Gündem Deprem bölgesi için yardım etmeye devam ediyor musunuz? Gizli Üye (30-35) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 Yapay Zekaya Sor hayır evet Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan: Yaşın 18 - 24 25 - 29 30 - 35 36 - 45 46+ Lütfen yaşını seç Deprem bölgesi için yardım etmeye devam ediyor musunuz? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
kdsljdkspalsls Takip Et Guru Yaş: 35 , eic 99% +1 yıl 1 lira bile yardım yapmadım çünkü yerine gitmiyor diye düşünüyorum elden yardım edebilsem 1 2 kişiye ederdim 1 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl turkiyemizz cok guzel bakiyorr :) ben yolladim zamaninda artik daha gerekmiyor 1 0 Yorumla
kimsesiz95 Takip Et Guru Yaş: 30 +1 yıl Hayır gittim gördüm ki toplanan çoğu yardım verilmemiş çoğu yardım da çöpe gitmiş maddi destek verilmemiş çoğu kişi imkanlarıyla ev yapmaya çalışıyor 1 0 Yorumla
Mr_Potter Takip Et Guru Yaş: 29 , eic 97% +1 yıl Her hafta 1 tır yolluyoruz. Ağırlıklı Hatay'a. Kime ne destek verebilirsek mutlu eder bizi.. 0 0 Yorumla
Mehmetbjk1903 Takip Et Yoda Yaş: 31 +1 yıl 5 kuruş dahi vermem degmezler. Hakkım haram olsun yeter ki 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
1 lira bile yardım yapmadım çünkü yerine gitmiyor diye düşünüyorum elden yardım edebilsem 1 2 kişiye ederdim
turkiyemizz cok guzel bakiyorr :)
ben yolladim zamaninda artik daha gerekmiyor
Hayır gittim gördüm ki toplanan çoğu yardım verilmemiş çoğu yardım da çöpe gitmiş maddi destek verilmemiş çoğu kişi imkanlarıyla ev yapmaya çalışıyor
Her hafta 1 tır yolluyoruz. Ağırlıklı Hatay'a. Kime ne destek verebilirsek mutlu eder bizi..
5 kuruş dahi vermem degmezler. Hakkım haram olsun yeter ki
Hayır