Gerçekten Muharrem Bey'e hak vereceğim aklımın ucundan geçmezdi & gelmezdi sizce öyle değil mi?
"Terör bildirisi meclise geldiğinde 'Ben AKP'yle aynı A4'te olmam diyemezsin' terörle mücadeleye destek olacaksın, kahramanların moralini bozmayacaksın."
"Terör örgütleriyle arana mesafe koyamazsan, PKK ve FETÖ ile yan yana görünürsen, Erdoğan'ı yenemezsin."
"(Özgür Özel'e) Her gördüğün eli öpersen millet sana güvenmez, Memleket Partisi de senin yanına gelmez. Ön seçim namus sözü deyip adayları bir arkadaşın belirlerse inandırıcı olamazsın."
"Her seçimde oy çalınıyor diye bağırıp oynayanlar kaybetti. İkinci tura kalırsa savaş çıkar diyenler kaybetti."
"Yalan haberlerden sosyal medya trollerinden medet umanlar kaybetti."
"Türkiye siyasi gelişmelerden boş laflardan bıkmıştır. Halkımız bu muhalefete güvenmemektedir."
"Bu iktidarı değiştirmek için önce bu muhalefeti değiştirmek gerekir."
"Seçim kazanmasını çok iyi bilen bir iktidar var. Bu memlekete üçüncü bir yol lazım diyorum."
"Ülke birbirini dinlemeyen iki kutba ayrılmış durumdadır, bu ülkemiz için iyi bir şey değildir."
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
0Cevap
Karşıyaka belediyesini istemiş o verilseydi bu dediklerini der miydi bir düşün
çıkarlar için diyorsun
Parti sözcüsü açıkladı
kim açıkladı
CHP parti sözcüsü belediye ve meclis üyelikleri istemiş CHP den ittifak için
tamam haklı ama dem istedi verdiler buna niye vermemişler,
Dem e belediye verilmedi ki
Hatta belki dem aday bile çıkartacak kaldı ki verse dem in oy oranı çok yüksek ama vereceklerini sanmıyorum verilmez
Emin misin Esenyurt verilmedi mi?
Ülkeyi CHP yi dem e mahkum eden cb sistemi akp MHP ile birlikte girmese CHP vs ittifak olmak zorunda kalmaz yani mecburiyetten yapiliyor
Evet verilmedi heraeyrden araştır o söylenti sadece nasıl inaniyorsunuz
PKK ile anlaşma yapınca sence sorun değil mi
İstanbul belediyesine aldıkları PKK lılar sorun değil mi
Muharrem bey istemeye hakkı var bence
İBB de PKK li olsa on kere alınırdı kaç kez denetlendi bunlara inanmayın ayrıca PKK li varsa onu hükümete sor neden serbest diye
5 gün sonra görürsün
ben bir asker ve eski CHP li olarak ( CHP üyeliğimi 6 yıl once iptal ettim ) asla artık vermem
E. İ verdik gördük günümüzü
kaç tanesi alındı duymadın mı
kaç tanesine avukatlık yaptı bunlar
İBB çalışanı Şafak Duran'a 7 yıl 6 ay hapis cezası
İBB'de işe alınan 1668 kişinin veya yakınının terör örgütü irtibatın dair adli kayıt bulunduğu belirlendi
Tamam işte suçlu dışarda ne arıyor inu hükümete sorun
sen işe al hükümete sor mu ya çok safsınız ya suçu başkasına atmakla kurtulmaya çalışan CHP li siniz
biri sana bir şey yapsa gidin bunu başkasına mi sorun diyeceksin
evlenip yatagına adamı alıp sonra gidin bunu üst kattaki kadına mı sorun gideceksin
Hayur suçlu dışarda ne arıyor diyorum
ben işe adam alırken adil sicil kaydı alıyor muyum
sana iç soruşturmada bunların terör bağlantısı var demişler mi demişler sen sırf dem imzalı kagıt getirdi diye işe al sonra suça rte at
bak bakalım işe nasıl alınıyor hangi bölüme hangi partiden alınıyor araştır sen kesin üyesindir o partiye git sor
ama istersen ben biraz tiyo vereyim sp dem iyi üye ol işi kap