CharmQuell in videosunu izledim, bu anan reisin brilikte tutuklandığı arkadaşı var en sağdaki fotoğraftaki kişi. Gerçek adı da Sezermiş sanırım ve tilki lakabı varmış, şuanki halini aşırı merak ettim, görüp bilen tanıyan biri var mıdır fhnrjnvrfk

Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer CharmQuell in videosunu izledim, bu anan reisin brilikte tutuklandığı arkadaşı var en sağdaki fotoğraftaki kişi. Gerçek adı da Sezermiş sanırım ve tilki lakabı varmış, şuanki halini aşırı merak ettim, görüp bilen tanıyan biri var mıdır fhnrjnvrfk

Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
ben o yum
aynen kanka kesin
fotodan belli olmuyo mu
yüzün mü görünüyor kşjfrnfw kızlarsoruyorda kendisi hakkında sorulan şeylere sürekli baktığını sanmıyorum saniyesinde gördün soruyu ve ayrıca 2009 ylında 15 yaşında olan birisi şu an 30 yaşında oluyor 27 değil :)
Nüfusa geç yazıldım ondan öyle olabilir burdaki doğru yaşım dlsksnzks
Ayrıca görünmese de belli oluyordur hatları vs ddkdkdd
aynenn tabi 3 yıl kadar geç yazıyorlar ya frıgbrbhgkjr
Kadıköy nüfus müdürlüğünde sıra vardı bizimkiler de eve dönmüş 3 yıl sonra akıllarına gelmiş yazdırmak dkdk
valla şaka bir yana gerçekten merak ediyorum, anan reisi az çok buldular videoda ama diğer iki çocuk yok, insan merak ediyor
abicim bari inandırıcı yaz kadıköy yerine eskişehir desene kjfsbnrjşn
Sen diyince ben de merak ettim ya djfjd gazetedeki isimler de sahteymiş zaten :d
Belki kadiköyde doğdum eskişwhirde büyüdüm dkdldkdkdmdd
evet onlar sahte ama bu tilki lakaplı çocuğun adı sezermiş zaten ama tabiki soyadnı söylemedi videoda
Gayet olası yani.. neyse en sağdaki hafif benim küçüllüğü andırdı ucundan
Facede de aktif bir hesabı yok olsa belki bulurduk diğerini de
çocukta gaspçı tipi yok bir de bebek gibi suratı var o yüzden şaşırdım ben
Harbiden bebek yüzlü gaspcı tam da
evet jgrdlgrgrkl
Üşenmesem arar bulmaya çalışırımda çook uğraştırıcı ya kdkdjd
valla ben de düşündüm ama üşenirim aynı şekilde, çok da bilgi de yok zaten hakkında, biraz sor olur gjdkgndj
Evde de sıkıldım hiç bir şey yapasım yok. Eğer enerjim olsa başlardım ben ucundan sosyal medyası varsa akşama bulurdum kckxkdd
eğer enerjin gelirse ve birden bulmak isteyip bulursan buraya yazarsın gnjrkdgnjrk
Anlaştık 🤝🏻🤝🏻 dkdkkdd