaman bu haydut devleti savunsa, iki gün sonra böyle rezil oluyorlar.
iyi yapmış ellerine sağlık. o zalim köpeklerin hepsini gebertir inşallah tez zamanda
Kendi soylarını kurutmak dışında bir ske yaramıyorlar Gazze İsrail toprağı olacak
hiçbir zaman olmadı ve olmayacak. o kuş beynine yaz bunu
İnsani yardımlar bile bunlar yüzünden kesildi Gazze'yi kaybeden ve kendi halkını ölüme iten itler olarak tarihe yazılacaklar
yok toprağını mertçe savunan ve tüm zorbalıklara rağmen o itrail köpeklerini geberten yiğitler olarak destan yazıyorlar ve tarihe öyle geçecekler
Sonları saddam gibi olacak arkalarında ceset yığınları bırakacaklar fakat sözde kahraman olacaklar yenildikten ve halkını ölüme yolladıktan sonra sen İsrail'e neredeyse tamamı durdurulan füze atsan ne olur atmasan ne olur
zamanla göreceksin ne olduğunu. şöyle olcak böyle olacak diye o kuş beyninle yorum yapma sen
Amaç o zaten. Sivil görünümlü terörist hepsi.
Hamas da suç işliyor. Müslümanım ama Türkiye medyası taraflı haber verip Hamas'ı aklıyor.
Suçu olan suçsuz gibi davranır
Helal olsunnn Hamas'a
Öyle diye düşünüyorum.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?