Hep demişimdir egerki bizler bir toplumsak veya bir bireyler değilsek her şey ortada üst makamdaki kıymetli liderler birlik beraberlik içerisinde hep bir ağızdan değilde hep bir daha fazla fedakarlıklardan gösteriş olmadan her sorunlu alanı daha fazla elverişli hale getirip çabucak şekilde yeniden işaat etmeye karar verirlerse sonuçta bir temel sorunun cevabını biliyoruz. Deprem öldürmez işaat edilmiş ve zamanla yeni dünyaya ayak uyduracak zeminler çizip imzalarını atabilirler elimizde ana maddelerin sorular olarak değerlendirmek gerekirsek cecaplarıda yani malzemeler'de bizlerde yani birlik beraberlik anlayışı ve toplum ca yaşamayı daha iyilerini bile üst rütbeden alt rütbeye kadar herkes elini taşın altına koymak gerektirir İstanbul 'da bunu dünyaya gösterirsek işte ozaman bizlerde kendimize yakısanı yapmış olur ve deprem konusunu köşeye alır daha güzel Levellere geçmiş oluruz şampiyonlar ligi gelişim ve değişim olanlar için en büyük pist alımıysa bizim pistimizin bizim cağımızın bir büyük sorunu ve cevaplarıyla beraber birlik beraberlik icerisinde bereketli şekilde siyasetin tek amacı ben oraları için zemin kuruyorum diyerek istambul depremi olur bize İstanbul şöleni saygılar MG
Gerekli önlemler alınmış olsaydı insanların böyle korkusu olmazdı. Önlemler için çok geç kalındı. Bu İstanbulun dönüştürülmesi çok zor artık. Olası bir depremde İstanbul'a kimse giremez.
Bu düşünmek kabus bana, fakat bir gün olacak. Allah korusun olursa bir çok insan kurtarılmayı beklerken can verecek. Sokaklar kötü araçlar park etmiş, İstanbul da çok toplanma alanı yok. Alanlar yetersiz, çadır yok barınma yeri hazır değil, tuvalet yemek duş için hazırlık yok. Kısacası 20 milyon yaşiyorsa şu an kayıtlı kayıtsız yarısı ölü bu insanların. Belkide buna bende dahilim.