Keşke engelleyecek kadar korkmasa. Benden :)
Cübbeli Hoca hakkında kötü konuşanlar cehenneme gitmekten korkmuyorlar mı?
Keşke engelleyecek kadar korkmasa. Benden :)
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Cübbeli Hoca hakkında kötü konuşanlar cehenneme gitmekten korkmuyorlar mı?
Türkiye’de bu dini başka böylesine derin bilen bir alim yok.

Anlatıyorum dinle ; Din üzerinden para kazanan tücaret yapan kişilere şarlatan denir. İslamı ögrenmek istiyorsanız kuranı kerim var aç oku anlayamıyorsan çeviriye bak türkçe meali var. Ayrıca bir insan hakkında dedikodu yaparsan günaha girersin bu adam veya başka birisinin hakkında dedikodu yaparsan günahtır. Ahmet bey'in hafızlık belgesi var mı? İlahiyat mezunu mu? veya radyo televizyon mezunu mu tv çıkıp bu tarz hikayeler anlatıyor? Öyle olma bile anlatamaz Dinde zorlama yoktur. Sen neyün kafasındasın kızım
İlkokul mezunu ama bunu zaten açıklamıştı ilahiyat mezunlarını topla bir yanada cübbeli hocamızı koy baş edemezler.
https://www.youtube.com/watch?v=pzsW53r3QQg
İlahiyat çok tehlikeli bir yerdir. Başka bölüm oku ama ilahiyat okuma.
Medyada şow yapmaya benzemez din. Kimsenin arkasına da gözlerini bağlayıp gidemezsin. Dinine önem veriyorsan Kuran'a yönelmelisin. Kitabı anlamadan okumadan, kitap hakkında ve kitabın yazarı hakkında atıp tutanları tartamazsın.
Cübbeli Hoca mı daha iyi bilir yoksa sen mi İslamı?
Sen yoldan çıkmışsın, senin gibi sapıklar yüzünden millet dinden soğuyor.
O nasıl laf ne yanlışımızı gördün?
Ateist misin sen?
Maaşını YouTube'dan alan TV Alimi.
Hani Gevurun ekmeğini yiyen, gevurun kılıcını sallardı? :D ( Kendi açıklamıştı )
Sizin gibi süslümanlar, dinden bi'haber insanlarda bunları Alim diye başımıza bela eder işte.
YouTubedan para haram mı reklam alan hocalarda var
@uyanmakzorundayiz
@uyanmakzorundayiz
Kendi açıklaması şu şekilde. > Gevurun ekmeğini yiyen, gevurun kılıcını sallar.
YouTube, Amerikan Merkezli bir şirkettir. Yani Parasını veren, kendi dediği gibi bir gevurdur.
Kaynak ne
Youtubedan para kazanmak haram mı?
@uyanmakzorundayiz
Kaynak ; Cübbeli'nin Kendi videolarındaki söyleyiş.
Teknoloji zamanla gelişiyor iyiye kullanılırsa kullanmakta sakınca yok.
Cübbeli Hoca zaten facebook twitter snapchat instagram da kullanıyor
Minareyi çalan, kılıfını hazırlar diyorsun? Tam da beklediğim bir cevaptı. :D
Tıpkı Faiz'in her türlüsü haramdır diye ayet varken, diyanetin '' Kamu bankasının faizi caizdir '' demesi gibi di mi? İşte, tam demek istediğim yere geldiniz istemeden. Dini kendinize göre yorumlamanız sebebiyle, insanlar inen dine değil, sizlerin uydurduğu dine inanmaya başladı..
YouTube kanallar o zaman herkesin parası haram mı
@uyanmakzorundayiz
Ben o kısmı ile ilgilenmiyorum. Haramsa haram, helal ise helal. Kazanana da Allah daha çok versin. Sadece adamın dediğine göre ( Cübbeli'nin ) harammış. Ama kendi kazancı sorulduğunda YouTube'u gösteriyor. O zaman ben de soruyorum kendisine. Neden dediğin ile çelişiyorsun diye.
Kesin cehennemi boyladım ben hayvanın teki yüzünden etmediğim kötü söz kalmadı hocamm şeytana uydum hocamm😂😂
Tövbe edebilirsin :)
Seni takip etmek istiyorum soran beni takip et ilmi konular önemli
Ettik işte şeytana uyduk dedim ya 😀
Cevap
10Cevap
Bu mu derin biliyor siz alım tanımamışsınız o zaman tv alimi bunlar
Evet bu çağın İmam-ı Azamı
İmamı â'zam kim sen biliyor musun
Eski zamanda yaşamış büyük bir alim
O cüppeli denen kişi
Numan Bin Sabit lakabı İmam-ı Azamın tırnağı etmez
Arapça biliyor musun sen çok bilmiş
Arapça bilen tanıdıklarım var 🤣
Millet Allah tan korkmuyor sen cübbeli. Diyorsun
Korkmalılar ama
İşte yok öyle bişey kalmadı keşke senin gibi gençler hep olsa
burada bu konuda kimseyle tartışmaya girme anlatamazssın
Ablam iyi misin ya, tapmayın hacıya, hocaya gidin Kur'an'ı okuyun!
Biz hocayı seviyoruz sadece , tapmıyoruz.
Evet ama ne diyorlar
Cübbeli hoca sünnete bağlıdır geçen sohbette tükürük-ü şerifi bile çekinmeden anlattı
https://www.youtube.com/watch?v=GELDiDqvdI8
Fetva kime soruyon
Peygamber efendimiz demiş alimler peygamberlerin varisi
Ahir zamanda yaşıyoruz fitneler çok bidat ehli çok bidat ehli dikkat edin
@uyanmakzorundayiz bana o adam samimi gelmiyor, diyanetin kaynaklarında her türlü bilgiye ulaşıyorsunuz zaten kuran ve sünnet elimizde varken farklı kaynak arayışının sebebi ne?
Farklı kaynak derken onlarda hadis kuran kaynakları
@uyanmakzorundayiz Kuran tektir hadisler de sahih olan ve olmayan diye ayrılır Kur'ani yaşamak ve efendimizin sahih hadislerinden bilgi edinmek ve Allah'ın verdiği aklı kullanmak yeterlidir
Tamam gonca iki kaynakada bakıyoruz zaten
Cübbeli Hoca zaten hadis ve ayetlerden başka bir şey okumaz. Anck onlar arapça. Türkiyede Arapçayı hakkıyla bilen başka hoca yok
Zor bir dil ben öğrenemem ki
Bende az biliyorum istersen sana öğretelim
Ekle istersen mesaj atabilirsin
Bir dine en çok zararı din adamlarıyim diyen insanlar verdi
Cübbeli ahmetin müslüman olduğuna bile inanmıyorum..
Allah hidayet versin sana bu nasıl cümle
Cennet cehennem diye bir şey yok ki bunlar hep insanların uydurması
Var…
Yok tanrı cenette kadın pazarlamaz
Öyle bir şey yok
Var sende bunu bilmiyorsun kafanıza göre eğip büküyorsunuz memeleri tomurcuklaşmiş kadınlar olacak şelaler akacak cenette hepsi hayal ürünü insan öldükten sonra hiç bir şey göremez vücudu nelerden oluştuysa onlara kavuşacak böyle absürt hikayelere inanmayın artık 21 yuzyildayiz
Ölünce görürsün kabirde inkar edenler Allah hidayet versin
Yanlış meal 😂😂
Bir de bilmiş gibi konuşuyor 😂
İşinize gelince yanlış meal işinize göre tanrıyı yönlendiriyorsunuz
Cevap sahibi ahiret imanın neden yok
Kabirde görürsün
Senin bu kitabı anlaman için arapça bilmen lazım Türkçe değil bu kitap Türkçe'ye Mustafa Kemal Atatürk sayesinde çevrildi siz öğrenin kendi benliğinize kavuşun diye takla atın diye Türkçeye çevrilmedi ayrıca Türkleri İslam dan saymıyorlar bu 1 2ncisi şeriat kurallarına göre yaşamadığın için kafirsin Türkler'in İslamla alakaları yok bu da 3 öyle kafana göre eğip bükerek İslami yasayamazsin bu 4 ayrıca diğer arkadaşa söylüyorum senin Allah dediğin güç Mekke de duran el ilah putu el ilah zamanla Allah olarak çevrilmiştir Muhammed putlarla antlaşma imzalamıştır kafirun süresini oku Necm suresi 19 20 21 ncı ayetlerinde el lat el Uzza geçiyor bunlar el ilah in kızları Mekkeli halk Muhammed sen bu putları tanrı olarak aldın diye sorduklarında Muhammed bütün halkı katletti Tevbe suresi ilk 5 ayetinde katledilişlerini görebilirsin Tevbe suresi antlaşmanın bozulma ayetidir böyle tatlı su Müslümanlığı olmaz cahil çühela kafanıza göre bu dini yaşayamazsiniz
Maide suresi 44 ncu ayeti aç oku Allah'ın indirdiği kitapla hükmetmeyenler kâfirdir diyor Allah'ın kanunları ne şeriat şeriata göre yaşamayan bütün müslümanlar kafir
Ahiret diye bir şey yok Kur'an'ın temel mantığıni anlatayım sana Kur'an'a göre uçsuz bucaksız bitmeyen bir dünya güneş ile yıldızlar yerin altına inip inip çıkıyorlar güneş yerin altından çıkıyor Allah'a secde etmeye gidiyor namaz kılıyor Allah izin veriyor bir gün oluyor sonra bu böyle süre geliyor bir gün gelecek o güneşe Allah izin vermeyecek doğmasına battığı yerden geri doğacak bu da kıyametin başlangıcı olacak Kur'an'ın temel mantığı bu yönde böyle saçmalıklara artık inanmayın mitolojik hikaye hepsi
Seleficiler öyle diyor
Cevap sahibi Allah'tan başka ilah yok anla
Allah seni ıslah etsin
Amin inşallah ıslah olur
@uyanmakzorundayiz Senin Allah dediğin mekke duran bir Put El ilah adı bu kadar saçmalamayin artık kalem suresi 15 ncı ayet aç oku eskilerin masaliyla Yahudilerin masaliyla din yaşıyorsunuz
Siz putperestsiniz camilerin yönü Mekke ye dönük Mekke nin içinde ki Puta dua ediyorsunuz Mekke'nin etrafında kafanızı sallayarak dönüyorsunuz Mekke de sizin tanrınız Mekke de
Okuyacam ama inkar etme her dini araştır tahrif edilmiş diğer dinler Allah katında tek din islam
Umarım doğru yolu bulursun ismini bilmiyorum yaşını
@uyanmakzorundayiz Tanrının dini olmaz diğer dinler tahrif edilmedi bu müslümanlarin söylemi herhangi bir kanıt belge yok Yahudilerin kitabı tanah kitabı bulundu ve günümüzle kiyaslandi hiç bir tane değişiklik yapilmamiş ayrıca Kur'an Tanah kitabı ile İncil den çalınarak yazıldi yüzde 90 Tanah yüz de 10 İncil siz Fatiha suresi okuyorsunuz ölülerin arkasından aslında İncil deki göklerdeki babamız adlı duayı okuyorsunuz oradan alıntı yemek duasını ölülerin arkasından okuyorsunuz yaratılış ayetleri birebir Tanah kitabından alıntı o yüzden tanrıyi böyle çıkar amaçlı kullanamazsiniz
Hem Allah’a inanmıyorlar bir de Hocayı kötülüyorlar. Siz imansızsanız hoca sizin için ne yapabilir ki?
Dinsiz misin dinle derdin ne
Allah hidayet versin Allah ıslah etsin bu sitede din düşmanı çok hadis kuran inkar edenlet var
@uyanmakzorundayiz Sen iyi birisin ama çok bilinçlisin keşke bunlarda senin gibi olabilse uyanmakzorundayiz
İnşallah inkar ediyorlar maalesef ateist deist sayısı artıyor Allah hidayet versin Allah ıslah etsin
@uyanmakzorundayiz Sen doğru yolu bul ben çoktan doğru yolu buldum bu sacmaliklara inanacak kadar aklımı yitirmedim yaşın hiç önemi yoktur önemli olan insanın aklının fikrinin gelişmesidir insan sayıyla büyümez ya da sayıyla küçülmez o yüzden artık bu tür sacmaliklara inanmayın Araplar Türkleri müslüman olarak görmüyorlar tanırlari kabul etmiyor ki Kur'an'ın aslı bile yok Muhammed in Kur'an-ni yaktılar 4 halife kendi kafalarına göre yeni bir kuran yazdı şu an sizin elinizde ki Kur'an Ömer'in kuranı Muhammed in Kur'an'ın da noktalama işaretleri yok Ömer'in kuraninda var
Ama neler diyon dinsiz mı olalım
Kur'an'ın Aslı bile yok ne demek bu Bilgi nereden buluyon
@uyanmakzorundayiz Yok orijinali Kur'an'ın Muhammed öldükten sonra yaktılar Ömer'in kendi yazdığı Kur'an var Ali'nin kendi yazdığı Kur'an var Ebubekir in kendi yazdığı Kur'an var Osman'ın kendi yazdığı Kur'an var aslı orjinalini yaktılar Kur'an'ın sana dinsiz ol demiyorum sadece İslami öğren diyorum böyle ılımlı İslam yaşamayın İslam da tatlı su olmaz tam müslüman olunur deist ol agnostik ol illa Arapların putuna inanmak zorunda değilsin böyle kafanıza göre eğip bükmeyin size öğretilen İslam Anadolu da yumuşatılmış halı gerçek İslam Afganistandaki İslam Müslümanim diyen herkes Araptir Kuran Arap Yarımadasına inmiş bir kitaptır arapalara özgü bir kitaptir türküm Müslümanım diyemezsiniz çünkü Kur'an da bile diyor Türklerle Araplar birbirleriyle savaştıği gün kıyametin başladığı gün olacak diyorlar Türkler zorla İslamlasmiştir kılıç zoruyla talas savaşını talas nehrinde yapılan bir savaştır kesilmedik türk kalmamıştır ayrıca Bismillahirrahmanirrahim derken üçleme yapiyorsunuz illah ay tanrısı rahman Yemen tanrısı rahîm cehennem tanrısidir
İncil den alıntıdır bu besmele kurandan kaldırılmiştir
Türkler tarihi tek tanrı inancı vardı ama
Risâle-i Nur ile; Allah’ın varlığına, Kur’an’a, iman esaslarına, yapılan tüm saldırılara sed çekilmiş, tüm şüpheler izale edilmiş, imana dair tüm sorular cevaplanmış ve delillerle ispat edilmiştir. Dinsizliğe ve imansızlığa sürükleyen fikirlerin hepsi bâtıldır, zaman kaybı ve sonu hüsrandır. Ateizm, denizmiş benzeri fikirler küfür ehlinin Müslümanların bahçelerine fırlatıp attığı “çöp” gibidir. Bakmaya, ilgilenmeye bile tenezzül etmeyin. Ne olduğunu bilin yeter. Siz kendi tertemiz, sâfi, öz kaynaklarımıza bakın. Doğrudan Kur’an’dan süzülmüş, her soruya cevap veren, her müşkülü halleden, her konuda ilim deryası olan Risale-i Nur’u okuyun. O zaman hiçbir bâtıl fikir ya da siyasî fitne sizi etkileyemez.
@uyanmakzorundayiz Türklerin ilk tek tanrılı kabul ettikleri din Museviliktir İslam çok sonradan ortaya çıkmıştır 7nci yüzyılda ortaya çıkmıştır Araplardan Türklere geçmiştir Türkler kılıç zoruyla Müslüman olmuştur benliklerini kaybetmiştirler Allah mekke de duran El İlah putu gökler de Allah diye bir şey yok sen Turan Dursun diye bir adam duydun mu? Turan Dursun okudun mu? Turan Dursun klasik Arapça bilen bir adamdı ve bu Kuran-ı sonuna kadar araştırdı en ince detayına kadar baktı kitaplar yazdı din bu adlı seri kitabını oku orada her şeyden bahsediyor Kuranın aslı olmadığını delillerle kaynaklarla gösteriyor ondan sonra Arif Tekin oku bu lanet karanlıktan kurtulun artık siz Türk'sünüz hepiniz İslam'ın karşısında kafirsiniz sizi İslam'dan saymıyorlar Muhammed'in Türklere karşı söylediği katletme hadislerini okuyun ondan sonra da hayla gelip Müslümanlığı savunuyorsanız siz Arapsınız Arap başka birr şey değilsiniz darülü harp darülü İslam vardır yer yüzü Allah'ındır bütün dünya İslam olana kadar savaşın diyorlar tanrının bir dini olmaz bunu deist ya da agnostik ol ama bu karanlıktan kurtulun
@uyanmakzorundayiz https://www.youtube.com/watch?v=SaYfSxKr39Y
Dediğin kişiler baktım İslam düşmanı
@uyanmakzorundayiz İslam düşmanı falan değil sizi aydınlatmaya çalışıyorlar Turan Dursun kurandan konuşuyor klasik arapçası ile birlikte dan dan yüzünüze vuruyor
@uyanmakzorundayiz Sizin gerçekten söylüyorum beyniniz yıkanmış sizin tanrınıız en büyük kötülüğü size yapıyor zaten sakın aydınlanmayın böyle gidin iyi günler
Sende attığım video izle
Cehennem gidince anlarsın inkarcılar
@uyanmakzorundayiz Olm senin cehennem dediğin yer ne biliyor musun? Ge Hinnom: Ge: Vadi
Ben: Oğlu
Hinnom: Hinnom kudüste olan bir yer ismi Eski Ahit'te Kudüs'te Hinnom'un Oğlunun vadisi (Gehinnom veya Gei-ben-Hinnom) çocuk kurbanlarının (yakılarak) gerçekleştirildiği lanetli bir vadiydi. İncillerde İsa Ondan "kurtçukların ölmediği ve ateşin sönmediği yer" olarak bahsetti. (Markus 9:48) 2. yy. da yazılan Ezra'nın apokrif kitabında Gehinnom aşkın (transendental, manevi) cezalandırma yeri olarak ortaya çıktı. 500'lerde yazılan Babil Talmudunda bu değişim tamamlandı.[1] Kur'anda da cehennem azabından sıklıkla bahsedilir. bu Ge hinnom vadisine çocukarı atarlar ortasında kocaman ateş lav vardır ne anlatıyorsun sen gel birlikte gidelim cehenneme kudüse dünyada var olan bütün güzellikleri heyecanları cenette anlatmışlar kadınlar gelecek içki içeceğiz şarap nehirleri akacak demişler cehennem de alevler de yanacaksınız demişler ki zaten cehennem kudüste olan bir yer yani bu kadar mı beyniniz yok sen zaten inkarcılardan da betersin seni Müslüman olarak kabul etmiyorlar hayla bir taraflarını yırtıyorsun
Tamam beni anlamıyorsun dinde zorlama yoktur
@uyanmakzorundayiz Sen anlamıyorsun he yoktur zorlama Tevbe suresi ilk 5 ayet kafirleri öldürün inkarcıları öldürün kendin söylüyorsun az önce cehenneme gideceksin diye illa bir şekilde intikam alıyorsunuz bu dinde zorlama yoktur kelimesi tamamı ile yalandır kafurun suresinde de aynı muhabbet oldu senin dinin sana benim dinim bana dediler sonra Muhammed güçlendi bütün herkesi katletti ki zaten Türkler'i de katletederek İslamlaştırdılar İslam kendinden olmayını öldüren bir dindir böyle Tatlı Su Müslümanlığı olmaz
Cübbeli Ahmet hocanın ifşası var her yere yayılmış. Zina işlerken. Niye korkalım?
Süslumanlari sevmem...
Cübbeli Hoca onlardan değil :)
Oda onlardan. Sozde musluman bunlar. Bunlar ayakli cubbeli magazin programi gibiler. Tek bildikleri kadinlari konusmak
Fetöyü bitiren bir adamdan bahsediyoruz
Yanmaz kefen aldım kafam rahat
Yanmaz kefen diye bir şey yok
Bırakın şu hocalari kendilerine Hayri yok bunların
Değil cübbeli rab gelse fırça kayarım!
Ne diyon
Keşke beynini az da olsa kullanabilsen
Bu ne demek? Hakaret etme!
Ne demek hakaret değil sen hiç kullanamıyorsun o zaman
Düzgün konuş 😡
Cahil insan!
Diyalog tehlikesi ile mücadele ederek
Halada fetö cemaatler uyarıyor Süleymancılar tehlikeli dikkat fetö var hala
@uyanmakzorundayiz bro boş bos konusuyor soruyu soran
Neden ama doğrular diyor
@uyanmakzorundayiz fetoyu Cübbeli mi bitirdi 😂
Uyardı
Halada uyarıyor
Kime danışacaz ehli sünnet
Bağlı değilim fetva sohbetleri izlerim
Sahabeler peygamberimize bağlı değil miydi?
Sahabe ayrı peygamber ayrı peygamber efendimiz demiş alimler peygamberlerin varisi
Bir tutmuyorum ama neymiş demek ki insanlara bağlanmak hayır da olursa yanlış değilmiş
Sen bunun dediklerini yaparsan go go cehennem
Hayır
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?