Bursa Gemlik ilçesinde yaşanmış. Toplu taşıma aracında istediği yerde indirilmeyen küçük bir yolcu şoförü bacağından bıçaklamış. Gözaltına da alınmış. Nasıl bir toplum oluyoruz anlamak güç.

Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Bursa Gemlik ilçesinde yaşanmış. Toplu taşıma aracında istediği yerde indirilmeyen küçük bir yolcu şoförü bacağından bıçaklamış. Gözaltına da alınmış. Nasıl bir toplum oluyoruz anlamak güç.

Özellikle nüfus yönünden çok kalabalık olan büyük şehirlerde maalesef 7 den 77 ye insanlar daha sinirli bir konuma geldiler özellikle ekonomik zorluklar, aşırı kalabalıklar, psikolojik etmenler, sosyal etmenler sürü ile etken sayabiliriz buna...
böyle şeyler hergün bir çok belde'de meydana geliyor zaten, eskiden haberlere pek yansımazdı ileri boyutta degilse, son yıllarda farkındalık amaçlı bu tarz haberlere yer verilir oldu. yoksa öyle semtler biliyorumki gidelim bir gün, kamera yetişmez bunlara dersin.
Kafa olarak gergin olduğumuz doğru ama bu mağarada yaşadığımızı ve çıkmadığımızı değiştirmez kültürel ve geleneksel gerekte eğitim saygı bakımından yetişme yetiştirilme ailevi konularda sıkıntılar var hatta aşırı var
Ben ilkokuldaki bir öocuğun yine ilkokuldaki bir çocuğa tecavüz ettiğini öğrendiğimde milletten ebebeynlerden ümidimi kestim..
Şimdi çocuk diye çok ceza almicak ama ailesinin başı yanabilir yansın da.. uçan kuştan korkar hale geleceğiz yazık.
Cevap
37Cevap
ülke tımarhaneye döndü şaşırmıyorum artık ailede başlıyor iş..
Mâl işte var bile olmaması lazım
Böyle şeylere teşebbüs eden herkes elini kolunu dışarıda sallaya sallaya gezdiği için bu durumlar yaygınlaşıyor.
Caydırıcı bir adalet sistemi yok maalesef
Yazık gerçekten
Evde eğriyi doğruyu gösterecek ebeveyn olmayınca çocuk kendi saltanatını kurmaya başlıyor.. şimdiki ebeveynler çocuğu atıyor bana bulaşmasında ne yaparsa yapsın modunda... o çocuk internetten eşkıyalıkmı öğreniyor teröristlikmi haberleri yok..
Artık böyle haberlere şaşırmıyorum... 83 MİLYON nüfuslu bir toplum olduğumuz gibi bunların hepsinin de iyi, normal ve sağlıklı bireyler olduğunu düşünemeyiz... Bir de bu 83 MİLYON 'un elindeki akıllı telefon ve kullandıkları sosyal medya uygulamaları söz konusu olunca tabi her gün her olaydan "zorla" haberdar oluyoruz. Havada sinek osursa anında gündem oluyor. Bu durum ister istemez hepimizi olumsuz düşüncelere iterek, bizi her gün toplumdan daha da soğutuyor😒
Bizim toplum çok cahil. Durak harici durması yasak orada bıçaklanmasa yetkili kişilerden tutanak yiyecekti işin neresinden bakarsan bak iki ucu boklu değnek. Türkiye de yaşamak mucize bir hal aldı.
Tek sorun sistem, böyle insanlar her zaman vardı zaten ama ülkede adalet diye bir şey kalmadı. İnsanlar korkmuyorlar acaba yaparsam başıma bir şey gelir mi diye ve şiddete zaten çok meyilli olan bir toplum olduğumuzu düşünüyorum. Burada en büyük pay sahiplerinden biri de eğitim tabiki.
Sigara ve alkole sansür getiren RTÜK de ki embesiller, mafyavari dizilere de bir el atsa böyle olmaz.
Eğitim eğitim eğitim... ve söyle de bir gerçek var şiddet ve cinayet tarzı olayların en. Etkin yönü gen den. geliyor olmasi
Bireysel silahlanma şart herkes silah sahibi olursa emin ol bu tarz vakalar azalır çünkü karşılık geleceğini bilen biri bişi yapamaz
Racon yerine kafa keserim diye dizilerde ozendieildi. Bu ve bunun gibi programlar, ekonomik zorluklar ve cehalet de eklenince
Dün bindiğim otobüsün kapısını çocuklar bozdu şoför bizi yarı yolda indirmek zorunda kaldı gerçekten çok tuhaf her şey
İnsanlar ciddi şekilde hiçbir şeye tahammülü kalmadı. Şebeke suyuna xanax atsak anca kendimize geliriz
Bunlar kotu seyler evet de... daha garip bisey var nerdeydi unuttum cocuk ailesini tufekle oldurmus mk daha ilkokulda mi ortaokulda mi neydi...
veridiler millete gazı siz özelsiniz diye bencillik tavan herkeste bide üstüne öfke toz biber oldu
Oynadiklari oyunlar bile öldürme temalı olunca normal.
Millet ekmek patates yiye yiye ne yapacağını şaşırmış
Çok tahammülsüz bir ruh haline büründük gerçekten, herkes yaygara çıkartmaya yer arıyor. Üzücü.
Gemlik orhangazi dikkat etsin bu insanlara ne diyelim
Gemlikkkk hele hele balik pazari semti hergun bir aksiyon her gun bir cinayet vs normal. olaylar
Gerçekten nereye gidiyoruz yaaaa bu nedir abi 🙄🤦🏼♂️🤬
Aileleri ne halt yiyor bu çiyanların dünde bir çocuk araba altında kalıyordu
Yabani Türkiye ye hoş geldiniz. Eskiden cehenneme hoş geldiniz diye bir söz vardı. Artık türkiyeye hoş geldiniz..
Milletin suçu ne yahu? ailesi ana babası okul eğitim öğretmenlerin hiç suçu yok millet suçlu yani her olayda 🤔
şehirler aşırı göç aldı !
dağlardan
dağlı
şehirde yaşayamıyor!
burada şöförler güzel kardeşim gereken yere inmemek için özel çaba sarf ediyor
Eğitim yok , adalet yok , ekonomi batık , nüfus sayısı düzensiz arttı bunlar en büyük sebep
Hepsi ruh hastası bizede iftira atıldı sessiz kalıyoruz allahindan bulsunlar şeref yoksunlari malım ırk
Ülkecek akıl hastanesinde kalmamız gerek herkesin ciddi anlamda psikolojisi bozuk
Bursa'da yaşamaktan utanıyorum artık.
Bıçaklayınca eve erken varabilmiş mi?
İnsanların tahammülü kalmadı artık ne yapsınlar
Türkiyede insanların psikolojisi iyice bozuldu
hiç kimsenin tahammülü kalmadı
Adanada yaşansa şaşırmazdık. Şaşırdık.
Papatya tarlasi oneriyorum
Toplumla alakası yok. Ben böyle biri değilim tekil yorumlar yap
niye millet olarak böyle olalım 1 tane...
way beh bursada hızlıymış
İnsanlar iyice kafayı yedi
Korkunc ya el kdr cocuk bunu nasil yapar
Çünkü milletçe kötüye gidiyoruz normal
Psikolojisi bozuk toplumun.
Surilidir kesin
Bursa ikinci esenyurt
Normal
Hakli cocuk
Her gün oluyor zaten
Kizlarin hastasi oldugu erkek modeli
Kafalar pırıl pırıl
Kafayı yedi millet
çocuk haklı
ya bu şoförlerin bazılarına gıcık oluyorum. ulan beni düğmeye bastığım yerde indirirsen 10dkda yürüyüp eve gitcem ama bunlar indirmiyor diye eve gittiğim araya kadar 300-400m yürüyüp, ordan evime gitmek zorunda kalıyorum. ulan indir de gideyim işte. bunları öldürsen de haklısın. günün yorgunluğuyla bir de bunlar yüzünden yolum uzuyor ya sinir oluyorum.
Gemlik ise normal
Cok yanlış bisey
manyak insan çok ya
Ülkece çok gerginiz.
Rezillik cidden
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?