Türkiye'nin Fırat ve Dicle arasındaki topraklarını kastediyor olabilir mi? Arzı Mevud olayını duymuşsunuzdur.

Türkiye'nin Fırat ve Dicle arasındaki topraklarını kastediyor olabilir mi? Arzı Mevud olayını duymuşsunuzdur.
Yahudilerin inancına göre kutsal topraklar onlara aittir. Bu kutsal topraklara bizim doğu bölgesi de giriyor. Filistin’de onların kutsal olan topraklarından biri. Amaçları yavaş yavaş Filistin’den girip oradan Suriye falan derken Türkiye’ye geçiş yapmak. Kısacası PKK’ya şükredeceğimiz günleri yaşayacağız.
Ülkeye arapları alıp Türkiye’nin demografik yapısını bozarsan bir gün o gördüğün birlik beraberliğin özlemi burnunda tüter. Hoş böyle bir darbeyi Türkiye kaldıramaz, büyük ihtimalle İran ya da Afganistan’a dönecek vaziyetimiz.
Son zamanlarda Ruslar ve Ukraynalılar da geldi. Türkiye'den vatandaşlık almak bu kadar kolay olmamalı. Bu kadar düzensiz göç olmamalı. En azından, göç edenleri eğitip Türkiye'nin yararına çalıştırmak lazım. Türkiye'nin İran veya Afganistan gibi olacağını zannetmiyorum. İran Şii. Afganistan Selefi. Türkiye Müslümanlarının çoğunluğu Sünnilerden Hanefi veya Şafii. Yani, öyle bir şey asla olmaz.
Ben de öyle olmasını asla istemem ama görünen hâl ortada. Hepsi aynı tencerede kaynarken ülkenin yöneticisi değişse bile değişim olmaz. Bütün siyasetçiler aynı.
İsrail bir terör devletirir
Cevap
3Cevap
Türkiye sınırlarını aşıyor o vadedilmiş topraklar. Bu sıkar biraz, bizden toprak falan alamazlar. Üçüncü dünya savaşına doğru ilerliyoruz.
Sinsi sinsi yaklaşıyorlar. O kadar kolay olacak mı bilmiyorum. Allah vatanımızın her karış toprağını korusun. Adamlar Gazze diye bir yer bırakmadı.. bütün dünya seyirci kaldı olan bitene.
Amiiiin. Türkiye'yi kolay kolay alamazlar. Arkalarında Abd olmadan hiçbir şey yapamazlar. Adamlar, bebekleri ve sivilleri katlediyor. Soykırım yapıyorlar ama Avrupa'nın ve Arap ülkelerinin siyonist kuklası yöneticileri ses çıkarmıyor. Bizim ergenler de İsrail bayrağı paylaşıp duruyor. Ben, hiçbir İsraillinin Türk bayrağı paylaştığını görmedim. Bizim ergenler, sırf Arap düşmanlığı yapmak için cellatlarına aşık olmuşlar. Halbuki bu bir insanlık meselesi. Orada bebeklerin ve çocukların uzuvları kopuyor. Hastaneler, okullar, ibadethaneler bombalanıyor. Şunu da söyleyeyim. Birkaç İsrailli hesabın, Türk sayfalarına girip "Ben Türk'üm ve Müslümanım ama İsrail'i destekliyorum. Filistinliler, Türklere şöyle böyle yaptı." yazdıklarını gördüm ama başka yorumlara "Yahudi" olduklarını yazmışlar. Bunların bazıları fake hesap. Bazıları da incelendiği zaman, İsrailli hesapları oldukları ortaya çıkıyor. Bunlar Sabetayistler bence. İlk başta içimizdeki hainleri temizlemeliyiz.
Bir s'kimi yiyemezler.
olabilir
bop mevzusu mu
büyük ortadoğu projesi, vaat edilmiş topraklar
bu mevzu beni hayattan soğutuyor
her şey planlı, takır takır işliyor, bizim çabamız ve planlarımız boşuna
Hayır, öyle düşünme. Son yıllarda savunma sanayimiz çok gelişti. Türkiye, bu sene savunma sanayisinde dünyada 8. olmuş. İlk 10'a girmiş. MİT çok güzel çalışıyor ama içimizde çok hain olduğu için temizlemesi biraz zaman alacak. Türkiye kolay lokma değil. Bunlar, Abd'nin desteği olmadan hiçbir şey yapamazlar.
tatmin etmedi bu cevap, hala karamsarım
Biz, halk olarak ülkemiz için yapılan sinsi planlara engel olduk. Bunu, birlik olarak başardık. Birlik olursak, yapamayacağımız hiçbir şey yoktur. Bizi koruyan ilk başta Allah'tır. Sonra TSK, MİT var. Ülkemizin toprakları çok satıldı maalesef. Ruslara, Araplara, Ukraynalılara satıldı. Bizim milletimiz, daha çok para kazanmak için bunu yaptı maalesef. Ama Allah korusun, toprak satın alanlar, ülkemizi işgale kalkarlarsa MİT, buna kesinlikle izin vermez.
nasıl bu kadar umutlusun
Ben de ilk başta karamsardım ama Gazzelilerin umudunu ve dayanıklılığını görünce ben de umudumu geri kazandım. Eğer bir İsrailli, benim toprağıma gelip almak isterse sonuna kadar savaşırım. Elimde tencere, tava, ne varsa hiç çekinmeden yaparım bunu. Biz böyle bir milletiz. Elimizdeki en küçük imkânlarla bile düşmanı yeneriz. Kaldı ki bir sürü savaş uçakları ve gemilerimiz var. İnsan, Allah'a tevekkül edince çok rahatlıyor.
Anca benimkine hükmeder o da karısı
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?