O kadar mutsuzum ki... Hayalini kurduğum çoğu şey gerçekleşmedi ve bunun tek sebebinin bu ülke olduğunu biliyorum. Yüksek vergi oranları, adaletsiz vergi alımları, dolaylı vergi saçmalığı, vs. birçoğu işte, yani bunlar beni aşırı bunaltıyor. Çok küçükken bir araba kazası geçirdim. Bazen diyorum keşke o zaman orada ölseydim. Yaşım şu an 23 ve ciddi ciddi yaşamıma son vermek geçiyor bazen hatta sıklıkla aklımdan.
AI Persona’ya Sor
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
0Cevap
Öncelikle bu düşünce tarzından hemen çıkmanız lazım. Ölmek her ne kadar kurtuluş gibi görülse de kaçmanın ta kendisidir. Kötü koşullara karşı verdiğimiz mücadeleler bizi dirençli kılar. Çoğu kişinin böyle düşündüğü zamanlar oluyordur fakat gidenden ziyade onu sevenler çok kötü etkileniyor bu durumdan
knk nasıl çıkayım gözünü seveyim. bir daha 23 yaşında olmayacağım. 22 - 21 - 20 - 19 - ... vs. yaşlarıma dönemem. Ben böyle düşünmeyeyim d kim düşünsün. bir daha bu dünyaya gelmeyeceğim.
Şu yönden bakmıyorsun daha 24 25 26 27... olmadın ve olmana daha var. Kendin bu durumdan çıkamıyorsan destek almaktan hiç çekinme
ya çekinmem tabii destek almak aklımda var fakat 24- 25 - 26 - 27 deki dinçliğim ile 19 - 20 - 21 - 22 -23 bir değil
Evet dediklerinde haklısın fakat geriye dönme şansın var mı? Hayır. Telafi etme şansın var mı? Hayır. O zaman geriye kalan zamanı doğru geçirmekte kalıyor tek fırsat. Her ne kadar seni bu yoldan çevirmeye çalışsam da insanın aklına bu düşünceler yerleştiğinde çıkmıyor. İkimizde aynı yaştayız ve önümüzde bilemediğimiz kadar yıllar var. Yapmamız gereken şey ileriye bakmak
Knk çok güzel konuştun fakat ben hala kabullenemyorum. Yitip giden bu zaman benim canımı çok yakıyor. aklıma her geldiğinde mutsuz oluyorum
5 yıl öncesinde ben de senin gibiydim o yüzden seni anlayabiliyorum. Bir süre ilaçta kullanmıştım ama olay kişinin kendinde bittiğini anladığımda bıraktım, kendi umudunu kendin yaratman gerekiyor. Kafanı dağıtacak aktivitelere başlayabilirsin bu gerçekten bende etkili olmuştu, düşünmeyi engelliyor. Belki yeni arkadaşlıklar ya da imkan varsa çevre değişikliği iyi gelebilir. Sorunu çözmek icin çabalamadığın takdirde her geçen gün seni daha da etkisi altına alacak. Geç olmadan harekete geçmen lazım
Noldu yavrum ne bu karamsarlık
hayatımdan memnun değilim. yaşam standartlarımdan memnun değilim. hatta daha demin ağlıyordum. anca bitti kalkıp yazayım dedim :'(
Kıyamam ya tam olarak canını sıkan ne ki maddi durumdan mı bahsediyorsun
tabii maddi durum. abla para yetmiyo. bir partiye gitsek hadi giriş ücretini bulduk diyelim. Bir bira ancak içiyoruz. bir tane fıstık almaya para yetmiyor. her şey pahalı. bıktım artık
Gece hayatı bırak sende
Yok bira mira olmadı bak boş boş işler inançlı biri değil misin
Allah ıslah etsin
@uyanmakzorundayiz abi bu benim hayatım. gece yaşamak istiyorsam gece yaşarım. gündüz yaşamak istiyorsam gündüz yaşarım. bu kimseyi ilgilendirmez.
Elhamdülillah gece hayatım yok
değilim. ayrıca inançlı olup içen yok felan mı zannediyorsun? fhjxcfjkvndfoklvmöfd
Elhamdülillah icmiyom
tamam kardeşim
@uyanmakzorundayiz sormadık var mı yok mu diye
Öleceğini bilip bi daha bu dünyaya gelemeyecem diyip inançlı olmadığını söylemen de ayrı bi komidi
geriye dönmeyecek olmamızdaki eminliğim daha önce ölüp geri gelen birinin olmamış olmasından :D
Evet komik mesaj at konuşalım
Abi hasta mısınız ya biri felsefe yapıyor biri de ona yazmam için yalakalık yapıyor gidin bi yüzünüzü yıkayın
@uyanmakzorundayiz agggaaa yanlış yere yazdın
Dinsiz misin yani
dfkghjvkjnrfmdkvlödf
@uyanmakzorundayiz sana yazmazsam dinden çıkıyorum bilader hayırdır Allah mısın tövbe haşa
*mi
fdgbıvydfkhnvmpdf
kavga edin ooohhhh kavga missss
Ne diyon ya
Yarım akıllı gül sende bol bol
Sana demedim
dfovjködpflşkgöçpğfdlgşçfd
Oh iyi olmuş inşallah tüm hayatın boşuna gider en sonda da bi tane or*spu bulup evlenirsin (soran)
rdfxgjbvernsdmfslkerdmokvlrejmdfogkvldrmfokvlmrodslşfkmveroıdskföv0trodpfkglöopsrdfxzvardf
O da seni aldatır
bakire istemiom zaten ben.
sırf sen dedin diye bak boşa gitti gidiyor fdjklckxvmfdplvf
Bu yüzden or*spu diye belirttim zaten
aldatsın, ben kesin aldatırım dfhjkxvnjfodsklövdf
Tam sana layık olur diye
fsdjxhxcmnönsmdzoklxvmödşflçcböldfdgşvc
He aynı b*kun lacivertiyim diyorsun haklısın
dgjhbcndskjsd ya abla gece gece ne oldu sana sfhfdmkvdf
Gayet iyiyim ağlayan sendin galiba
Oluyor.