Bu ülkeyi kandan başka bir şey temizlemeyecek gibi görünüyor.
AI Persona’ya Sor
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
8Cevap
Türk-Kürt-Siyahiler hepimiz birleşip araplardan kurtulmalıyız, gittikleri her ülkede iç karışıklık çıkarıp huzuru kaçıran araplar bu ülkeden bian önce sürgün edilmeli
Farketmez ilk onlar gitsin sonra birbirimizi yeriz
Çünkü millet araplara özeniyor, araplardan kurtuldukmu sorun çözülür diye düşünüyorum.
Üstüne toplumun demografik yapısını bozuyorlar, Beşar Esad ülkesinde ne kadar cihadçı işe yaramaz boş beleş tip varsa bize kitledi.
Biz Suriye'nin bir nevi Gezi Eylemcilerini aldık. Batı'nın gazı ile yöneticisine isyan edip beli doğrulan bir tane halk yok.
Irkçı değilim lakin Suriyelilerin en pis tarafını aldığımız için gitmeleri daha iyi.
Bu cihadçı tipler çok büyük bir güvenlik sorunu.
AB bile bunlardan kurtulmak için milyarlarca euro para ödemeyi kabul etti, bu cihadçılar bir virüs ve gittikleri her ülkede huzuru bozarlar.
Hükümetin yerinde olsam Afganistan İslam Emirliği hükümeti Taliban ile masaya oturur ve bu cihadçı tiplerden kurtulmaya yönelik antlaşma imzalardım.
Araplara özenen kim daha beteri gavur abd ve gavur avrupaya özenildiği için toplum bozuldu
@derimontluadam Ortadoğu Türkiye hariç Amerika'nın kontrolü altında ve Hristiyanlar müslümanlara diz çökün deseler müslümanlar Hristiyanların önünde diz çökmek zorunda.
Bundan yıllar önce ajanlıkla suçlanıp terörist denilerek cezaevine gönderilen Papaz Brunson, Donald Trump'un ve ABD Başkan yardımcısı Mike Pence'nın açık bir şekilde Cumhurbaşkanını ve Türk hükümetini tehdit etmesi sonucu apar topar serbest bırakılıp yurt dışı yasağı kaldırılarak Donald Trump'ın yanına gönderilmişti.
Doların ilk bianda yükselmesi bu olay sonucu meydana gelmişti.
https://youtu.be/7f10PwDF4sI?si=a1iw2ibIVqRsK5i7
10 milyon mülteci ve halihazırda ülkemizde bulunan arap yalakaları. Bunlar ilerde patlak verecek, karşılıklarını da alacaklardır.
Benim ülkemde Arap yakalası yok ama Allah'ını seven milyonlar var. İslam'ın sancağını yüzyıllarca Türkler taşıdı, İslam Arap demek ah'maklıktan başka bir şey değildir.
Kaldı ki inancımıza sürekli saldırıların yaşandığı bu günlerde biz bir patlak verirsek dünyadan silinip gidersiniz.
Kendin inandın mı o dediklerine? arap yahudi savaşında, kendi ülkesindeki restoranları taşlayanlar kimlerdi? Kendi askerlerinin şehit olduğu dönemde onlar için değil de araplar için sokağa çıkan binler kimlerdi? İslam arap demek değilse neden bunları yapıyorlar? Biz Türkler varolduğumuz sürece bir şey patlak verirse siz arapları o inandığınız Allahın yanına göndeririz şüphen olmasın
Yani ülkeyi 4 milyar dolar zarara sokan GEZİCİ o'çlarına sor bakalim sen sağa sola saldırmayı.
Kendi askeri şehit olmuşken sokağa onlar için değil Fenerbahçe'yi karşılamak için inenlere de sor.
Bana bir şeyden bahsederken dön de kendi g'ötündekileri bak.
İnceldiği yerden kopsun...
Konuyu nasıl geziye bağlayabildin birader gezi ne alaka? Ki zaten terör sempatizanları tarafından sabote edilmiş bir eylemdi desteklemiyorum. O taraftarlar ne oldu da karşılamaya inmişler onu da söyle bakayım. Nasıl vuracağını şaşırıp saçmalamışsın
Sen bizim sayımızı az mı sandın milyonlarca tarikatlara cemaatlere üye insan var ülkede yaygın din islam türkiyede islama inananlarla inanmayanlar savaşsa inanmayan sayısı yok olur gider islamcılar kazanır
@derimontluadam ben inananlar veya inanmayanlar için bir şey demedim olm ülkedeki 10milyon mülteci ve bunların yanındaki arap sevicilerden bahsediyorum. Okumuyor musun yazdigimi
Türkiye'nin en büyük problemi ve en büyük düsmani hep Islamcilar olmuslardir. Türkiye'nin basina PKK'dan bin kat daha büyük bir problemdirler.
Pkklılar ve siyasal islamcı gericiler uslu durursa çıkmaz.
Rahat durursanız uslu kalırız, kuduz köpek gibisiniz her yere saldırıyorsunuz.
O size benzer
Bu islam düşmanlarının sesi fazla çıkıyor son zamanlar nedense
İslam düşmanı değilim, siyasal islamcı Atatürk düşmanı yobazlara düşmanım sadece
Siyasal islama kurban ol yaygın din islam ve siyasal islam olması normal
Ağla istediğin kadar. Siyasal İslamcılar ömür boyu laik cumhuriyette yasayacak
5 vakit ezanı silke silke ömrünüz boyunca sözde laik ülkede duymak zorundasınız atan türkçe okutmuş ezanı ama size silke silke arapça olarak dinletiyoruz
Ezan duymaktan rahatsız olduğumu nerden cıkardın ki 😂 benim öyle bir rahatsızlığım yok. İsteyen namaz kılacak, isteyen crop giyecek. Ve gerici yobazlar bunu izlemeye devam edecek. Atatürk Türkiyesi ilelebet sürecek
Crop giyenler tecavüze uğrayınca ağlamayın ama
Gerici yobaz dediğin insanlar senin gibi gavur tohumu değiller
Ben crop giyicem. Sen de hiç bir şey yapamayacaksın. Buna hakkın yok. Atatürk size dersinizi vermiş.
Ne dersini vermiş islamı bitirmeye çalışıp imam müezzin asmayla bitti mi hani
Onlar senin yalanların. Atatürk sadece senin gibi yobazlara dersini vermiş. Asla yıkamayacaksınız cumhuriyeti. Anca boş heveslenin
Yaygın dinin islam olduğu ülkemizde şeriatın gelmesi çok mu imkansız sandın bre kafir
Ohoo yıllardır böyle avutun kendinizi. Asla göremeyeceksiniz
@derimontluadam TBMM'yi dua ile açan adama İslam'ı bitirmeye çalışmış diyor, o sevmediğiniz Atatürk olmasaydı sen şu an bu ülkede Hristiyanların kiliselerinin çanlarını duyuyor olacaktın.
Gerçi Cumhurbaşkanı Erdoğan sağolsun Hristiyanlarda bu ülkede özgürce ibadetlerini yapabilir hale geldiler ve kiliselerin çanları çalıyor.
Sarayı Papa Francis ile açan Erdoğan'a biz Türk Hristiyanlar olarak minnettarız.
https://youtu.be/9iv3qXajPSg?si=oG3-mdD-BDHdrEcc
Dediğim gibi yaygın din islam olduğu için senin gibi kafirlerin sözü geçmez
@AgentKid türk hristiyanlar mı türkiyede türk olup hristiyan mi vardı hahahaha özenti olsun diye mi hristiyan oldun
Ya ağla dur. Laik Türkiye ömür boyu devam edecek yobazlar da sadece boş boş konuscak
@derimontluadam Dünya'da bizim sözümüz geçiyor dostum, dünyaya biz Hristiyanlar hükmediyoruz siz kimsiniz?
@AgentKid türk olduğuna emin misin
@derimontluadam o kadar acizsin ki kendi dini inancın harici birilerini görünce özenti diyorsun.
Kuran'ın ilk emrini sorsam Hristiyanların bulduğu internet ve telefondan yine hristiyanların bulduğu Google'a gidip yazıp ordan öğrenip gelip bana söyleyecek birisin.
Sen boş ver bu işleri, sen git Kuran müslümanlığı sapkınlıktır diyen ve zamları Allah yapıyor diyen hocalardan din öğren.
Ömür boyu devam edip etmeyeceğini Allah bilir o kadar emin olma solcu köpek
@AgentKid hristiyanların katolikler harici dinini yaşayanı var mı ki çoğunuz lafda hristiyansınız
Solcu değilim ben cahiiil yobaz. Solcuları da sevmem
@derimontluadam domuz etinden korkan müslümanlar kul hakkı yemekten gram korkmuyor gördüğüm kadarıyla.
Depremde yıkılan evleri yapan müslümanlar bunun en büyük ve net kanıtıydı.
Solcusun
@AgentKid domuz en pis hayvandır
Hala solcusun diyor ya laf da anlama kapasitesi yok. Ben seküler milliyetçiyim
Seküler milliyetçilik sola giriyor zaten
Hayır herhangi bir milliyetçinin solcu olabilme ihtimali yok
Chpliler seküler milliyetçiyiz diyor ve solcular gayet de
Hiper enflasyon olursa çıkar millet açlıktan birbirini yer onun dışında zengin bir ülke olursak halk mültecilere ses etmez her şey para
Ülkenin %25'i paraya 13'ü Atatürk'e %10'u pkkya tapıyor.
Hangi birini mutlu edeceksin?
Ortalığı karıştırıp seçimlerde kendine çevirmek isteyenler olabilir. Cumhuriyeti dönüştürmekse hedef o taşın altında kalırlar. Türküz , Türk milliyetçisiyiz , Atatürkçüyüz.
He he, generali olsanız kaç yazar it sürüleri desem bir şeyler anımsatır mı? Aynı yere oy verdin ha, boş tatava yapma hadi işine.
Atatürk boşuna asmadı ingiliz uşaklarını. Ben chpli değilim. Ama fetöyle kucak kucağa olupta vatansever komutanlar içeri atılırken mutlu olanlardan da değilim. Cumhuriyeti yıkmak isteyen varsa gelsin babayı alır. Bu ülkenin kurucusunu da sevmiyorsan yallah arabistana.
CHP'lisin demedim yazdığım şey hala geçerli, tekrar ve tekrar oku iyice bir sindir.
![İç savaşa yaklaştık mı hala uzak mı görünüyor?]()
![İç savaşa yaklaştık mı hala uzak mı görünüyor?]()
Bunu da vereyim yersin.
Son foto aynı olmuş
Sümüklü ajan fetönün yaptıkları görüldükçe Atatürk'ün kurduğu laik TÜRKİYE CUMHURİYETİ nin değeri daha da anlaşılıyor. İç savaş çıkmaz , ama senin gibi provokatörler iki taraftan çıkıp birbirine saldırır en fazla.
Allah korusun kardesim
İstanbul depreminden önce çıkmaz
Bu serfsz kurtler yapar bunu serfsz dediysem terörü destekleyenlere diyorum ona göre
Sağ sol çatışmasından bahsediyorum
Hepsi canım benim gözümde ben ortasındayım olayların atatürkün ittlerisini diyen bir partiyle iş birliği yapan partiye oy vermem
İç savaş çıkarsa Kemalistler ve PKK'lılar aynı safta olur
Zaten amerikanın kobeği olmuşlar ve hala bunaltı gormuyor asıl kendileri koyun diğer tarafta 12 şehidimiz varken arapları destekliyor amip beyinliler
Arapları destekleyen hiç kimse yok Türkiye'de. İslam'ı sürekli ARAP sıfatı ile vurgulamayın. İslam'ın sancağını taşıyan Türklerdi, Halifelik Oğuz boyundaydı.
La ilahe illallah denilince aklınıza Arap gelmesin, Allah gelsin.
Of aynı kafa 12 tane şehidin varken sen çıkıp gazzeyi savunmazsın ikisi birada olmaz ve o mitingde arabistan bayrağı açtılar araplar bile yardım etmiyor amerikanın kobeği olmuşlar arabın kanı Türkten değerli olmuş
O bayrak Arabistan Bayrağı değil. Osmanlı Tuğrasında Hilalin üzerinde yazılana bak anlarsın.
Kaldı ki Gazze için yürüdüler dediğin yerde PKK'ya lanet okudular, Şehitler için sloganlar attılar. Siz ne yaptınız?
Al işte siz naptınız filan ötekileştirme yap sonra da iç savaşı sor ben kimsenin tarafında değilim o öğle değil aslında şöyle diye herşeye bir kılıf bulunuyor şaka gibi 12 tane şehidimiz var banane filstinden sonra yapılsın kurtuldu mu gazze o mitingde sonra herkes işine geldiği doğruya inanıyor
Gazze mitinginin videosunu aç izle boş yapma.
Soracağım tabi ne yaptınız diye, sanki çok umrunuzdaymış gibi çene çalmayı bırakın. Daha dün gece içkiden birbirinizin üstüne kusuyordunuz kalkıp nara atma
Ya sen salk msın kardeşim ne içkisi ne andavlasın sen hayatımda Bi kere içki içmedim görmedim kafan mı güzel senin sırf senin görüşüne katılmıyorum diye bide sen yahudisin de tam olsun
Off aman sen zaten savaşamazsin
O gün gelsin bakarsın
Zaten iç savaşta degil miyiz 😂😂😂😂
Öyle düşünüyorum. İstanbul iki defa feth edilecek, gavurdan alırız diye düşünüyordum yerli yav'şak olanlardan alacağız sanırım.
O kadar haklisin ki 😂
yine noldu
Olamaz kardeşim