Merak ediyorum herkes bu kadar yersiz buluyorsa bu Dilber safsatasını; bu elbise alanlar, dans öğrenenler, ilan verenler kimler?😂

Merak ediyorum herkes bu kadar yersiz buluyorsa bu Dilber safsatasını; bu elbise alanlar, dans öğrenenler, ilan verenler kimler?😂
Bu kadar saçmalık sadece bizim ülkemizde olur bunun ne makaralık bir tarafı var ne komik ne başka bir şey neden bu kadar tutuldu bir sahne ne anlam içerdi de ne hissettirdi benim insanıma hayret bir şey ya neyse bunlara sinirlenmek bile saçma şunu düşünüyorum ne dilber ne sarı tutku ne yaparsanız yapın fiyatlarınız mecbur düşecek ikinci el eriyor.
Esını sevgılısını pavyona gondermeyecek kadınlar gıtse kıyamet koparcak kadınlar dılber elbısesı alıp dansını ogrenıyo? pavyon kadınına cuzzamlı gıbı davranan halk dılber delısı olmus komsusu pavyonda calıssan olse bı bardak su vermeyecek kadınlar ayıp gunah dıyenler hastası olmus anca bu ulkede bu kadar sacmalanırdı basardılar yıne, bastırılmıs duygular dıyorum
Cevap
6Cevap
Bence saçmalık
Bende ilana koydum ilan başlığını değiştiriyim bari hızlı gider belki 😅😅
Halkin zeka durumu
Satış stratejisidir dikkat çekme amaçlıdır diye düşünmek istiyorum…
Rolü çok iyi oynadığı için hazar ergüçlünün dizi başlamadan edindiği başarı bence rolünü çok iyi oynamış bizimkiler gerçekle diziyi ayırt edemiyor
Dilber yerine fadimana olsa nolur🙄
Hepsi sapık demek ki.
Ve bu kişiler de oy veriyor arkadaşlar
Bir de bu ülke niye bu halde diyorlar
Dilber ne qwe
Dilber kim 🥲
https://resimlink.com/439rwR0
Kanal d de başlayacak dizide pavyonda çalışan bi kadını canlandırıyor Hazar Ergüçlü. Ve şarkı sözünde geçen dilber evin barkın yok mu şarkısıyla da patlamıştır.
Allah'ın malları
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?