Yine her eve ateş düştü. 😥😢☹️🙁
Şehit ailelerinin başı sağolsun. 🇹🇷
12 Ocak, 2024 Cuma 22.38

Yine her eve ateş düştü. 😥😢☹️🙁
Şehit ailelerinin başı sağolsun. 🇹🇷
12 Ocak, 2024 Cuma 22.38
Bilmiyorum Yemen'e de saldırı düzenlendi müslümanları yok etmek istiyorlar resmen yavaş yavas bize de gelecekler gibi halbuki Filistin için sesini çıkaran bir ulkeydi şimdi de biz de şehitler var bu savaş din savaşı bizler müslümanız öç cocuklari gözleri üzerimizde hepsinin
İslam'da şehitlik pek yüksek bir mertebe olarak kabul edilmiştir. Kuran'da Allah'u Teala şehitler için siz onları ölü sanmayın, onlar diridir buyurmaktadır. ( Al-i İmran Suresi 3, 169 ) Allah katında şehadet mertebesinde olan insanların nasıl da özel ve kıymetli bir mertebede olduğunun vurgulanmasıdır.
Bu vatanın, bu milletin sağ olması için hiç bir zaman son bulmayacak, ne mutlu ki bu mertebeye erenlere.
Emeğine sağlık çok doğru yazdın.
Eyvallah
Siyonist o çocukları yok edilmeden ülkemizde ve orta doğuda şehitlik bitmez çünkü Yahudi denen aşağılık Siyonistler vaad edilen toprak peşinde.
Biz de "kızıl elma" "ümmetin lideri" diye diye adamların eş başkanının peşinde gidip "kahrolsun İsrai" diye bağırmaya devam edip "bizi kıskanıyorlar" diye kendimizi uyutmaya devam edelim.
@SymrnaCityStyle kesinlikle
Rica ediyorum
Cevap
9Cevap
Burası türk yurdu burada her daim çakal olur
Önemli olan ele başları olan istihbarat örgütlerinin valilerini bulmak
Belki de ☹️
Sanırım bu cağrafyanın kadari bu dostum bende orada askerlik yaptım orası başka bir dünya.
Aslında kaderi değil de işte
En kötüsüde şehit vermeye alıştırılmış bir toplum olduk
Ne yazık ki 😥
burada şehitler bitmez kardeşim düşmanın çoksa
Evet
Kandili dümdüz etmeden bitmez... neden girip dümdüz etmiyoruz orası belli değil... bilmediğimiz derin mevzular var
Allah rahmet eylesin mekanları cennet olsun abi
Siyasetçiler ne zaman bundan vazgeçerlerse o zaman
Mekanları cennet olsun inşallah 😔🤲🤲
Amin,☹️☹️
Mekanları cennet olsun
Amin
Düşmanlar bitince.
Kahroluyorum 🤦🏻
Mekanları cennet olsun🙏🏻
Amin abi
Zor son bulur
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?