bu sosyal medya gittikçe ilginçleşiyor..
— ——____—— (@stock9008) January 29, 2024
bu sosyal medya gittikçe ilginçleşiyor..
— ——____—— (@stock9008) January 29, 2024
Çamaşır suyuyla yüzünü filan yıkayan vardı.
Bir ara merak ettim dişimi domestosla fırçaladım yani bir damla damlattım hiç yutmadım bile yani yapan yapıyor normal bir şey önemli olan dozu her şeyin ve tutulan süre. Yoksa risklerine katlanmak zorunda kalınır
Şok oldumm diş minen çok narin asla ve asla sürme o kimyasalları limon, karbonat, tuz sakın sakın deldirme dişine beyazlık uğruna dişlerinden olur maddi manevi yipranirsin
Cevap
74Cevap
Akıl ve beyin çok önemlidir.. bunun önemini her gün görüyoruz..
Tam bi iğrençlik pisliklik TLC de bi kadın da idrarını içiyor du aklıma o kadın geldi 😅 yüzüne sürüyor banyo yapıyor tam idrar hastası
https://youtu.be/ABPkNCATCrs?si=0r_RUIp8s8m1wkgDSağlığa iyi geliyor deseler kaka da yer mi acaba 🤔
Neyse. Gargara yapmak isteyen olursa ağzına çiş yapabilirim 😂😂 boşa işeyip duruyorum 😂
celal Şengör gibi olacak böcek yedirecekler
profilim biyom okuyun araştırın uyanın insanlar
normal diş macunu ile de fırçalasaydın yine o birazcık beyazlama olacaktı zaten
idrar bir atık sonuçta atık bir maddeden nasıl olurda temizlik beklenir mantık alt üst oldu
Öyle olsaydı tuvaletler kendiliğinden beyazlarda. 90 IQ yeter aslında buna ama izleyipte inanan çıkar kesin.
Benim öğretmenimde ıdrarını içerdi bunu bize Bioloji dersinde söylemiştim.. faydalı herhalde ne bilim 😁 Beyazlaşmış mı bari dişleri..
Ne ara kömürden ıdrara geçiş yapıldı hayret ediyorum
Milletin kendisi igrenc sosyal medyayla da arttırıp yayginlastirmaya calisiyorlar bunda ne var ki ne pislikler var kendisi bir pislik yapinca normal oluyor baskasi yapinca igrenc oluyor
Kavanozdaki idrar falan değil koymuş meyvesuyunu milleti kekliyor 😂 bir insan o kadar koyu uzun süre nasıl işiyecekmiş dişini fırçalayacağına doktora gitsin
Belki sabahki idardir. Uyanınca fazla oluyor
@Akbulutmersin miktar değil rengi falso ayrıca kusması lazımdı sanki 7-24 çişle ağız fırçalıyormuş tepkisi var
İğrenç bir durum farkındayım 😂 yalandır zaten
Neyse ki idrar steril😂 umarım sistit falan değildir o sırada
Sistit ne demek
İdrar yolu enfeksiyonu
bence ilginçleşmiyor iğrençleşiyor Romalı kadınların parfüm niyetini gladyatör terini kullanması gibi
İdrardan sakınmayan insanlar cok kotu kabir azabı cekiyormuş. Kabir azabi sebeplerindenmis. Yani kstediginiz kadar iyi musluman olun uzerinize cis gelmesine falan dikkat etmezseniz bile cok kotu sonuclari var.
Yine birileri b. kunu çıkarmış. Bu uygulamayı antik romada yapıyprlardı
daha beyz bişey var dişleri için ama neyse burada söylenmez
Seksten sonra partnerinin ağzına işemek isteyen abi bulsun bu ablayı bence.
O idrar kullanmıyordur ama ona inanan dangalakların ağzına işemiş oluyor
İdrarda amonyak olduğu için doğru ama yine de yapılmaz
amonyak yüzünden ama böyle şeylere artık gerek yok orta çağda değiliz 🤣🤣
sarartır o beyazlatmaz
idiocracy adım adım gerçekleşiyor
İnanlar var ne de olsa eminim deneyenler olmuştur 🤣
Bunların sebebi ahlaklı birey sayılarının azaltılması yönünde çalışmalar yapılıyor olması...
Sosyal mecralar çıktı çıkalı ahlak o kadar cok bozuldu ki...
Igrencccc insanlar güzel gençlik uğruna daha neler uygulucaklar
Popüler olma yoluna millet Benekli Ayhan'ın sözlerine uyar duruma geldi
ıdrarla fantezi yapanlar var😬 eskıden ıdrarla camaşır yıkayan ıtalyanlar 🤪
Gündem olmak için saçma sapan şeyler yapıyorlar. Hiçbir şey düşünmüyorum.
Şengorun öğrencisi olabilir bu kız düşün o prof bu ülkede
Allah'ım ya bu gözlerim bu kulaklarım daha neler görecek duyacak...
Ne kadar be. yinsz insan var ortaya çıkıyor işte sırf ünlü olmak için
Bi tek b0k kaldı onu da yediler mi tamamdır artık şaşıracak bir şey kalmayacak 🤢🤢
beyin fukarası arkadaşımız için yardım topluyoruz. Gönlünüzden ne kadar geçerse o kadar işeyin kavanoza doldurun gönderin.
Bu ülkede her gün daha saçma ne olabilir diye düşünüyorum ertesi gün çok daha saçma bir şey oluyor.
Böyle akılsız inasan varmıyımış acaba yok çamaşır duyuyula fırçala biraz akıl lazım.
Profların dışkı yediği bir memlekette, çok da yadırgamamak lazım bu gibi olayları.
İlginçleşmek değilde iğrençleşmek demek istedin herhalde
icilebiliyorsa diste fircalanir ne olcak ama kokusunu napacak acaba.
Hmmm 🥸 bu hiç mantıklı değil idrar sarıdır dişler ise beyazdır mantıken idrarla fırçalayınca beyazlaması mümkün değildir ama sp€rm beyazdır dişler de beyazdır sp€rmle fırçalarsak beyazlayabilir
Bencee İnsanları kandırmak etkileşim uğruna her türlü yalan söyleniyor elma suyunu doldurmuş ünlü olmaya çalışıyor. Sosyal medya kocaman bir çöplük ve biz de burada gezinen kuşlarız.
Yanlış yapmış bbbooku macun yerine kullanacaktı çişini de su yerine kullanıp yıkayacaktı daha çok beyaz olurdu dişi
İnternete fazla inanırsan sonu böyle olur ne diyeyim
bağırsak iltihabı olduktan sonra gelen pişmanlık hissi...
Bu haberi neden paylaşıyorsun ki bizene ne düşünmemiz lazım
Tek akıllı biz kaldık galiba ya da biz akılsızız onlar akıllı:(
İğrenç 🤢 Kusucam şimdi okurken midem kalktı kadının akıl sağlığı yerinde mi?🤮
ben artık bir sey dusunmek istemiyorum bazen dalga geciolar diyip geçmek gerek cidden
Sosyal medya iyice psikolojimi bozmaya başladı djdjdj
Benim direkt fantezi amaçlı çiş içmişliğim var tabi fırçalamadım fakat aksine dişlerim sarardı gibime geldi
Yakında bunlar yüzünden başımıza taş yağacak 😅
Doğrudur denemek lazım
Etkileşim için bk yiyecekler az kaldı
Ülkede beyinsiz çok
Beyin denen şey anne karnında yetişmemiş buna
Millet delirmiş ya biz yapsak kesin ölürüz
Akıl akıl gel peşime takıl denir anca
Tuzlu ve asitli olduğu icin olabilir denemek lazim
Bebe bu daha yakında pavyona düşer bu
Bohhh la yapsin bohh laaa😂😂🤣
Sosyal medya=Yalanlar ve hayaller dünyası
Çok mantıklı hemen denicem