Çünkü dünya savaşı sesleri yükseldi kâhinmiyim neyim👀
3cü Dünya Savaşı?
Çünkü dünya savaşı sesleri yükseldi kâhinmiyim neyim👀
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Sizce 2024 yılında 3 cü dünya savaşı çıkarmı. Akdeniz Kızıldeniz ege de ortalık alev aldı. abd İranlı generali suikast yaptı. bugun mit. Mosad 15 ilde eş zamanlı operasyon yaptı.85 gözaltı. itrail durmazsa turkiye Şubat Mart ayında israli savaş açacağını altı kapalı mesaj verdi. yemen, Lübnan rusia ukranya VS sizce 3 dünya savaşı çıkarmı
Dünya siyasetindeki gerilimler ve çatışma riskleri her zaman dikkatle takip edilmeli. Geopolitik olaylar karmaşık ve öngörülemeyen bir şekilde gelişebilir. İnsanlar ve ülkeler arasındaki diplomatik ilişkiler, uluslararası güvenlik durumu ve bölgesel gerilimler, küresel çapta önemli bir etkiye sahip olabilir. Dolayısıyla, gelecekteki olası bir çatışma hakkında öngörüde bulunmak zor. Ancak, siyasi liderler ve ülkeler genellikle diplomasinin bir yoluyla çatışmaları önlemek ve barışçıl çözümler bulmak için çaba harcarlar. Umarım barışçıl çözümler bulunur ve dünya, çatışmalardan kaçınarak daha istikrarlı bir yol izler.
Barışçıl çözümler israil çözüm barış Netanyahu barış?
hiçbir şey olmaz ne Türkiye savaş açar ne orta doğuda cephe genişler. her şey Hizbullah'a bakıyor, Hizbullah saldırdığı an ipler kopar ve dünya savaşı başlar. şu an Hizbullah animasyon yapmaktan başka bir halt yapmıyor tamam sınırda atgm ile ara ara vuruyor ama boş.
Hizbullah İran'ın güven olmaz
Peki bugün patlayan bomba oldu 100 den fazla ölü 500 yaralı yarın ne olacak acaba bütün oklar 3. cü dünya savaşını gösteriyor
Sen İsrail’le baş edebileceğini mi sanıyorsun savaş açmasına açarsın attığın bomba, kaldırdığın uçak, gönderdiğin asker yerine ulaşmadan seni silerler.
Eminmisin usta ;) ama en az 3 4 yıla daha ihtiyaç var güçlenmemiz için zaten savunma da tarih yazdık bide turan devleti kuruldu her geçen gün Müslüman bir devlet daha katılıyor
Peki rusya Çin hindistan VS Müslüman ülkeler destek verecek olsa ne olacak israil abd VS türkiye rusya Çin kuzey kore de katılsa kimyong
Cevap
4Cevap
Seni biraz heyecanlı gördüm dostum. Gece gece sakin ol ve elindeki telefonu kenara bırakıp serin bir ayran iç bence
Ayran uyku yapar dostum ben kahve içerim uyku açar bu hayatın heyecanı meycanı yok?😏
Noldu heyecanlı olan kim şimdi acaba
Biraz haksızlık ettik reis kusura bakma. Karışıyor gibi cidden ortalık iyice
İran'dan güven olmaz İran bidat ehli bişey olmaz tarih boyunca osmanliyada düşmandılar
Iranda bugün 2 bomba patladı 100 den fazla ceset. Batı kimyasal silahımız yok diye bizi küçük görüyor ama merak etmeyin en babası bizde var. hadi yok diyelim hindistan dan istesek zaten verir. Siz hiç Azerbaycan da gazzede ermeni komutandan itrailli komutanlardan görünmez bir şey bizi vuruyor anlayamadık dediği videolara denk geldiniz. abd 7 üssü değilde 53 tane üssü aynı şekilde görünmez bir şey tarafından yok edildiğini duymuşsunuzdur insansız hayalet uçaklar asla görünmez zaten görende ölmüş oluyor. Kim icat ettiyse artık 😏😋
Bı o eksikti zaten her bku gördük yasadk o eksik kalmasn onu da gorek
2 ci dünya savaşı yanlış hatırlamıyorsam avusturyada bir bakana suikast den sonra başlamıştı.
Aman yarabbi çıksın çıksın ki şu israil paramparça yapalım haritadan silelim yeryüzünde 1 tane yahudi bırakmayalım yahudi ismi unutulsun
3. dünya savaşı Türkiye ile Suriye arasında iç savaş olarak çıkacak bu gidişle.
Beşar esat 12 yıl sonra Arap dünyasına geri döndü barıştı
Çıkması gerek artık
Helal olsun dayii ogli işte bu
9 günde neler oldu neler her yer karıştı savaş sıçradı öngörülerim tahminlerim sırrı muhiddin Arabinin kitabı
Arrtık kafa yormak istemiyodum 2024 sakin bir sene olsun lütfen yorulmuşem her haltı gördük maşallah
Çıkmaz cikamaz
Dünya genelinde şuanda 20 den fazla ülke birbiriyle savaşta zaten. Bu israilin 25 bine yakın kişiyi öldürmesi yanına kârmı kalsın peki bunun intikamını Müslümanlar almayacak kim alacak zaten armegedon savaşı kuranda Hatay amik ovasında başlayacağını söylüyor. Ben israil analiz ettim her yere gargar 🎄 ağacı ekmişler gargat eski dilde çalı demek ve bu şerefsizler o ağacın arkasına saklanacak sadece o ağaç arkamda yahudi var demeyecek saklayacak diğer her ağaç konuşacak dile gelecek zaten herkes biliyor mevzuyu ben söylemiyorum bunu kuranda yazıyor
Yanında kar kalacak intikam alınmayacak rüyalarında uyan artik
Tam olarak neresinde yaziyor
Son gelişmelere göre bir daha düşün istersen ,;)
İslam inancına göre bu savaş Ahir zamanda Mehdi'nin ineceği ve Amir ovasında başlayacağına inanılan savaştır. İnanışa göre bu savaş çok büyük ve çok kanlı geçecek. Ahir zamanda meydana gelen savaşların en büyüğü olacağı hadis-i şerif"ler ile bildirilmiştir. Bu durumu Peygamber efendimis (SAV) bir hadisle şöyle buyurmuştur
Amik ovası savaşı, Amik ovası güneyde Torosların eteklerinde yer alır. Bu savaş eskiden yaşanmış bir savaş gibi görünse de halen ortaya çıkmamış gelecekte çıkması beklenen bir savaştır. Arapça'da "Büyük Kıyım" anlamına gelen Melhame-i Kübra olarak bilinir. Yorumcular bunun "Çok büyük ve çok kanlı" olarak yorumlamışlardır
Bu savaşın yapılacağı yer Musevi inancına göre Megido dağıdır. Bu bölgede Yahudiler ve Hıristiyan inancında olanların (Evanjelikler) inandıkları büyük kıyamet savaşının başlayacağı yerdir. İsrail'in Tel Aviv şehrinin 88 km. Kuzeyinde, Akdeniz'e 24 km. Mesafededir. Bu savaş yorumcular tarafından nükleer savaş olarak yorumlanmaktadır. Hıristiyan inancına göre bu savaşın adı Armegedon'dur.
İslamiyette Deccal fitnesinden bahsederken, Efendimiz Hz. Muhammet (SAV)"dan önceki tüm peygamberler de ümmetlerine Deccal'den bahsettiği bilinmektedir. Deccal Dünya'ya şerri hâkim kılmaya çalışacak bunun için savaşarak kendisini Tanrı olduğu iddiasında bulunacaktır. İslam inancına göre 70 bin Yahudi Decca'in yolundan gidecektir. Fitnenin çıkışı ve Hz. İsa'nın ikinci kez Dünya'ya gelmesi öncesi Mehdi ortaya çıkacaktır. Mehdi'den hemen önce bu savaş çıkacaktır. İslami kaynaklara göre bu savaşta atlar dizlerine kadar kana gömülecektir, bu yer bu günkü Amik ovasıdır. Bu bölgede seksen milyon İslam ordusu ile seksen milyon küffar ordusunun karşılaşacağı rivayet edilir. Bu savaşta Türkler Seksen tümenlik İslam ordusunun 17 milyonunu oluşturacaktır. İslam ordusunun komutanlığını Mehdi yapacak savaşı İslam orduları kazanacak fakat bunu pek az savaşçı bilecek
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?