Türk ve Müslüman birisi olarak bunu merak ediyorum. Aranızda antisemitist olan var mı? Sizce Türkiye'de antisemitizm var mı?
Evet, Türkiye'de antisemitizm var.
Hayır, Türkiye'de antisemitizm yok.
Ben antisemitist biriyim.
Ben antisemitist biri değilim.
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
Olabilir bence
Bi kaç nazi özentisi çoluk çocuk, bi de kafasız islâmcılar dışında antisemitizm yok.
Var tabii ki
Nereden anladınız?
Anlamayacak ne var
Türkiye'de antisemitist bir olay olmadı hiç.
Aksine daha yeni İsrail konsoluğunda ellerinden gelse neler olucak
İsrail'i protesto etmek antisemitizm değildir. İsrail'i protesto etmek, siyonizmi protesto etmektir. Anti-siyonist Yahudilerle kimsenin bir sorunu yoktur. Sorunumuz, siyonistlerledir.
Hahaha kesin öyle
Bu zamana kadar Türkiye'de hiçbir Yahudiye kötü davranılmamıştır. İspanyollar onları engizisyon mahkemelerinde kıtır kıtır doğrarken, Naziler onları sabun köpüğü yaparken biz Türklere sığınmışlardır. Onlara biz sahip çıktık. Bizim sayemizde hayatları kurtuldu.
Ya kes uzatma
Bana bak, ev sahibi benim, bana emir veremezsin.
Bulunduğum yer benimdir
Bulunduğun yerin bulunduğu yer olan Türkiye ise biz Türklerindir.
Ya kes ne boş yaptın he yat uyu
Türkiye'de antisemitizm olduğuna dair bir örnek ver bana dedim ama veremedin çünkü yok.
Sana ne örnekler veririm de sen o kalibrede değilsin
Kişi kendinden bilir işi
Sütünü iç yat
Önce sen iç, yat, sonra beni düşünürsün.
Ben daha çok yatırıyorum yatmıyorum
Mahkemede görüşürüz.
Görüşelim hakaret içerikli bir söylemde bulunmadığıma göre emin ol burada sen haksız çıkarsın demedi deme
"Yatırırım" yazdın. Bu bir hakarettir. Pazartesi sabahı, adalet sarayına gideceğim.
Keyfin bilir bana neyin hakaret neyin olmadığını mı öğreteceksin. Gel beraber gidelim istek at istersen 😀
Yahudiysen gidip ülkeni kurtara bilirisin
Antisemitizm ne?
Yahudilerden nefret etmek demek
Siyonistlerden nefret etmek en etkilisi
Aynen
Neymiş tüm ırklardan üstünüz 🤣
Allah'a iftira atıyorlar, tahrif edilmiş kitaplarında öyle yazıyor çünkü. 😂
🤣🤣
Olmamalı
Neden?
Yahudiler Araplardan iyidir
Her ırkın iyisi de vardır, kötüsü de.
Öyle öyle de, şahsen Araplar iyi falan değil, iyi olanları bir avuca sığacak kadar ancadır
Ama şöyle bir şey var ki Arapların tırnağı bile siyonistlerden değerlidir. Anti-siyonist olanlar iyilerdir. Siyonistler ise barbarlardır.
Siyonistler kötü ama Araplar siyonist bile olamayacak kadar eşekler
Benim çok iyi Arap arkadaşlarım var. Kötü olan Araplar da var. Ama Yahudilerin çoğu siyonisttir. Anti-siyonist olanlarını tenzih ederim.
Arabın iyisi var elbet ona lafım yok, Arapların çoğu gerici. İlerici olanları da severim zaten Kaddafi gibi
Araplar, 500 yıl önce yaptıkları gibi bilimle ve felsefeyle uğraşsalar keşke.
Daha iyi olurlardı da yine bize faydası olmazdı. Kardeşimiz değiller maalesef. Kötü olmalarını istemem nefret de etmem ama kendi kendilerine yapıyorlar
Din kardeşliği kavramını iyi anlamaları gerek. Siyonist kuklası Arap devlet başkanları yüzünden Gazze bu halde. Benim inandığım dinin peygamberi "Bütün Müslümanlar kardeştir." der ama Müslümanların çoğunda bu bilinç kalmamış maalesef. Arapların çoğu, paraya tapar olmuş. Gerçi, bizim milletimiz de aynı. Paraya tapan fırsatçıların yüzünden enflasyon yükseliyor.
Kesinlikle haklısın zaten Zehracım:)
Yok bence.
İnşallah rabbim bana ileride evlenmek istediğim tesettürlü bir kız ile evlenmeyi bana nasip eder.