Kazanamaz. Bu sefer sanmıyorum.
Kesin kazanır.
Kararsızım.
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç

Kazanır ama beni ilgilendirmiyor artık, çünkü oy vermeyecem hiçbirine hele ki İmamoğlu da asla, 5 yıldır haftanın 2 günü isale hattında arıza nedeniyle sular kesilecek diye mesaj geliyor birde sinekten geçilmiyor kış olmasına rağmen, en azından akape döneminde ilaçlama yapılıyor ve bir kız bile su kesintisi olmuyordu, ama yine de hiçbirine oy vermeyecem hepsinin canı 🔥🔥🔥
Kazanamaz kazanmamali. Cunku İstanbul da basarisiz bir 5 yil gecirdi. IBB baskanligi haric her seye herseye burnunu soktu. İstanbul gibi buyuk bir sehri basi bos birakti.
Kendisine oy verenler bile pisman. Soylemleri ve yaptiklari ile insanlarin gozunden dustu.
Sonucta İstanbul 5 yil kaybetti. Ustelik IBB yi o kadar cok borcu soktu ama orta da dogru duzgun bir icratta yok. O kadar para nereye gitti.
Ilk aklima gelen bir kisim IETT otobuslerini metrobusleri ureten Mercedes firmasina bakim ve onarimlar icin "Siz yeterli bilgiye sahip degilsin diyerek baska bir firmaya vererek otobuslerin metrobuslerin yolda kalmasina neden oldu. Hem Istanbullu magdur oldu hemde IBB parasi bosa gitti.
Bence Ekrem İmamoğlu secimi kaybedeli iki üc sene kadar oluyor. Oda bunun farkinda oldugu icin kapaği CHP genel baskanligina atti zaten. Şu an CHP de tipki HDP de (DEM) oldugu gibi eş genel baskanlik var. IBB secimi kaybedildikten sonra CHP de genel baskanlik koltuguna oturacak.
Bence CHP genel baskanligini da hak etmiyor.
Chp olarak değil de İmamoğlu kendi ismiyle kazanabilir. Hitabet manipüle ve etkili bir yönlendirici tarafı var, Doğu ve karadeniz insanı kendisine bağlayabiliyor ve destek alıyor, zaten özgür özel kukla başkan gibi şu an imamoğlu daha ağır basıyor partide. Seçime gelirsek İmamoğlu kazanır bu arada ben öyle düşünüyorum.
Cevap
85Cevap
Kazanabilir belki de.. bekleyip görürler
Geçen sefer HDP destek verdi diye onların hatırına oy verdim. Ama artık hayvan terli, yemez.
İstanbul'da adam mı bitti de Allah'ın Trabzonlu mutahitine oy vereyim? Trabzon'da İstanbullu bı de Fenerbahçeli birine oy verirler mi? Vermezler.
Ayrıca akp kazanmasın diye mecbur bırakılıp CHP ye oy filan vermem. Konu hırsızlık, rant olunca chp, akp arasında bir fark göremiyorum. Hep laf, hep yalan, hep goy, goy. Oyum değerli gerekirse gitmem sandığa. Hirsizlar arasında bir seçim yapmak zorunda hissedecek kadar şuurumu yitirmedim.
Chp'nin millet nazarındaki tüm değeri soldu gitti. Bağımsız aday olsaydı belki bir ihtimal alabilirdi ama bu kez kazanabileceğini sanmıyorum. Tabi ak parti ve mhp'nin adayının kim olduğuna da bağlı değişir ama bu kez çok sağlam bir aday çıkarıp alırlar diye düşünüyorum
bu millette değer yok. yarısından fazlası satılık ahlaksız b. k cuvalı
Heh işte bundan bahsediyorum. Birlikte yaşadığı insan topluluğunu sırf kendilerine hak olarak verilenler doğrultusunda yaptıkları seçimler yüzünden bu şekilde saçma, ahlak yoksunu ve egoist bir tavırla yargılamaya devam edildiği sürece istedikleri hiçbir şey gerçekleşmeyecek. Hep karşı tarafın tahakkümü altında kalacaklar.
değeri olmayan foseptik yıgınına değeri varmış gibi davranamam ama burdaki asıl sorun herkesi chpli bellemek. kardeşim ben chpli değilim bunu nereden cıkarıyosunuz.
Sana chplisin dedim mi? Demedim. Ama kendi halkına sırf çoğunluk olarak ak partiye oy veriyor diye böyle iğrenç yakıştırmalar yapan sadece chplileri gördüm. Ve bakıyorum ki hâlâ da devam ediyorsun iğrenç sözlerine. Bana göre de o zaman sen ve senin gibi sırf seçimleri yüzünden insanlara böyle hakaret eden apt*l sürüleri kendi hakaret ve kinlerinde boğulup gebermeyi hak ediyor. Yazık gerçekten hepinize, o kadar acizsiniz ki
Ekrem İmamoğlu kazanacak
Çünkü İstanbul'da halkın çoğunluğu Ekremden yana
İlk seçimde yüzde 51 alırken ikinci bir seçimde yüzde 60 alabilir
Üçüncü seçimde belki yüzde 70 alabilir
Çünkü adam İstanbul halkı tarafından çok tutuluyor
Hem Ekrem İmamoğlu
Hem de İmamoğluna bağlı ekipler hepsi İstanbul halkına karşı son derece özverili çalışmalarıyla halkı kendine bağlıyor
Ekrem Efendi'nin belediye hizmet kalitesi ne kadar da diğer belediyelere yetişmese de biz yine de ekremi seviyoruz
Eko başımızın tacı gönlümüzün sultanı adam
CHP'lilerden bile oy kaybetti!..
Çünkü o millete HİZMET etmedi; ÇEKTİRDİ...
O sadece kameralar önünde show yapmayı bildi, sadece bu yöntemle kazanacağını zannetti.
İNDİRİM vaatleri ile gelip sürekli yaptığı anormal ZAMLARI bu millet sandıkta unutur mu?
Sandıkta sonuçları göreceğiz!..
AKP' nin adaylarına da bayılmıyoruz elbet!..
en iyi tatil başkanıma yakışıyor kendi demişti. artık yolun sonu İstanbul için harcamadığı mesaisine marttan sonra tatille giderek devam eder. 4 senedir neyi iyileştirdi hiç bir şeyi maalesef koca bir hiç kendisi. her şey güzel olacaktı ne güzel oldu İstanbul'da belgrad ormanı mesela araçla giriş 65 tl tamam olsun yahu insan bir tuvaletleri temizletmez mi yuh.
Yani bilemiyorum. Cumhurbaşkanlığı seçimlerinde İstanbul genel olarak KK'e oy verdi bu yüzden halkın tercihi yine CHP'den yana olabilir. Fakat Ekrem İmamoğlu biraz gözden de düştü. O yüzden kararsız kalıyorum.
https://x.com/alcayircengiz/status/1742992396562870672?s=46&t=WBaaZ47xe_Ux45oRnPbfNg
enver Aysever güzel tespitler yapmış bişi diyemicem egolu baya sanırım
Bir İstanbul'lu olarak maalesef başkanlığı süresince kayda değer hiçbir hizmet görmedim, hiçbir yol & yapı görmedim. Tabi ben Anadolu yakasında ikamet ediyorum, belki Avrupa yakası farklı olabilir.
Şimdi şöyle bir şey var her ne kadar İBB başkanı İmamoğlu olsa da meclis çoğunluğu AKP'de bu yüzden çoğu projesi oylamada veto ediliyor, İmamoğlu öyle kafasına göre bütçe çıkaramaz yani bunun meclisten geçmesi gerekiyor bu birinci melese. İkinci mesele ise yine çoğu İBB projesinin ulaştırma ve altyapı bakanlığı onayından, cumhurbaşkanlığı onayından geçmesi lazım ama takdir edersiniz ki bunlar da AKP hükümetinin elinde olan şeyler. Adam bunları kaç kez çıktı anlattı belgeleri ile yetmedi ibb meclis oturumlarını canlı yaptı izleyin bakın AKP'li üyelerin nasıl projelere hayır oyu verdiğini yani sistemin işleyişine bakın "adam çalışmadı" demeden önce, burada daha çok "adam çalıştırılmadı" durumu var.
@_MelisYıldız_ Veto edildi dedikleri de algidan ibaret. Bunlarin hepsine Mehmet Tevfik Goksu canli yayinlara cikarak tek tek aciklama yapti.
bence iyi parti ile anlasamazsa kazanamıcak. ama akıllı adam kaybettiği seneryodada kazanabilir bence kendisi. farklı işler var orada. kemal beyi indiren kendisi idi. bi secim kaybetti diye sanmıyorum ki byby olsun.
Kazanamaz. Yıllardır belediyenin borç bayağıyla uğraştı İstanbul'a yeterli katkıyı veremedi. Ama bunu kimseye anlatamazsın.
ilkini şaibeyle cerbezeyle masum ayağına yatarak kazandı ztn. 5 yılda aklı başında olan halk görmüştür neyin ne olduğunu. bu sefer kazanamayacak.
Adamın olaylar ile ilgilendiği yok ki benim için en önce şu Sarıyer tarafının Başkanı olan Şükrü Genç in değişmesidir yerine kim gelirse gelsin ama iyi biri ve yapacak çalışacak biri gelsin
Ak partiden bile daha fazla nefret toplamayı başardı
erdoğan nefreti daha fazla benden söylemesi
@aysekaptan olabilir. 20 yıllık nefretle 4 yılda yarışamaz
Abartma
orası öyle ben hayatımda erdoğan kadar kimseden nefret etmedim erdoğan en nefret ettiğim kişidir türkiyede ve dünyada
En mantıklı tespit.
@aysekaptan afadersin de it ÜRÜR kervan yürür sen kimsin ki daha dün ki adamla Tayyip'i kıyaslıyorsun
Hoşt
Şu anki çalışmaları önceki başkanlara göre merkezi yönetim desteği eksik olmasına rağmen başarılı.
Akp den biri kazansın da yine tarikatlara tarikat yurtlarına oluk. oluk. oaralar gitsin belediyeyi bunlarla doldursunlar. Vakıflar adı altında istabulun kasasını komple bosaltsinlar.
Yaş 19 saçlar rengarenk ( yakışmış ) ama konuştuğumuz düşündüğümüz şey seçimler siyaset ne kadar saçma ne kadar garip tam hayatın en güzel yılları gezip eğlenmek varken neleri dusunuyrouz 🤦♂️
İstanbul'da bir itibar kaybı yaşadığı kesin ama çok umrumda olan bir durum değil İstanbul'da yaşamıyorum beni de hiç ilgilendirmiyor herkes yaşadığı yerin hizmetine göre kararını verecektir.
Ben 5 yıllık belediyecilik faaliyetlerine bakarsan kazanamaz ama siyasi ortamı ne getirir belli olmaz
Kazansa da çok büyük fark olmaz, kaybetme ihtimali de var. Chp ne kaybettiğini bu seçimde anlayacak.
İmamoğlu kazanır
seçim tekrarlanır
imamoğlu yine kazanır
Yüzde yüz kazanır. Adam mükemmel o cumhurbaşkanlığı adayı olsun onu da kazanır.
genel başkanımız ne derse o olur
hep iktidar suçlu zaten muhalefette hiç bir suçu yok göz göre göre adaylığında diretmek yerine imamoğlu aday olsaydı en azından millet o sorumluluğu alacaktı biz istedik diye, kişisel çıkarlar için 2023 seçimlerini el birliği iktidara hediye ettiler
@bahtsızromeo Meral Akşener sonuna kadar haklıydı ikiside gere çekildi ben onlara başkan olmalarını istedim dedi. Bunlara ne anlatsan boş o yuzden
Evet etkisi malum başarısızlık her çiktigi seçimde yenilen youtuba "kazanmışta kazanmış" yaz HAKAN BAYRAKÇI ve MUHARREM İNCE nin konuşmalarini dinle ben link atamiyorum
800 bin oy fark vardı yanlış hatırlamıyorsam. Yine kaznabilir. Ama 800 bin değil , 100 bin oy farkı ile falan.
5 yılda ne yaptıda başarlı buluyorsunuz sırf birilerine düşmanlık edeceksiniz diye kendi hakkınızada giriyorsunuz adam 5 yıldır tatil yapıyor ama Istanbullu hizmet bekliyor bunlar hizmet edecek insan değiller. Kazanacağını da düşünmüyorum
2019 daki seçimlerde Canan kaftancioglunun emekleri olmasqydi chp alamazdi ozaman da Canan hanımın kurduğu sistem ve sandıkların kazanilmasiylq Chp kazandı. Bu sefer Canan hanım yok Bence Chpnin işi zor
Son olaylardan çok tepki çekmeye başladılar. Özgür Özel dolayısıyla da biraz oranı düşebilir diye tahmin ediyorum ama yine kazanır.
Daha da kazanırsa İstanbul ikinci İzmir olur. Ortalığı pislik götürür
Karsısına maydanozu koyun ona bile kaybeder. Bu kadar irite edici bi adam girmedim. Ne hizmet yapmis ne bisey ne diye bi daha aday oluyor ki? Reis bile daha az itici bundan
Umarim kazanir. 5 senede hizmet gorduk. Rahmetli kadir topbas , Tr’de bile durmuyordu
Kazanabilir.
Ama karşıdaki aday kim olacak? Önemli olan o.
Önceden de dediğim gibi kazanamaz. Kötü yönetiyor demiştim.
Kazanır tabi bu millet iş yapmayana oy vermeye meraklı
Bu sefer kazanamaz kimse memnun değil. İlk geldiğinde iyiydi sonra pasif kaldı kendini gösteremedi
Bu kazanırsa ben kendimi eminönünde asarım bunuda buraya yazıyorum.
secimden sonra biraz yavaslama olsada calismalari cok iyi bence
Umarım kazanamaz. Tüm büyük şehirleri de AKP alır da iyice beter oluruz.
Gerçek yüzünü gösterdi, bu sefer kazanması imkansız.
Doğu Perinçeğe bile rakip olamaz.
İmkansız. Hem ittifak yok hem de başarılı yönetmedi
CHP olarak değil akp ye karşıtlar toplanıp ekreme kazandırır , ve kazanır.
kürt seçmen tam destek verirse kazanabilir akp nin adayınada bağlı
Ülkede hiç belediyeler olsun ama başkanlığı olmasın, böyle sistem istiyorum.
Bence kazanırsa o kazanır yeni macera aramaya gerek yok.
Partisini sevmesem de oyum Ekrem beye. Adam tüm zorluklara rağmen çalıştı. Rant yollarını azalttı.
kazanır oylara sahıp cıksalar kemal cumhurbasknaıydı sımdı mevcut ıktıdarın 100 20 den fazla oyu yok
önce yaptığı boş harcamaların hesabını versin
@Beyoğlu gene verirler ona sorsan y kuşağı malın önde gideni
Kararsızım. Karşısına kim çıkar vaadleri ne olur ona göre belki ya kazanır ya kaybeder
İstanbul hakkı memnunsa versin değilse vermesin ama bu gidişle biraz zor kazanır.
Kaybedecek maalesef. İstanbul seçmeni koyun değil. Körü körüne iş yapmayan adama oy versin
Kazanamaz. Karşı taraf hep Arap dolmuş. Araplar yüzünden kazanır diye düşünüyorum.
Erdoğan kazanır*
Her şey iyi partiye bağlı ama iyip seçmenide gidip akpye atmaz
kazanırsa akpnin beceriksizliği sayesinde kazanacak aylar geçti halen bir aday çıkaramadılar
Kazanmalı... İstanbul Belediyesinde çalmayı, talanı, tar, kat yuvalanmasını önledi.
Kazanamaz. Fırsatı iyi değerlendirdiğini düşünmüyorum. Belediyecilik açısından başarılı bir yönetim göstermedi.
chp li olarak diyorum ki bir b*k yapmadı rezil etti oy moy yok
İstanbul’da İzmir gibi pislikte yaşamaya alıştıysa yeniden kazanır
Fark bile atar yanındayız İmamoğlu
Ekocum şansına küssün kazanamaz
Hiç bir bok yapmadı ki puşt kazanamaz
Hepsi birbirinden beter
Körler memleketinde şaşılar padişah olurmuş
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?