kola
filistin
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Coca Cola Türkiyenin sahibi kim araştirdiniz mi? Anadolu Grup Holding. Yanj Türk firma. Ama siradan bir Türk firma değil bu alanda çalisan Türk vatandaşlarida var. Hadi onuda es geçelim. Anadolu Grup ayni zamanda Togg yerli otomobiki yapan şirket. Kola zararlidir içen içer. İçmeyen içmez fakat kola mı israil mi saçma bir söylemdir temelsizdir. Mersin Limanı konusunda haberleri görmüşsünüzdür neden gündem edilmiyor, sonra Türkiye İsrail arasi ticaret anlaşmaları... İsrail in savaş uçu islediğini Lahey e kim şikayet etti kim dava açtı? Türkiye gerçekten avrupaya ve İsraile yaptirim uygulamak isterse uygular , sığınmacılari göndermekle mesela. Sonra israil için ambargo ile vs vs. Fakat yaptırım uygulanmiyor veya istenmiyor daha detayina girmem. Bunlar boş dayanaksiz lakirtilar. Google israil mali diye gezen çoğu ürün israil malı değil. Yerli diye gösterilen markaların veya ürünlerinde pekçoğu ya satılmış yabancilara ya da yabanci ortakları var. Turkiye tek başina yaşamıyor karşilikli ticaretler var anlasmalar var. İç siyasette söylenen ile dış siyasette uygulanan çok çok farklı. Biraz okuyun.
Teknolojik hiç bir aleti kullanma hepsini boykot et.
Pazardan aldığın sebzeyi alma hepsini boykot et.
İlaç kullanma hepsini boykot et.
Yani yukarıda saydığım ürünler hayatının yüzde 80 i
Ama siz kafayı kolaya takmışsınız.
Yukarıda sayılan ürünler ya israil ya abd malı.
Sen kola içmeyerek israili kurtarabileceğini sanan bir zavallısın.
ya kolanın israil ile alakası ne destek mi veriyor abd de destek veriyor sen iphone samsung gibi ürünleri kullanırken o para abd ye gitmiyor mu.
Ülke olarak f 16 alınca o para abd ye gitmiyor mu
Çok ama Çok safsınız ya kola içmeyince savaş duracak sanıyorsunuz.
Ya kendinizi kandırmayı bırakın artık vicdanınızı böyle rahatlatmaya çalışıyorsunuz psikolojik olarak başka açıklaması yok.
cocacola türkiyenin sahibi anadolu gruptur.
Anadolu grubu toggun yüzde 19 hissedarı.
Hadi toggu da boykot etsenize aynı şirket değil mi
Cevap
15Cevap
Ben sana sorayım.
Filistin mi, yoksa İsrail'le gemi ticaretini ve AKP elitlerinin zenginleşmeye devam etmesi mi?
Sizin gibi İslâmcı şarlatanlar yüzğnden, insanları Filistin halkının micadelesine karşı cephe almay başladı. İslâmcılar o kadar vasattır ki, elinii attıkları her şeyi bok ediyolar
Sanırım 10 senedir hiç kola içmedim, sağlığım gayet iyi, ölmedim, yaşıyorum, bundan sonraki süreçte de içmesem ölmem diye düşünüyorum...
10 yıldır içmiyorum kolayı ama ama kalbim dilime Filistin dedirtmiyor. "Filistin için ne yaptın da Filistin diyeceksin" diyor kola demiyorum ama Filistin de diyemiyorum
Filistindeki Coca Cola fabrikasında 1.300 kusur Filistinli işçi çalışıyormuş.
kola içmeyi bıraktım
Bu nasıl karşılaştırma ya
Asker misin sen
Yok bee hahaj
hahah askerlere benziyosun aslanım astsubay falan
Hahahaha eyvallah. Boyunlıktan dolayıdır askerden kalma 😉😁
: )
neden ?
kola İsrail malı değil.
ama onlari destekliyor
iyi olms
kahrolsun beni israil