Ülkemizde genç işsizlik ne durumda? Makro dengeler hakkında ne düşünüyorsunuz? Şuanki durum dahada felakate gider mi? Çoğu genç işsiz veya mezun mühendisler işsizken medyada vinç oparetörü veya diğer meslekler aylık 100k aldığı yönünde söylentiler var 100klık ekonomi dönüyorsa nasıl bir ekonomik kriz var? Şimdiden yanıtlarınız için teşekkürler..
AI Persona’ya Sor
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Az Önce Paylaştım bence mi
Bir bakarsan fikir sahibi olursun.
İcra Daireleri Ekonominin Fragmanıdır !
Herkes çalişmadan zengin olma yolunda
Benim durumum üst düzeyde olmasina rağmen çalişiyorum
İşsizlik bu ülkede hiçbir zaman olmadi
Emin misiniz? Dediklerinize inanıyor musunuz? İstatistiklere bakmanızı öneririm
Çoğu fakir ülkede bu böyledir insanlar çalışarak büyük şeylere ulaşamayacaklarının farkındadırlar
İstatik mi siz inaniyor musunuz istatiklere?
Herkes zengin olsun istiyorsunuz siz ben elektrik faturasını ödeyemiyordum 6 yıl önce şimdi hangi ülkeye tatile gitsem diye düşünüyorum
Para kazanmasini yatirim yapmasini harcamasini geçinmesini bilmiyor insanlar
En azından Tüik rakamlarına bakmanızı önerirdim
İşsizlik kesinlikle yok bu ülkede temizlik yapan tuvalet temizleyen çöpçülük yapan insanlari aşağilayan insanlar o insanlardan daha aç geziyor ortalikta farkinda değiller
Ben sıfırdan bir bireyim ve 20 yaşındayım söylesene ne yapabilirdim? Benim gibi çoğu genç bu durumun içinde ve sudan çıkmış balık gibiler
Size kısaca söyleyeceğim tek şey genel olarak çoğu insan işsiz şu dönemde bildiğin 0 bu vinç operotörü vs 100k alıyor diyorlar patronlar bu parayı nasıl ödüyor onuda anlamış değilim evin maliyeti kaça geliyor kim alıyor
Hani bize dediler ya oku baban gibi eşek olma diye
Devir değişti kardeşim eşekler para kazaniyor bu mecazi tabir tabi
İnşaat ustasi 90 100 bin tl para kazaniyor
Ben her gün işe gideceksem
Masa başinda 20 bin alacağima inşaatta 100 bin alirim krallar gibi çatir çutur para harcarim yatirim yaparim
Veya sanayideki motorcular
Senin ilk aşamada ileride kolunda bilezik olacak bir işe girmen şart bunu bir kesinleştir azda olsa para aksin bir yerden sonra plan yaparsin sürekli para parayi çeker ben ticaretle uğraşiyorum kaç yil aç kaldım biliyor musun 1.5 senedir işlerimi rayina koydum arsa ev araba aldim yoluma bakıyorum
Onu bunu bilmiyorumda çok tuhaf bir dönemde yaşıyoruz bir tarafta 100k 300k dönüyor bir tarafta kendine ait 1 tlsi yok işsiz yani bu örnekler çok çoğaldı şu dönemde gidişat hiç hayra alamet değil gelir adaletsizliği çok fazla açılıyor
Hangi sektörde açik varsa o sektör parayi basiyor
Amele devri başladi artik
Fakirler zengin zenginler fakir oluyor bu iyi bir şey
Herkes hak ettiğini bulacak
Duzgün iş de yok full metal dövme
Düşük bütceli işler var fark ettiyseniz ilanlar garson temizlikçi vs abd veya avrupa ilanlarına baktığımda amd mühendis aranıyor vs
Hat safad
Çevremdeki gençlerin neredeyse tamamı işsiz maalesef
Kızlardan ilk cevabı sen paylaş ve
3 Xper puan fazladan kazan!