Gündem Hava çok soğuk, yağmur şiddetli rüzgar hiç durmadı ilk defa kışı bu kadar zor geçiriyorum siz? KahveMavim Takip Et Yoda Yaş: 33 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Güncellemeler+1 yıl Yine hasta oldum ağrılarım çok Hava çok soğuk, yağmur şiddetli rüzgar hiç durmadı ilk defa kışı bu kadar zor geçiriyorum siz? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Gündem konusunda 26,7b cevap paylaştı. Ankara daha o kadar soğuk değil ama gelir yakında 0 0 Yorumla
ElCuco Takip Et Master Yaş: 36 , eic 99% +1 yıl Ölüp ölüp last checkpoint üstünden yeniden spawn oluyorum 1 1 Yorumla KahveMavim +1 yıl Adamım😂 Yorumla
Ksproff Takip Et Master Yaş: 35 +1 yıl Gündem konusunda 683 cevap paylaştı. Kış aniden geldiği için bir çoğumuz adapte olamadık. Evinizdeyseniz sorun yok 2 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl İklimler çok sert geçecek artık. , profil Eskişehirde mi çekildi? 1 6 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Heyy abla sana diyorum Yorumla KahveMavim +1 yıl İstanbul Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Bu kadar zor değilmiş soru sorduk görmezden geldin ikinci yaziyi yazmadan bir kelime yazsaydın ölecek miydin Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Iyi oldu oh sana Yorumla KahveMavim +1 yıl İyi bari ben hastayım yatıyorum ölü gibiyim buna sevinen de ne bilim aklında sorun var galiba tanımadığın insanım nefretin niye Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Nefret değil be oylesine yazdim tanımıyorum seni sadece kaba olup cevap vermemişsin soruyu guncelleyince bende ondan mütevellit oyle yazdım Yorumla
DümendenSportmenn Takip Et Xper 5 Yaş: 26 +1 yıl Nerede yaşıyorsun nasıl ilk defa oluyor ya 1 6 Yorumla KahveMavim +1 yıl İlk defa kişi zor geçiriyorum demek istedim çok üşüyorum bu sene Yorumla DümendenSportmenn +1 yıl Bende onu diyorum zaten daha önceleri daha soğuktu Yorumla KahveMavim +1 yıl Hayır şimdi daha soğuk yağmur rüzgar hiç durmadı Yorumla DümendenSportmenn +1 yıl Katılmıyorum Yorumla KahveMavim +1 yıl Ben sana katılmıyorum Yorumla DümendenSportmenn +1 yıl Ben sana katılmayınca otomatikman sen de bana katılmamış oluyorsun zaten Yorumla
Asknedencanyakar_ Takip Et Master Yaş: 34 +1 yıl Gündem konusunda 708 cevap paylaştı. burada da öyle bugün tuhaf bir gün 1 0 Yorumla
Theseussz Takip Et Master Yaş: 32 , eic 84% +1 yıl Gündem konusunda 501 cevap paylaştı. burada kar yağıyor lan 0 0 Yorumla
Hairmafya Takip Et Master Yaş: 36 +1 yıl Gündem konusunda 429 cevap paylaştı. Neresi orası 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
8Cevap
Ankara daha o kadar soğuk değil ama gelir yakında
Ölüp ölüp last checkpoint üstünden yeniden spawn oluyorum
Adamım😂
Kış aniden geldiği için bir çoğumuz adapte olamadık. Evinizdeyseniz sorun yok
İklimler çok sert geçecek artık. , profil Eskişehirde mi çekildi?
Heyy abla sana diyorum
İstanbul
Bu kadar zor değilmiş soru sorduk görmezden geldin ikinci yaziyi yazmadan bir kelime yazsaydın ölecek miydin
Iyi oldu oh sana
İyi bari ben hastayım yatıyorum ölü gibiyim buna sevinen de ne bilim aklında sorun var galiba tanımadığın insanım nefretin niye
Nefret değil be oylesine yazdim tanımıyorum seni sadece kaba olup cevap vermemişsin soruyu guncelleyince bende ondan mütevellit oyle yazdım
Nerede yaşıyorsun nasıl ilk defa oluyor ya
İlk defa kişi zor geçiriyorum demek istedim çok üşüyorum bu sene
Bende onu diyorum zaten daha önceleri daha soğuktu
Hayır şimdi daha soğuk yağmur rüzgar hiç durmadı
Katılmıyorum
Ben sana katılmıyorum
Ben sana katılmayınca otomatikman sen de bana katılmamış oluyorsun zaten
burada da öyle bugün tuhaf bir gün
burada kar yağıyor lan
Neresi orası