Güncellemeler
+1 yıl
off mağara hayatı süre süre yazmayı da unutmuşum kafam kodlamatik olmuş bazı kelimeleri yanlış yazmışım
güzel bir coffee hazırlamam lazım az uyku yaramıyor
güzel bir coffee hazırlamam lazım az uyku yaramıyor
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer 
bu ne abi
şimdi hayalini kurdum durumun,
ben kızıma biricik kızıma hemcinsimin çözdüğüm yapısını bilmeme rağmen
"harem yapmışsın kızım" diyorum vardar ovası diye bir şarkı vardı biliyor musunuz baya güzel, ksdksd neyse ben mağaraya döneyim en son
. net cache filtrelemeleri üzerinde çalışıyorum mağara da hayat daha iyi sanki
Örümcek kafalı, zihniyeti sapıklar bu tweetimi hortlatmış yine her tweetimin altına atıyorlar. Siz zahmet etmeyin ben paylaşayım :)
— Av. Deniz Akbıyık (@denizakb3) January 2, 2024
Kafasızlar ben paylaştım bunu ben. Utanmam, gurur duyarım; milli sporcu olarak ülkemi temsil etmekten, babamın bana sonsuz güveniyle… pic.twitter.com/c1R6NKJQ95
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Herkes senle aynı fikirde olmak zorunda değil mağaranda yaşa işte
tabi canım kim kimle yatıp kalkıyor ne gibi grup seks partileri düzenliyorsunuz,
eşimi doyuramıyorum diye bir kaç kadınla yatırmanız ya da kızınızı sahalara sürmeniz falan bunlar tamamen sizi ilgilendirir, bizim gibi mağara ayıları ne anlar modern bir yaşamdan,
hatta size cehalet dolu mağara yaşamına dair bir örnek paylaşayım, inanır mısınız biz tek bir kadının hayalini kuruyoruz, yüzlerce seranat yapıyor şiirler yazıyoruz hatta geçen kız arkadaşımı etkileyebilmek için ufak bir mobil oyun yaptım, ne kadar geri kafalı bir yaklaşım halbuki modern biri olsaydım 3,5 kızla yatıp ona hediye olarak yattığım kızların südyenlerini verirdim modern romantizmi deli dolu yaşardık değil mi? ya da yatmadım yalanları ile yaşardım, alışıksınızdır buraklar mehmetlerden..
öyle geri kafalı adetlerimiz vardır ki şaşarsın, inanabiliyor musun benim babam kız kardeşime karşı daha çok koruyucu davranıyor, neymiş efenim o bir kız çocuğu imiş, daha hassas ve akılcı imiş..
neymiş sapık ve abazaların modernlik edebiyatın altında kız kardeşime kötü niyetle bakmayacaklar imiş..
Görüyorsun yaşadığım aile de çevrende bulunduğum ortamda geri kafalı mağara ayılarıyla dolu, neyse daha fazla bunalmayın cehaletimle yazmam gereken makaleler kaldı..
Akraba evliliği falansın galiba. Grup seks partileri düzenliyorsunuz falan derken? Sizin gibi mağaramda yaşıykrum diyenlerden korkucaksın asıl aklınız fikriniz sekste artık çevreniz de akrabalarınız da kim kimi düdüklediyse. Aynen aynen kesin bir kadın hayalini kurarsınız görüyoruz sizin kesimi akrabanıza bile göz koyan tiplersiniz. Baban kızını daha çok koruyacağına akıllı düzgün yetiştirsin dötünde dolanmasına gerek kalmaz
bizim kesimden kastın ne bilmiyorum ama modernlik edebiyatınızın sonu mahalle o*spusu olmanızla sonuçlanıyor bu kasedi de satmaya çalışıyorsunuz ama toplumun kültürü buna elverişli değil.
Anadolu irfanı bence çok elverişli 😂 ya da size uyarlayıp satıyorlar zaten. Mahalle ırıspılaronın kim olduğunj tvlerde çok iyi görüyoruz sen merak etme :)
işte o gördüklerini söylesen diyorum, mesela bak ben şu zihniyette sana gördüklerimi söyleyeyim.
-> o*spuluk yoktur, tercihini o yönde kullanmış ovası geniş bir kadın vardır.
-> g*vatlık yoktur, eşini doyuramadığı için c*nsel ihtiyacını farklı erkek / kadınlarla doyurmaya çalışan anlayışlı eş vardır.
-> açıklık yoktur, çıplak olma özgürlüğü ve tercihi vardır.
-> sübyancılık yoktur, 15 yaşındaki kız çocuğunun 35'lik olgun erkeklerle beraber olması bir aşktır, yaş farkı aşkı öldürmez.
-> grup s*ksler yoktur, geniş fantezi dünyası vardır.
-> kaba ve pis konuşmak ahlaksızlık değildir, samimiyettir.
-> kızının mervelerde kalması kızının cinsel yaşamına duyduğun saygıdır. Ebeveyn olarak korunmasını tavsiye et. Hatta bir baba olarak kızınızın çantasına bir paket prezervatif at.
-> çocukları öldürmek yoktur, terör potansiyeli taşıyan çocukların yetişmesini engellemek vardır.
Bizim dünyamız diye kastettiğin ne bilmiyorum ama benim dünyamda aşk, sevgi, edep, ahlak, çalışkan ve akıllı olmak konuşulur.
Sizin dünyanız özgürlük adı altında her şeyi meşru gören iğrenç bir zihniyet var ve böyle bir dünyada gerçek aşk, sadakat, dostluk ve terbiye filizlenmesi mümkün değil.
Bu yüzden bu dünyada yaşayıp iğrenç dünyanızın kasetlerinizi satmak yerine, o kasetlerin filizlendiği dünyalarda yaşamalısınız çünkü ben kusacak kadar yaşadım ve uzaklaştım.
Nerelere geldik ne günlere kaldık yarabbim sen yardımcımız ol daha neler göreceğiz lütfen bizlere daha kötü şeyler gösterip sınama yarabbim 🙄
Kaç yıllık tweet niye hala hortlatılır ki?
olsun turnusol kağıdı görevi görüyor
Sacmalık ya